Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Βουλευτές, υπουργοί και δήμαρχοι πέρασαν τα Χριστούγεννα με τις οικογένειές τους

Αυτό που λέμε «οικογενειακές στιγμές» εξελίχθηκε πολύ έντονα στα social media και για τους πολιτικούς.

Από την Βίβιαν Μπενέκου

Ωραίες εικόνες με τις οικογένειες, τους γονείς και τα παιδιά τους φρόντισαν να μας χαρίσουν αρκετοί βουλευτές, υπουργοί, δήμαρχοι, τηρώντας τα έθιμα, που θέλουν «family Christmas».

αραμπατζή
Η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Φωτεινή Αραμπατζή με όλη την οικογένεια

Ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης πήρε τα… κορίτσια του -σύζυγο και κόρη-, και πήγε τα Χριστούγεννα στο Μέτσοβο. Όμως δεν στάθηκε μόνο σε αυτό. Δεξιός γαρ, απέτισε φόρο τιμής και στον Ευάγγελο Αβέρωφ, φωτογραφίζοντας την οικογένεια μπροστά στο άγαλμά του.

αγαλμα
Ο Θανάσης Δαβάκης με τις γυναίκες του στο άγαλμα του Αβέρωφ

Ο υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς με τη γυναίκα του Έφη και τα παιδιά του Άννα και Βασίλη έστειλαν ευχές ποζάροντας οικογενειακώς στον φακό. Το ίδιο έκανε και η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Φωτεινή Αραμπατζή, η οποία έγινε θεία πριν από τρεις μήνες, κι έτσι ολόκληρη η οικογένεια, με τους παππούδες και το μωρό, πέρασαν τα ωραιότερα Χριστούγεννά τους.

γεωργαντάς
Ο Γιώργος Γεωργαντάς με τη γυναίκα του Εφη και τα παιδιά τους

Την καλύτερη φωτογραφία όμως έχει ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, που εμφανίζεται οκλαδόν να παίζει με τα μωράκια του πλάι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Από τα Λαδάδικα στην Πρώτη

καραμανλής 1
Ο Κώστας Καραμανλής στην Πρώτη Σερρών

Χριστούγεννα στα Λαδάδικα και στο κέντρο Παρτιτούρα, στη Θεσσαλονίκη, έκαναν ο Κώστας και η Νατάσα Καραμανλή. Μαζί τους, ο πρώην υπουργός Γιάννης Βαληνάκης με τη σύζυγό του Χριστίνα, το ζεύγος Θωμοπούλου και άλλοι φίλοι του Καραμανλή. Η δεκαμελής παρέα, μαζί και τα παιδιά του πρώην πρωθυπουργού Αλέξανδρος και Αλίκη, έκλεισαν ένα μεγάλο τραπέζι στο μαγαζί του τραγουδιστή Δημήτρη Φίστα.

Η παρέα των παλαιών, κολλητών φίλων πέρασε «συν γυναιξί και τέκνοις» τα Χριστούγεννά της και ο Κώστας Καραμανλής άκουσε τα παλιά λαϊκά τραγούδια, που είναι τα αγαπημένα του.

Μετά τα γλέντια, χθες, δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, ο Κώστας Καραμανλής με την οικογένειά του πήγε επίσκεψη στην Πρώτη Σερρών, την έδρα του καραμανλισμού, μαζί με τον θείο του Αχιλλέα Καραμανλή, τον ξάδελφό του, υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Κώστα Καραμανλή και τον 16χρονο γιο του Αλέξανδρο, ο οποίος τον συνόδευε. Ο μικρός Αλέξανδρος, άλλωστε, δεν λείπει στιγμή από το πλευρό του μπαμπά του.

Κλαρινοκάλαντα

καλαντα

Διαφορετικά από άλλες χρονιές κάλαντα άκουσε φέτος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο μικρός Κωστάκης από το Αγρίνιο του έπαιξε κάλαντα με κλαρίνο, αφήνοντας άφωνο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Άλλωστε κλαρίνο στα κάλαντα πρώτη φορά συναντούσε. Και αφού άκουσε το κλαρίνο του στο Μαξίμου, είπε να το ακούσει και… επιτοπίως, πηγαίνοντας μίνι διακοπές στο Ανήλιο Μετσόβου.

Φυσικά, εμπνευστής του ταξιδιού ήταν ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, του οποίου η σχέση με το Μέτσοβο είναι στενότατη, καθώς από κει καταγόταν ο «μέντοράς» του Ευάγγελος Αβέρωφ.

Ξεπούλησε σαν ζεστό ψωμί

φούρνος

Ξεπούλησαν τα χριστόψωμα Κωνσταντινέα στην Καλαμάτα. Ο πρώην βουλευτής Πέτρος Κωνσταντινέας τα χαράματα των Χριστουγέννων αλλά και την επομένη πήρε αλεύρι και ζύμωσε στον φούρνο του δεκάδες χριστόψωμα για τους πελάτες του. Τα Αρτοποιεία Κωνσταντινέα, άλλωστε, είναι τα πιο διάσημα στην πόλη.

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...