Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Βελούδινος χωρισμός για την Όλγα Κεφαλογιάννη

«Κύκλοι ανοίγουν και κύκλοι κλείνουν». Κάπως έτσι αισθάνεται αυτή τη στιγμή η Όλγα Κεφαλογιάννη, που έκλεισε οριστικά τον δεκαετή κύκλο του γάμου της με τον κοσμηματοπώλη Μάνο Πενθερουδάκη.

Από την Βίβιαν Μπενέκου

Και αυτή η τελεία στη σχέση της δημοσιοποιήθηκε τη μέρα της… επετείου του γάμου της, ο οποίος είχε γίνει στις 22 Ιανουαρίου του 2010.

«…Βρίσκομαι σε ένα μεταβατικό στάδιο, γιατί πολύ πρόσφατα έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου που αφορά τον γάμο μου. Ήταν μια μακρά και δημιουργική περίοδος που μόνο καλές αναμνήσεις αφήνει. Τώρα χρειάζεται ανασύνταξη, όπως σε κάθε καινούργια αρχή», δήλωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σε συνέντευξή της στην «Athens Voice», επιβεβαιώνοντας το διαζύγιό της.

Χωρίς εντάσεις

«Ήρθε η ώρα που ο καθένας πλέον βλέπει διαφορετικά τη ζωή» λένε οι άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος της Όλγας, που επιμένουν ότι ο χωρισμός ήταν απολύτως φιλικός, χωρίς εντάσεις. Οι δυο τους είπαν «αντίο» πολιτισμένα, όπως πολιτισμένα έζησαν τον έγγαμο βίο τους, καθώς η βουλευτής και πρώην υπουργός διαχώριζε πάντοτε την προσωπική από την πολιτική ζωή της. Οι ρόλοι αυτοί ήταν τόσο για την Όλγα Κεφαλογιάννη όσο και για τον Μάνο Πενθερουδάκη απολύτως διακριτοί.

Φυσικά ένα διαζύγιο ποτέ δεν βγαίνει την ώρα που δημόσια ανακοινώνεται. Υπάρχει πάντοτε μια διεργασία μεγάλη μέσα στις σχέσεις και αυτό έγινε και στην προκειμένη περίπτωση. Κι ενώ συνήθως τέτοιες καταστάσεις κρύβονται επιμελώς από τους πολιτικούς ή διαρρέουν δίχως επιβεβαίωση, η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε τη γενναιότητα να το δημοσιοποιήσει και να μην κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό της.

Ξαφνική αλλαγή

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε τον Οκτώβριο του 2019. Μάλιστα, έναν μήνα πριν, τον Σεπτέμβριο, όταν ακόμη τίποτε δεν προμήνυε διαζύγιο, η Όλγα Κεφαλογιάννη ρωτήθηκε σε συνέντευξη που μου είχε παραχωρήσει στην «Espresso» για τη σχέση της και είχε πει χαρακτηριστικά:

«Μετράω ήδη 10 χρόνια παντρεμένη… Με τον σύζυγό μου είμαστε σύμμαχοι στη ζωή! Έχουμε μια σχέση ισότιμη, ισορροπημένη, που ο ένας σέβεται τον άλλον. Είναι σπάνιο πράγμα να συναντάς κατανόηση και συντροφικότητα. Το μυστικό, όμως, είναι στον απόλυτο σεβασμό… Στις δημόσιες εκδηλώσεις με συνοδεύει σπάνια. Κρατάμε για εμάς τις οικογενειακές και ιδιωτικές στιγμές, και τις παρέες με τους καλούς μας φίλους. Αυτό δίνει ισορροπία στη σχέση μας. Να σας πω την αλήθεια, βρίσκω και λίγο φτιαχτή την υπερβολική δημόσια έκθεση των ζευγαριών».

Φ2 ΞΕΓΥΡ 1

Να θυμίσουμε ότι ο γάμος της Όλγας Κεφαλογιάννη και του Μάνου Πενθερουδάκη ήταν το επιστέγασμα μιας σχέσης εννέα χρόνων. Είχαν γνωριστεί το 2001 σε κοινή παρέα φίλων. Παντρεύτηκαν σε στενό οικογενειακό κύκλο, στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών, στο Κολωνάκι, με κουμπάρο τον Δημοσθένη Βαρδινογιάννη.

Για τον Μάνο Πενθερουδάκη ο γάμος του με την Όλγα Κεφαλογιάννη ήταν ο δεύτερος. Είχε κάνει ακόμη έναν, από τον οποίο απέκτησε έναν γιο και μια κόρη. Ο χωρισμός όμως ήρθε και καθένας τραβάει χωριστό πλέον μονοπάτι.

Άλλωστε η βουλευτής εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορεί με τις αδελφές της, με φίλους και ανίψια. Έχει ήδη μετακομίσει και κάνει νέα αρχή στη ζωή της. Με τον Μάνο Πενθερουδάκη παραμένουν δυο καλοί φίλοι, είναι ένας δικός της άνθρωπος πλέον, λένε αυτοί που τους ξέρουν καλά, και δεν υπάρχουν στενοχώριες και πικρίες. Βελούδινος ο γάμος, βελούδινο και το διαζύγιο.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...