Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Αράχοβα: Κακουργηματική δίωξη σε βάρος συγκεκριμένου προσώπου για την κακοποίηση του χάσκι...

Με καθυστέρηση σχεδόν τεσσάρων μηνών από την κακοποίηση του...

Σημεία και τέρατα στην αμαρτωλή Μονής Οσίου Αββακούμ στο Φτερικούδι της Λευκωσίας

Σείεται η Εκκλησία της Κύπρου με τον «Ρασπούτιν» ηγούμενο...

Το «ARROYO mini concerts» έρχεται τον Απρίλιο στο θέατρο Arroyo

Το “ARROYO mini concerts” είναι μια νέα διοργάνωση που...

Τα γράμματα της Νταϊάνα στον εραστή της και το «διαζύγιο» Ουίλιαμ –...

Τρόμος πιάνει το παλάτι του Μπάκιγχαμ στην ιδέα ότι...

Πλήθος βουλευτών, δημάρχων και φίλων στην κοπή πίτας του πολιτικού γραφείου της Ζωής Ράπτη!

Χαμός έγινε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ζωής Ράπτη. Η αναπληρώτρια κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της Ν.Δ. έκοψε την πίτα του πολιτικού γραφείου της στο ασφυκτικά γεμάτο από βουλευτές, δημάρχους, αυτοδιοικητικούς και φίλους ξενοδοχείο «Theoxenia».

Από την Βίβιαν Μπενέκου

πατουλη

Εκεί ήταν οι βουλευτές Σπήλιος Λιβανός, Γιάννης Μπουγάς, Μαρία Αλεξάνδρα Κεφαλά, Στέφανος Γκίκας, Θανάσης Πλεύρης και Γιώργος Κώτσηρας. Εκεί και πλήθος δημάρχων, μεταξύ των οποίων οι δήμαρχοι Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, Ηρακλείου Νικόλαος Μπάμπαλος, Μεταμόρφωσης Στράτος Σαραούδας, Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, Φιλοθέης – Ψυχικού Δημήτριος Γαλάνης και Γορτυνίας Στάθης Κούλης. Κοντά στη βουλευτή βρέθηκε και ο Κρις Σπύρου, πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.

πίτα

Η Ζωή κατά τη διάρκεια της ομιλίας της εστίασε στο νομοθετικό έργο το οποίο συντελέστηκε από τον Ιούλιο μέχρι τον Δεκέμβριο, με τα 32 σχέδια νόμου που ψηφίστηκαν από τη Βουλή, ενώ τόνισε ότι το κόμμα της Ν.Δ. θα συνεχίσει να υλοποιεί καθημερινά με σκληρή δουλειά τις προεκλογικές δεσμεύσεις απέναντι στον ελληνικό λαό.

χηρα μπασιακου

Επενδυτικές επαφές

Μέρος του «βαρέος πυροβολικού» γαλλικών εταιριών, όπως είναι οι L’Oreal, Thales, Naval Group, Gican, Vinci κ.ά., συναντήθηκε χθες στο Παρίσι με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

μητσοτακης 2

Αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Εμανουέλ Μακρόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης είδε εκπροσώπους του γαλλικού επιχειρηματικού κόσμου στο περιθώριο του ελληνογαλλικού φόρουμ με θέμα «Ελλάδα, στρατηγικός παράγοντας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Η εμπιστοσύνη ξαναγεννιέται». Το φόρουμ διοργανώθηκε από το Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και μετείχαν πολλά κυβερνητικά στελέχη, μεταξύ των οποίων οι Χρήστος Σταϊκούρας, Κωστής Χατζηδάκης και Κώστας Καραμανλής. Οι υπουργοί παρουσίασαν στους εκπροσώπους των γαλλικών αυτών επιχειρήσεων τα πλεονεκτήματα να επενδύσει κάποιος αυτή την περίοδο στην Ελλάδα.

Μάλιστα ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μπρουνό Λεμέρ κάλεσε τις γαλλικές επιχειρήσεις να επενδύσουν στην Ελλάδα, μια χώρα που «ανορθώνεται» χάρη στο «πολιτικό θάρρος» της σημερινής κυβέρνησης και του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, όπως είπε. «Πρέπει να πάτε. Δεσμευτείτε στην Ελλάδα, επενδύστε, αδράξτε τις ευκαιρίες επειδή η ελληνική κυβέρνηση παίρνει απαραίτητα μέτρα για να σας επιτρέψει να επενδύσετε στις καλύτερες συνθήκες» τόνισε ο Λεμέρ.

Σουβλάκια και σοκολάτες

τζανακόπουλος

Δεν μπόρεσε να αντισταθεί στις σοκολάτες ο Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά τη διάρκεια χθεσινής επίσκεψης στην αγαπημένη του γειτονιά στα Πετράλωνα! Αφού συνομίλησε με φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, πέρασε από περίπτερα και σουβλατζίδικα, όπου δοκίμασε σουβλάκια, αλλά και σοκολάτες. Και εκεί ήταν που οι θαυμαστές του βουλευτή ζήτησαν φωτογραφία μαζί του.

Η Ρεπούση κοντά στη μάνα της Ελένης Τοπαλούδη

Συμπαράσταση στη μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη έκανε χθες το πρωί στην Ευελπίδων μια ομάδα γυναικών επονομαζόμενη Ομάδα Πρωτοβουλίας Πειραιά, με επικεφαλής την πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Ρεπούση. Οι γυναίκες βρέθηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου όπου εκδικάζεται αυτό το διάστημα η υπόθεση της δολοφονίας της φοιτήτριας από τη Ρόδο.

«Σήμερα το πρωί μαζευτήκαμε κάμποσες στην Ευελπίδων, στη δίκη των βιαστών και δολοφόνων της Ελένης Τοπαλούδη. Παρακολουθώντας την εξέταση των μαρτύρων σκεπτόμουν τη μάνα της και τη δύναμη που πρέπει να έχει για να μπορεί ν’ ακούει τις λεπτομέρειες για την κατάσταση των εσωρούχων της κόρης της. Μανούλες ηρωίδες» δήλωσε χαρακτηριστικά η πρώην βουλευτής, που θεώρησε σκόπιμο να βρίσκεται κοντά στη μάνα που υποφέρει.

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...