Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης παντρεύεται την «ωραία Ελένη» του!

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης παντρεύεται τον μελαχρινό έρωτά του, για τον οποίο είχε μιλήσει σε συνέντευξή του στην «Espresso» το 2017. Μια Ελένη τον μεγάλωσε και μια Ελένη διάλεξε για σύντροφό του: την Ελένη Αθερινού. Πριν από τρία χρόνια, όταν τον είχαμε ρωτήσει αν υπάρχει κορίτσι στη ζωή του, είχε απαντήσει «ναι», λέγοντας μάλιστα πως η γυναίκα της ζωής του είναι μελαχρινή!

Από την Βίβιαν Μπενέκου

Αυτή λοιπόν η μελαχρινή που έκλεψε την καρδιά του βουλευτή της Ν.Δ. είναι η δικηγόρος Ελένη Αθερινού, που είναι μαζί του από το 2015. Η Ελένη είναι μια καλλονή που, όταν την πρωτοείδε ο Κωνσταντίνος, ήταν σίγουρος ότι αυτή θα είναι η γυναίκα της ζωής του. Αν και η ίδια δεν ενδιαφέρεται και πολύ για τα της πολιτικής που απασχολούν τον Κωνσταντίνο, εντούτοις είναι πολύ υποστηρικτική σε κάθε βήμα του.

Τους αιφνιδίασε

Το ζευγάρι αποφάσισε λοιπόν, έπειτα από σχέση πέντε ετών, να βάλει βέρα στο δεξί το καλοκαίρι στις Κυκλάδες. Όμως ακόμη δεν έχει αποφασιστεί αν θα παντρευτούν στην αγαπημένη τους Φολέγανδρο ή στη Σίφνο.

Μάλιστα μαθαίνουμε ότι την είδηση για τον γάμο τους ακόμη και οι στενοί τους φίλοι την πληροφορήθηκαν από τα media. Φυσικά, όλοι ήξεραν ότι ο βουλευτής και η ωραία Ελένη του θα παντρευτούν, αλλά η χρονική στιγμή που το αποφάσισαν αιφνιδίασε τους πάντες.
Την πιο μεγάλη χαρά όμως για αυτή την απόφαση των παιδιών την έχει πάρει η μαμά Κυρανάκη, η κυρία Ελένη, που λατρεύει τον μοναχογιό της.

Ο Κωνσταντίνος μεγάλωσε σε μονογονεϊκή οικογένεια, με τη μάνα να στέκεται στο πλάι του και με τους δύο ρόλους. Τώρα όμως ο βουλευτής έχει δύο γυναίκες να τον νοιάζονται, που και οι δυο έχουν το ίδιο όνομα.

Στα κρεματόρια του Άουσβιτς

μητσοτακης 1

Ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη βρέθηκαν χθες στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Αουσβιτς, παίρνοντας μέρος στις εκδηλώσεις της 75ης επετείου απελευθέρωσης του θρυλικού στρατοπέδου συγκέντρωσης και εξόντωσης εκατομμυρίων Εβραίων.

«Έρχομαι για να τιμήσω τη μνήμη των 6.000.000 Εβραίων οι οποίοι εξολοθρεύτηκαν από το ναζιστικό καθεστώς. Ανάμεσα σε αυτούς και 65.000 Έλληνες Εβραίοι, οι οποίοι δεν επέστρεψαν ποτέ στην πατρίδα τους…» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός.
Σεμνοί, ντυμένοι με σκουρόχρωμα σπορ ρούχα, η Μαρέβα και ο Κυριάκος περπάτησαν στο κρεματόριο της ανατριχίλας.

Ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του ξεναγήθηκαν στους εσωτερικούς και τους εξωτερικούς χώρους του στρατοπέδου, μπήκαν στα κτίρια και τα κελιά όπου διέμεναν οι κρατούμενοι, καθώς και στους θαλάμους αερίων όπου θανατώθηκαν συνολικά πάνω από 1.100.000 άνθρωποι.

Ξεναγός… περιφερειάρχης

IMG 9787

Τι πιο ωραίο για τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας από το να ξεναγεί την πιο όμορφη βουλευτή του Κοινοβουλίου. Ο λόγος για τον Νεκτάριο Φαρμάκη και την Έλενα Ράπτη. Η Έλενα πήγε στην έδρα του περιφερειάρχη στην Πάτρα, αφού και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει στην καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Με το ίδιο θέμα έγινε εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Αρχαιολογικού Μουσείου της Πάτρας και ύστερα ξενάγηση στον ίδιο χώρο. Το μουσείο της Πάτρας ενθουσίασε την Έλενα. Όσο για τον περιφερειάρχη, ήταν ο καλύτερος οικοδεσπότης.

IMG 9788

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...