Επιτέλους, θετικό τεστ εγκυμοσύνης – Τα κατάφερα χάρη στο femSense!

Το να μείνετε έγκυος, μερικές φορές, μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από το αναμενόμενο, κάτι που δεν είναι ασυνήθιστο – δεν υπάρχει «φυσιολογικό». Ακούμε πολλές από τις μεμονωμένες ιστορίες που οι γυναίκες δεν μοιράζονται απαραίτητα με τους φίλους και τις οικογένειές τους, αλλά θέλουν να μοιραστούν με άλλες γυναίκες που προσπαθούν να μείνουν έγκυες, γιατί σίγουρα η ιστορία μιας γυναίκας μπορεί να δώσει ελπίδα σε μια άλλη γυναίκα.

Η Αλεξάνδρα προσπαθούσε να μείνει έγκυος για 7 μήνες μέχρι δει τελικά ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης στο χέρι της . Όταν αυτό έγινε , ήρθε σε επαφή μαζί μας για να μοιραστεί τα συναρπαστικά νέα της.

-Γεια σου Αλεξάνδρα, πρώτα απ ‘όλα συγχαρητήρια για τα όμορφα νέα. Ευχαριστούμε που επικοινώνησες και είσαι πρόθυμη να μας πεις την προσωπική σου ιστορία.

-Σας ευχαριστώ. Πρέπει ακόμα να τσιμπηθώ μερικές φορές για να δω αν είναι πραγματικότητα (γέλια). Είμαι πολύ χαρούμενη. Συνήθως δεν θα μιλούσα για κάτι τόσο προσωπικό, αλλά έχοντας έρθει σε επαφή με εσάς στο femSense τόσο συχνά, μέσω των κοινωνικών μέσων και της ομάδας υποστήριξης, σχεδόν νιώθω ότι σας ξέρω! Ήσασταν τόσο χρήσιμοι που πραγματικά θέλω να πω σε άλλες γυναίκες ότι τοfemSense λειτουργεί πραγματικά!

-Ας ξεκινήσουμε μιλώντας μας  λίγο για τον εαυτό σου και για την ιστορία σου μέχρι σήμερα.

-Το όνομά μου είναι Αλεξάνδρα, είμαι 34 ετών και μένω με τον φίλο μου λίγο έξω από το Ηράκλειο Κρήτης. Είμαι νοσοκόμα και ο σύντροφός μου αστυνομικός. Και οι δύο εργαζόμαστε βάρδιες  γεγονός που  μπορεί να κάνει  την προσπάθεια απόκτησης παιδιού λίγο πιο περίπλοκη από το κανονικό.

-Σχεδιάζατε πολύ καιρό με το σύντροφό σου την απόκτηση ενός παιδιού;

-Δεν θα έλεγα ότι το σχεδιάζαμε πολύ καιρό. Και οι δύο απλώς ξέραμε ότι θέλαμε να ξεκινήσουμε μια οικογένεια κάποια στιγμή. Στη συνέχεια, όταν 2 ζευγάρια με τα οποία είμαστε πολύ καλοί φίλοι μας ανακοίνωσαν τις εγκυμοσύνες τους πέρυσι, συνειδητοποιήσαμε ότι ήρθε η ώρα και για μας.

-Πόσο καιρό χρειάστηκε για να μείνεις έγκυος;

-Χρειάστηκαν 7 μήνες. Ξέρω ότι μπορεί να μην ακούγεται ως κάτι φοβερό, αλλά για μένα  ήταν γιατί ένιωθα σαν να προσπαθώ χρόνια. Έχω έναν αρκετά κανονικό κύκλο και αποφάσισα να παρακολουθήσω την ωορρηξία μου χρησιμοποιώντας τη μέθοδο θερμοκρασίας αλλά και την παρατήρηση του τραχήλου της μήτρας. Είμαι νοσοκόμα, έτσι νόμιζα ότι θα ήταν εύκολο. Δεν ήταν! Όντας και οι 2 εργαζόμενοι, οι θερμομετρήσεις έγιναν πολύ σημαντικές, αλλά σύντομα συνειδητοποίησα ότι οι βάρδιες εργασίας έκαναν επίσης πρακτικά αδύνατη τη σύλληψη με τη της μέθοδο θερμοκρασίας. Σπάνια ξυπνούσατην ίδια ώρα πάνω από δύο φορές την εβδομάδα, πόσο μάλλον κάθε μέρα και η δημιουργία γραφημάτων – τα οποία ποτέ δεν κατάφερα να κάνω σωστά – ήταν τόσο χρονοβόρα. Αυτό που θα έπρεπε να ήταν ρομαντικό γινόταν αγχωτικό. Ήταν μια περίοδος που πραγματικά ήμουν πολύ πεσμένη ψυχολογικά.

-Πώς βοήθησε το femSense;

-Μετά από 4 μήνες που αναζητούσα λύση σωστής παρακολούθησης του κύκλου μου  βρήκα επιτέλους το femSense – ευτυχώς! Έκανα κάποια έρευνα στο Διαδίκτυο για τεστ ωορρηξίας και συνάντησα το femSense. Το γεγονός ότι το femSenseκάνει μετρήσεις συνεχώς, και βασικά κάνει όλη τη σκληρή δουλειά των διαγραμμάτων και της ανάλυσης, το έκανε ενδιαφέρον και όταν διάβασα ότι είναι κατάλληλο για άτομα με ακανόνιστα ωράρια  ύπνου, είπα να δοκιμάσω. Παρήγγειλα 3 έμπλαστρα και έμεινα έγκυος με το τρίτο!

Είχα επικοινωνήσει με το femSense στο facebook γιατί ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις που απαντήθηκαν αμέσως. Όταν αντιμετώπισα ένα  πρόβλημα με το WIFI ήρθα σε επαφή με τη υποστήριξη του τεστ και ήταν πολύ εξυπηρετικοί. Ένιωσα πραγματικά ότι όλη η ομάδα ήταν μαζί μου. Το προσωπικό μήνυμα στο facebookόταν δημοσίευσα τη φωτογραφία του θετικού τεστ εγκυμοσύνης μου επιβεβαίωσε ότι το femSense ήταν εκεί για να με στηρίξει. Σας ευχαριστώ.

-Έχετε κάποια συμβουλή που θα μοιραστήκατε με άλλες γυναίκες που είναι έτοιμες να μείνουν έγκυες;

-Ναι! Μην σπαταλάτε τον καιρό σας όπως έκανα εγώ. Παραγγείλετε τα patch-επιθέματαfemSense τώρα για να αποφύγετε την ταλαιπωρία και το άγχος της προσπάθειας για να ανακαλύψετε μόνες σας ποια είναι η καλύτερη μέρα για να μείνετε έγκυος. Δεν χρειάζεται να κάνουμε τα πράγματα δύσκολα.

Για περισσότερες πληροφορίες: 2122149828, www.femsense.gr

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ