Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Με αέρα… Ρουβά ο Τσίπρας!

Με θέα τη λίμνη των Ιωαννίνων από το παράθυρο του ξενοδοχείου «Du Lac», όπου διέμενε, έκανε πρόβες για την ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρώην πρωθυπουργός ολοκλήρωσε την περιοδεία του σε Aρτα και Γιάννενα, κι ενώ θα περίμενε κανείς ο κόσμος να μην είναι τόσο θερμός μαζί του όσο στο παρελθόν, εντούτοις οι ψηφοφόροι του τον αντιμετώπισαν όπως τον… Σάκη Ρουβά: σαν σταρ βεληνεκούς!

Από την Βίβιαν Μπενέκου

Μπορεί οι σύντροφοι του Τσίπρα να του βγαίνουν με σκληρή κριτική από τα αριστερά, αλλά οι πολίτες που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως παραμένουν στο πλευρό του.

Στην Άρτα, που είναι και ο τόπος καταγωγής του, φορώντας καταπράσινο πουλόβερ με εμφανή συμβολισμό (προς ΠΑΣΟΚ μεριά), έγινε δεκτός με χειροκροτήματα και συνθήματα για να αλλάξει το κόμμα του άφοβα.

Μάλιστα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του μουσικοφιλολογικού συλλόγου Αρτας, όπου μίλησε, του έκαναν δώρο έναν πολύ παλαιό τόμο με την Ιστορία της περιοχής.

φ2 με γεροβασιλη

Παρόντες οι βουλευτές

Μαζί του ήταν η πρώην υπουργός Όλγα Γεροβασίλη και όλοι οι βουλευτές των νομών Αρτας, Πρέβεζας και Ιωαννίνων. Το απόγευμα μίλησε σε εκδήλωση που έγινε στο ξενοδοχείο όπου διέμεινε, στο «Du Lac», ιδιοκτησίας του προσφάτως αδικοχαμένου Νιτσιάκου, και εκεί οι Συριζαίοι κατέκλυσαν τους χώρους του ξενοδοχείου.

Και αν καταλάβαμε καλά, φαίνεται ότι ο πρόεδρος μάλλον κατέληξε στο τελικό όνομα του ΣΥΡΙΖΑ, αφού παντού οι επιτελείς του χρησιμοποιούσαν το «ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική συμμαχία». Άλλωστε, σε αυτό τι άλλο θα μπορούσε να προσθέσει κανείς; Οτιδήποτε περισσότερο θα φόρτωνε τόσο τον τίτλο που εύκολα θα χαρακτηριζόταν… η Άρτα με τα Γιάννενα!

%CF%863 3

Με σοπράνο

πιάνο

Στο πλάι της φίλης και συμπατριώτισσάς του Αλεξάνδρας Γκράβα βρέθηκε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Σάββας Αναστασιάδης.

Η διεθνούς φήμης σοπράνο έδωσε συναυλία στη Νάπολη, σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση για την ελληνική γλώσσα, που διοργάνωσε η Ελληνική Κοινότητα Νεαπόλεως και Καμπανίας στη Νάπολη της Ιταλίας. Εκεί ήταν και ο Σάββας Αναστασιάδης, που ασχολείται και συγκινείται με οτιδήποτε εθνικό, όπως είναι η ελληνική γλώσσα για τον λαό μας.

Περιφερειάρχης της Ε.Ε. ο Απόστολος Τζιτζικώστας!

τζιτζικώστας 1

Ο πρώτος Ελληνας που καταλαμβάνει τη θέση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών (ΕτΠ) στα 26 χρόνια από την ίδρυσή της είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας. Για τον λόγο αυτόν οι φίλοι του περιφερειάρχη «έστησαν πάρτι» στο γραφείο του. Φυσικά, το πρώτο συγχαρητήριο μήνυμα το πήρε από την αγαπημένη του σύζυγο Ελεάννα Βλάχου.

Ο Τζιτζικώστας διαδέχεται τον Βέλγο Καρλ-Χάιντ Λάμπερτς και η υποψηφιότητά του υποστηρίχθηκε από όλες τις πολιτικές ομάδες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών. Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο συλλογικό όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης μετά το Ευρωκοινοβούλιο, αποτελούμενο συνολικά από 320 μέλη, περιφερειάρχες και δημάρχους όλων των χωρών-μελών της Ε.Ε. Είναι επίσημο θεσμικό όργανο της Ε.Ε. που γνωμοδοτεί και συμμετέχει στο νομοθετικό έργο της E.E. και θεωρείται το «Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο της Αυτοδιοίκησης». Άρα η επιτυχία Τζιτζικώστα είναι αληθινά σπουδαία αυτή τη στιγμή για την Ελλάδα.

Βράβευση!

αναστασιαδης

Ο Πρόεδρος της Κύπρου βράβευσε τον καθηγητή Μπαμπινιώτη. Το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας πήρε από τα χέρια του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη ο καθηγητής Γλωσσολογίας Γιώργος Μπαμπινιώτης προχθές το βράδυ στη Λευκωσία. Άλλωστε το περίφημο λεξικό Μπαμπινιώτη είναι δημοφιλέστατο στην Κύπρο.

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...