Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ο Κυριάκος «έσκασε μύτη» στον Δήμο Αγίων Αναργύρων

Το ‘πε κι έγινε! «Έχετε βρεθεί ποτέ από κοντά με τον πρωθυπουργό;» ρωτούσαμε έναν μήνα πριν τον δήμαρχο Αγίων Αναργύρων – Καματερού Σταύρο Τσίρμπα.

Από την Βίβιαν Μπενέκου

«Όχι, αλλά πολύ θα ήθελα να τον γνωρίσω από κοντά. Έχω πολλά να του πω» μας απάντησε εκείνος. Και να που προχθές έγινε κι αυτό. Κι επειδή γνωρίζουμε καλά, από «πρώτο χέρι», ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαβάζει «Espresso»… άκουσε και διάβασε την επιθυμία του δημάρχου, και φάνηκε ξαφνικά μπροστά του σε μια επίσκεψη που ενθουσίασε τον ίδιο και τους δημότες του.

Ο πρωθυπουργός επέλεξε να μην επισκεφθεί επίσημα τον Δήμο Αγίων Αναργύρων, αλλά να αιφνιδιάσει, και το κατάφερε. «Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή υποδέχτηκα σήμερα στο παλαιό Δημαρχείο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συνάντησή μας είχε ουσιαστικό αλλά και σημειολογικό χαρακτήρα, καθώς αποτελεί την πρώτη επίσκεψη εν ενεργεία πρωθυπουργού στην πόλη μας. Στη συζήτησή μας έθεσα τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σαν δήμος, κι ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε για μια σειρά από πρωτοβουλίες που θα αναλάβει προσωπικά» μας λέει ο δήμαρχος Σταύρος Τσίρμπας, που διοικεί έναν δήμο με πραγματικά μεγάλα και βαθιά προβλήματα που απαιτούν άμεσες λύσεις.

Ο ίδιος σε εκείνη την τελικώς «προφητική» συνέντευξή μας είχε δηλώσει για τον πρωθυπουργό: «Έχει ένα πολύ θετικό χαρακτηριστικό, που θα τον κάνει να πετύχει. Δεν φοβάται το πολιτικό κόστος, κι αυτό είναι πολύ σπουδαίο».

Η πρώτη κυρία σε ημερίδα για τις Θερμοπύλες και τη Σαλαμίνα

8 Φ3 IMG 9711
Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και Σίσσυ Παυλοπούλου

Λίγες μέρες προτού η πρώτη κυρία της χώρας γίνει… πρώην πήγε στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», στην επιστημονική ημερίδα με θέμα «Θερμοπύλες και Σαλαμίνα: Αποτιμώντας τη σημασία τους στον σύγχρονο κόσμο», που τελούσε υπό την αιγίδα του συζύγου της Προέδρου της Δημοκρατίας. Μιλάμε για τη κυρία Σίσσυ Παυλοπούλου, τη στιβαρή γυναίκα πίσω από τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Σιωπηλά τον συνοδεύει σε όλη του την προεδρική θητεία, πάντοτε ένα βήμα πίσω του, και όσοι τους γνωρίζουν καλά ξέρουν ότι παραμένουν ακόμη ερωτευμένοι. Μάλιστα η Σίσσυ κατάγεται από την Ξάνθη, ακριβώς όπως και η προτεινόμενη Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Εκείνη κάποια χρόνια πριν μας έλεγε: «Ο Προκόπης είναι του… εξωτερικού κι εγώ στο σπίτι. Τα επαγγελματικά μου τα είχα πάντοτε σε δεύτερη μοίρα. Ηταν επιλογή μου. Έτσι είμαι. Μου άρεσε να είμαι πάντα το δεύτερο βιολί». Ο έρωτάς τους γεννήθηκε στα αμφιθέατρα της Νομικής Αθηνών, στα 18 τους.

Η όμορφη καστανόξανθη Βλασσία Πελτσεμή, η Σίσσυ για τον Πρόεδρο, είχε τελειώσει την Ελληνογαλλική Σχολή των Ουρσουλινών στο Ψυχικό. Ήταν αριστούχος και μπήκε 14η στη Νομική. Η «Σίσσυ ήταν και είναι η σκιά του Προέδρου» λένε οι φίλοι τους. Τώρα θα έχουν τον χρόνο όλο δικό τους, κι ίσως η Σίσσυ Παυλοπούλου χαίρεται και λιγάκι γι’ αυτό.

Happy birthday αγκαλιά με τον μπόμπιρα

8 Φ5 markou IMG 6306

Έγινε 43… Μαΐων η μανούλα Κατερίνα Μάρκου. Η πρώην βουλευτής της ΝΔ, Κατερίνα Μάρκου είχε χθες γενέθλια και τα γιόρτασε φυσικά αγκαλιά με τον Δημοσθένη της, τον οποίο λατρεύει και δεν παραλείπει να του το δείχνει. Ο μπαμπάς Θανάσης Οικονόμου αγόρασε την τούρτα και η εορτάζουσα μαμά Κατερίνα έσβησε τα κεράκια παρέα με τον γιο της Δημοσθένη.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...