Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Μαζί για το Παιδί: Μαζί στρώνουμε το πασχαλινό τραπέζι για 600 παιδιά

Φέτος το Πάσχα το Μαζί για το Παιδί μας...

Η μικρή πήρε το επώνυμο της μητέρας της, Καρολάιν, την οποία σκότωσε...

Το επώνυμο της αδικοχαμένης μητέρας της πήρε η Λυδία...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Ο σφαγέας της Κυριακής θα εξεταστεί από τρεις ψυχιάτρους

Τρεις ψυχίατροι θα εξετάσουν εκ νέου τον 39χρονο που...

Η Μάρω Κοντού έσταξε «μέλι» για Καραμανλή και Κακλαμάνη

«Ξεχωρίζω τον Νικήτα, αγαπώ τον Κώστα Καραμανλή και ελπίζω στον Κυριάκο Μητσοτάκη» είπε η Μάρω Κοντού στον Νίκο Χατζηνικολάου, όταν ρωτήθηκε από τον οικοδεσπότη τού «Ενώπιος ενωπίω» ποιους πολιτικούς θεωρεί ξεχωριστούς.

Από την Βίβιαν Μπενέκου

Πρώτος και καλύτερος πολιτικός για την υπέροχη ηθοποιό (πέρασε και η ίδια για ένα φεγγάρι από τη Βουλή) είναι ο νυν αντιπρόεδρός της Νικήτας Κακλαμάνης, με τον οποίο διατηρεί στενή φιλία.

Όμως ο μεγάλος αγαπημένος τής σταρ του ελληνικού θεάτρου και σινεμά (όπως φάνηκε καθαρά από τα λεγόμενά της και τον θαυμασμό στο πρόσωπό της, όταν μιλούσε για εκείνον) είναι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Η Μάρω, ταγμένη εδώ και χρόνια στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, ήταν και παραμένει στη μεριά των καραμανλικών. Η ίδια υπήρξε βουλευτής στην Α΄ Περιφέρεια Αθηνών με τη Ν.Δ. μέχρι τον Απρίλιο του 2000.

Ορκίστηκε ξανά βουλευτής το 2007, ως πρώτη επιλαχούσα των εκλογών του 2004, λόγω της παραίτησης του Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος κατέβηκε τότε δήμαρχος Αθηναίων. «Όταν μπήκα στη Βουλή, το έκανα με πολύ κέφι και πολλή όρεξη και νόμιζα ότι ένας βουλευτής ξυπνάει και κοιμάται και βγαίνει στους δρόμους και φροντίζει τους άλλους. Η πλειοψηφία φροντίζει τον εαυτό της. Δεν θέλω να μιλήσουμε για πολιτική. Είμαι πικραμένη» συμπλήρωσε η λαμπερή πρωταγωνίστρια, εξαιρώντας από τους πολιτικούς τον Νικήτα για το ήθος του και τον Κώστα Καραμανλή για τα… όλα του!

Η Φώφη πήρε θέση για τις αφίσες κατά των αμβλώσεων

8 φ5 φωφη σε δυνεδριαση

«Η μητρότητα είναι επιλογή και όχι εξαναγκασμός» είπε ξεκάθαρα η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, παίρνοντας θέση στον «πόλεμο» που άνοιξε με αφορμή τις αφίσες κατά των αμβλώσεων που αναρτήθηκαν σε στάσεις του μετρό.

Η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. μίλησε χθες το μεσημέρι στο Συντονιστικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και δήλωσε τα εξής: «Το θέμα νομιμοποίησης των αμβλώσεων έχει κριθεί από το 1986 με νόμο του ΠΑΣΟΚ. Προτεραιότητα είναι η αντισύλληψη, η ενημέρωση και η στήριξη της οικογένειας, όμως η άμβλωση παραμένει επιλογή. Η μητρότητα είναι επιλογή και όχι εξαναγκασμός. Είναι ανεπίτρεπτο, επομένως, η ΣΤΑΣΥ, ένας οργανισμός του Δημοσίου, να προωθεί καμπάνια που αμφισβητεί ένα κατοχυρωμένο δικαίωμα των γυναικών». Και έχει σημασία η γνώμη της, καθώς είναι γυναίκα, και όχι μόνο αυτό, αλλά μεγαλώνει και δυο κόρες.

8 φ6 EOJ1NPFXUAIYofo

Τούρτα για τα γενέθλια της κορούλας του

Τούρτα για τα γενέθλια της κορούλας του αγόραζε την ώρα που τον πέτυχε η στήλη ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης. Η μοναχοκόρη του η Μαρία έγινε 12 χρονών και ο μπαμπάς και η μαμά αγόρασαν τούρτα και δωράκια.Η μικρή έχει τις ίδιες αγάπες με τον μπαμπά της κι έτσι ο βουλευτής έχει μόνιμο συνοδό στις εκδρομές του στον υπέροχο νομό του. Η Μαρία Δαβάκη ξέρει καλύτερα από καθέναν όλα τα στενοσόκακα της Μάνης.

8 φ7 δαβακης κορη

Ο «άσος» του Κυριάκου

Την ερχόμενη Τρίτη θα βγει ο άσος από το μανίκι του πρωθυπουργού. Το όνομα του υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας λέγεται ότι θα ανακοινωθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις 21 Φεβρουαρίου στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., που θα είναι η πρώτη συνεδρίαση για τη νέα χρονιά και άρα πανηγυρική.

Θα μπορούσε, δηλαδή, κάλλιστα να βγει εκεί ο άσος, έτσι ώστε να δώσει τροφή για τις μέρες που ο πρωθυπουργός θα λείπει στο Νταβός την επόμενη μέρα της συνεδρίασης για να πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...