Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Εξώδικη δήλωση της κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου για πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso»

Με εξώδικη δήλωση που απέστειλαν στην εφημερίδα «Espresso» και...

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Επιτέλους, θετικό τεστ εγκυμοσύνης – Τα κατάφερα χάρη στο femSense!

Το να μείνετε έγκυος, μερικές φορές, μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από το αναμενόμενο, κάτι που δεν είναι ασυνήθιστο – δεν υπάρχει «φυσιολογικό». Ακούμε πολλές από τις μεμονωμένες ιστορίες που οι γυναίκες δεν μοιράζονται απαραίτητα με τους φίλους και τις οικογένειές τους, αλλά θέλουν να μοιραστούν με άλλες γυναίκες που προσπαθούν να μείνουν έγκυες, γιατί σίγουρα η ιστορία μιας γυναίκας μπορεί να δώσει ελπίδα σε μια άλλη γυναίκα.

122184371 2829237007320564 2446224136768825935 n

Η Αλεξάνδρα προσπαθούσε να μείνει έγκυος για 7 μήνες μέχρι δει τελικά ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης στο χέρι της . Όταν αυτό έγινε , ήρθε σε επαφή μαζί μας για να μοιραστεί τα συναρπαστικά νέα της.

-Γεια σου Αλεξάνδρα, πρώτα απ ‘όλα συγχαρητήρια για τα όμορφα νέα. Ευχαριστούμε που επικοινώνησες και είσαι πρόθυμη να μας πεις την προσωπική σου ιστορία.

-Σας ευχαριστώ. Πρέπει ακόμα να τσιμπηθώ μερικές φορές για να δω αν είναι πραγματικότητα (γέλια). Είμαι πολύ χαρούμενη. Συνήθως δεν θα μιλούσα για κάτι τόσο προσωπικό, αλλά έχοντας έρθει σε επαφή με εσάς στο femSense τόσο συχνά, μέσω των κοινωνικών μέσων και της ομάδας υποστήριξης, σχεδόν νιώθω ότι σας ξέρω! Ήσασταν τόσο χρήσιμοι που πραγματικά θέλω να πω σε άλλες γυναίκες ότι τοfemSense λειτουργεί πραγματικά!

119073040 2789257237985208 2873896656880174890 n

-Ας ξεκινήσουμε μιλώντας μας  λίγο για τον εαυτό σου και για την ιστορία σου μέχρι σήμερα.

-Το όνομά μου είναι Αλεξάνδρα, είμαι 34 ετών και μένω με τον φίλο μου λίγο έξω από το Ηράκλειο Κρήτης. Είμαι νοσοκόμα και ο σύντροφός μου αστυνομικός. Και οι δύο εργαζόμαστε βάρδιες  γεγονός που  μπορεί να κάνει  την προσπάθεια απόκτησης παιδιού λίγο πιο περίπλοκη από το κανονικό.

-Σχεδιάζατε πολύ καιρό με το σύντροφό σου την απόκτηση ενός παιδιού;

-Δεν θα έλεγα ότι το σχεδιάζαμε πολύ καιρό. Και οι δύο απλώς ξέραμε ότι θέλαμε να ξεκινήσουμε μια οικογένεια κάποια στιγμή. Στη συνέχεια, όταν 2 ζευγάρια με τα οποία είμαστε πολύ καλοί φίλοι μας ανακοίνωσαν τις εγκυμοσύνες τους πέρυσι, συνειδητοποιήσαμε ότι ήρθε η ώρα και για μας.

-Πόσο καιρό χρειάστηκε για να μείνεις έγκυος;

-Χρειάστηκαν 7 μήνες. Ξέρω ότι μπορεί να μην ακούγεται ως κάτι φοβερό, αλλά για μένα  ήταν γιατί ένιωθα σαν να προσπαθώ χρόνια. Έχω έναν αρκετά κανονικό κύκλο και αποφάσισα να παρακολουθήσω την ωορρηξία μου χρησιμοποιώντας τη μέθοδο θερμοκρασίας αλλά και την παρατήρηση του τραχήλου της μήτρας. Είμαι νοσοκόμα, έτσι νόμιζα ότι θα ήταν εύκολο. Δεν ήταν! Όντας και οι 2 εργαζόμενοι, οι θερμομετρήσεις έγιναν πολύ σημαντικές, αλλά σύντομα συνειδητοποίησα ότι οι βάρδιες εργασίας έκαναν επίσης πρακτικά αδύνατη τη σύλληψη με τη της μέθοδο θερμοκρασίας. Σπάνια ξυπνούσατην ίδια ώρα πάνω από δύο φορές την εβδομάδα, πόσο μάλλον κάθε μέρα και η δημιουργία γραφημάτων – τα οποία ποτέ δεν κατάφερα να κάνω σωστά – ήταν τόσο χρονοβόρα. Αυτό που θα έπρεπε να ήταν ρομαντικό γινόταν αγχωτικό. Ήταν μια περίοδος που πραγματικά ήμουν πολύ πεσμένη ψυχολογικά.

dc855247 92a8 49f4 b328 ec3ef6fb0637

-Πώς βοήθησε το femSense;

-Μετά από 4 μήνες που αναζητούσα λύση σωστής παρακολούθησης του κύκλου μου  βρήκα επιτέλους το femSense – ευτυχώς! Έκανα κάποια έρευνα στο Διαδίκτυο για τεστ ωορρηξίας και συνάντησα το femSense. Το γεγονός ότι το femSenseκάνει μετρήσεις συνεχώς, και βασικά κάνει όλη τη σκληρή δουλειά των διαγραμμάτων και της ανάλυσης, το έκανε ενδιαφέρον και όταν διάβασα ότι είναι κατάλληλο για άτομα με ακανόνιστα ωράρια  ύπνου, είπα να δοκιμάσω. Παρήγγειλα 3 έμπλαστρα και έμεινα έγκυος με το τρίτο!

118359106 2777322489178683 3173406222848797013 n

Είχα επικοινωνήσει με το femSense στο facebook γιατί ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις που απαντήθηκαν αμέσως. Όταν αντιμετώπισα ένα  πρόβλημα με το WIFI ήρθα σε επαφή με τη υποστήριξη του τεστ και ήταν πολύ εξυπηρετικοί. Ένιωσα πραγματικά ότι όλη η ομάδα ήταν μαζί μου. Το προσωπικό μήνυμα στο facebookόταν δημοσίευσα τη φωτογραφία του θετικού τεστ εγκυμοσύνης μου επιβεβαίωσε ότι το femSense ήταν εκεί για να με στηρίξει. Σας ευχαριστώ.

119058533 2790231611221104 3740732507682254573 n

-Έχετε κάποια συμβουλή που θα μοιραστήκατε με άλλες γυναίκες που είναι έτοιμες να μείνουν έγκυες;

-Ναι! Μην σπαταλάτε τον καιρό σας όπως έκανα εγώ. Παραγγείλετε τα patch-επιθέματαfemSense τώρα για να αποφύγετε την ταλαιπωρία και το άγχος της προσπάθειας για να ανακαλύψετε μόνες σας ποια είναι η καλύτερη μέρα για να μείνετε έγκυος. Δεν χρειάζεται να κάνουμε τα πράγματα δύσκολα.

Για περισσότερες πληροφορίες: 2122149828, www.femsense.gr

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...