Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

24ωρο ντελίβερι κόκας σε κέντρα διασκέδασης!

❱❱ Η σπείρα διακινούσε, σε κρύπτη αυτοκινήτου, ναρκωτικά σε πολλά μπαρ στο Κολωνάκι, στον Φάρο Ψυχικού και σε νυχτερινά μαγαζιά στη Λ. ΣυγγρούΤον ύπνο της έχει χάσει από χθες η κοσμική Αθήνα, μετά την εξάρθρωση μιας σπείρας που είχε αναλάβει να κάνει… ντελίβερι ναρκωτικών όλο το 24ωρο στα πιο ακριβά νυχτερινά κέντρα!

Το κύκλωμα προμήθευε με κοκαΐνη και MDMA μπαρ και κέντρα διασκέδασης στο Κολωνάκι, στο Ψυχικό αλλά και στη Συγγρού, ενώ ο φερόμενος ως εγκέφαλός της -που είναι γνωστός επιχειρηματίας με είδη χαρτικών- κρατούσε ατζέντα με το πελατολόγιό του, η οποία βρίσκεται πλέον στα χέρια των Αρχών και έχει κάνει να τρέμουν γνωστοί επιχειρηματίες, σταρ της πασαρέλας, άνθρωποι των μίντια και γνωστοί κοσμικοί!

Τα κέρδη των διακινητών που έπεσαν στη φάκα της Αστυνομίας ζαλίζουν, καθώς μόνο τα Σαββατοκύριακα πουλούσαν περισσότερες από 280 δόσεις (κυρίως κοκαΐνη και MDMA) και αποκόμιζαν τουλάχιστον 10.000 ευρώ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., η σπείρα διακινούσε ναρκωτικά σε τουλάχιστον δέκα μπαρ στο Κολωνάκι, στον Φάρο Ψυχικού και σε νυχτερινά κέντρα στη λεωφόρο Συγγρού. Μάλιστα, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης χρησιμοποιούσαν για το… ντελίβερι των ναρκωτικών ένα αυτοκίνητο εφοδιασμένο με ειδική κρύπτη στην οποία τα έκρυβαν, προκειμένου να μην μπορούν να τα εντοπίσουν οι αστυνομικοί σε περίπτωση ελέγχου.

22102018gadanark002

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τα μέλη της οργάνωσης συνελήφθησαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών, η οποία εκτυλίχθηκε ταυτόχρονα στο Παλαιό Φάληρο, στη Νέα Σμύρνη, στον Αλιμο, στο Παγκράτι και το Μοσχάτο.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί προχώρησαν στις συλλήψεις τεσσάρων αλλοδαπών, ηλικίας 29, 32, 35 και 35 ετών, καθώς και ενός 24χρονου Ελληνα. Αρχηγικό ρόλο στην οργάνωση φέρεται ότι είχε ο 32χρονος, ο οποίος είχε αναλάβει να εξασφαλίζει τα ναρκωτικά και κυρίως την κοκαΐνη. Ο ίδιος φέρεται ότι έδινε οδηγίες στα υπόλοιπα μέλη της σπείρας σχετικά με το πώς να κρύβουν το παράνομο εμπόρευμα και στη συνέχεια να το προωθούν σε διάφορους διακινητές και χρήστες στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.

22102018gadanark003

Κατά τις έρευνες των αστυνομικών, βρέθηκαν -μεταξύ άλλων- πλήθος αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη βάρους 400 γραμμαρίων, ποσότητα MDMA βάρους 7,2 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας, πέντε αυτοκίνητα, μία μοτοσικλέτα και 17 κινητά τηλέφωνα, ενώ κατασχέθηκαν και τα «έσοδα» του κυκλώματος, δηλαδή 43.065 ευρώ, 47.000 λεκ Αλβανίας και 286 δολάρια. Φυσικά, στα χέρια των αστυνομικών Αρχών βρίσκονται και οι σημειώσεις με τις αγοραπωλησίες των ναρκωτικών, οι οποίες περιέχουν «καυτά» ονόματα της σοουμπίζ, των ΜΜΕ αλλά και της κοσμικής Αθήνας. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Εφιαλτική Δευτέρα για τη Χριστίνα Ζάντη! – Ο σύζυγος «δήμιος» της εγκύου τραγουδίστριας

Εφιαλτικές στιγμές για την τραγουδίστρια Χριστίνα Ζαντή στην άλλη...