Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 12-13 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αφήστε για λίγο τα πράγματα να κυλήσουν και μην έχετε μονίμως την τάση να τα σπρώχνετε. Ακόμα και αν έχετε την πεποίθηση ότι όλα χρειάζονται λίγη ώθηση, πάντα υπάρχει η εξαίρεση που αναιρεί τον κανόνα.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποιες φορές ακόμα και οι καθυστερήσεις γίνονται για κάποιον λόγο, όχι απαραίτητα κακό. Εξάλλου, μην ξεχνάτε ότι η θεά τύχη δεν πρόκειται να σας αφήσει να βγείτε ζημιωμένοι. Μη σκέφτεστε να αποφύγετε τις ευθύνες που σας αναλογούν, γιατί θα το μετανιώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η σύνεση και η υπομονή θα σας ωφελήσουν σημαντικά. Περιορίστε τη φαντασία σας και αναλύστε τα δεδομένα, ώστε να ανακαλύψετε ότι πολλά από τα προβλήματα που εσείς βλέπετε είναι ανύπαρκτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να μην το παρακάνετε με τα επαγγελματικά και να βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, καθώς οι δυνάμεις σας μπορεί να είναι μεγάλες, όχι όμως αστείρευτες.

ΛΕΩΝ: Κάντε μια εποικοδομητική κουβέντα, που θα σας βγάλει από το αδιέξοδο, γιατί ο διάλογος πάντα δίνει λύσεις. Η επικοινωνία θα αποδειχθεί πολύτιμη. Βρείτε τρόπους να αναθερμάνετε τη σχέση σας και θα διαπιστώσετε πως άξιζε τον κόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προτιμήστε τη διπλωματία από τις δυναμικές διεκδικήσεις, αν θέλετε να έχετε αποτελέσματα. Για να είστε δίκαιοι, προσπαθήστε να κρίνετε αντικειμενικά τις επαγγελματικές υποθέσεις.

ΖΥΓΟΣ: Ενισχύστε την προδιάθεσή σας να ανταλλάξετε απόψεις και σκέψεις με τους άλλους. Εστιάστε την προσοχή σας σε καινούργια σχέδια και μην αναλογίζεστε τα σφάλματα του παρελθόντος, για να μη γυρίζουν οι σκέψεις σας στα τελευταία χρόνια, που σας έχουν απογοητεύσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ενα αόρατο χέρι θα φροντίσει να υλοποιήσει αρκετές από τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Δυναμώστε τις αντιστάσεις σας απέναντι στις αρνητικές αυθυποβολές και ενισχύστε τη θετική σκέψη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφήστε πίσω καταστάσεις που σας δημιουργούν ανασφάλεια, αλλάζοντας τους ρυθμούς σας. Κρατήστε κάτι για τον εαυτό σας και μη δίνετε στους άλλους την εντύπωση ότι τους ανήκετε ολοκληρωτικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Συνάψτε συμμαχίες με άτομα του εργασιακού ή προσωπικού περιβάλλοντος που μπορούν να στηρίξουν τις απόψεις σας. Κάνοντας τις κατάλληλες ενέργειες, θα συμβάλετε σημαντικά στην επαγγελματική επιτυχία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Να είστε συγκεκριμένοι στις θέσεις σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας, για να γίνεστε πιο κατανοητοί. Η παρουσία σας στον χώρο θα είναι ενδιαφέρουσα και αυτό θα επιβεβαιώσει τη φιλαρέσκειά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Βελτιώστε τον τρόπο με τον οποίο κερδίζετε τους άλλους και ξεκαθαρίστε την ποιότητα των σχέσεών σας. Αφαιρέστε ό,τι σας καταπιέζει ψυχικά και φρενάρει τη δημιουργικότητά σας. Προχωρήστε σε υπερβάσεις τώρα που νιώθετε πιο έτοιμοι και πιο δυνατοί.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ