Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 15 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Ξεφύγετε από καταστάσεις που γνωρίζετε ότι αποτρέπουν θετικές εξελίξεις. Δείτε τα πάντα κάτω από άλλη οπτική γωνία και επικεντρωθείτε στα θέματα της προσωπικής σας ζωής και της απελευθέρωσής σας από περιορισμούς, για να αισθανθείτε και εσείς πιο άνετα.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε τα οικεία σας πρόσωπα να ζήσουν όπως αυτά θέλουν και μην τους επιβάλλετε τις απόψεις σας. Τα αρνητικά σημεία εστιάζονται περισσότερο στην προσπάθεια που κάνετε να απαλλαγείτε από εμμονές και προκαταλήψεις ή με το να επιχειρείτε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χρησιμοποιήστε την εξυπνάδα σας και θα φτάσετε τόσο ψηλά που δεν θα το πιστεύετε. Από κάποιες μικρές λεπτομέρειες θα αντιληφθείτε ότι η ζωή σας έχει γίνει πιο ποιοτική και αυτό θα τονώσει το ηθικό σας και θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τώρα που κάποια πράγματα διευκρινίστηκαν προχωρήστε σε γόνιμες και εποικοδομητικές επαφές. Πρέπει να είστε αρκετά υπομονετικοί μέχρι να έρθουν πιο βολικές ημέρες που θα σας επιτρέψουν να νιώσετε και να εκφραστείτε ελεύθερα ερωτικά.

ΛΕΩΝ: Χτίστε μια καινούργια σχέση που θα προχωρεί με αργά και σταθερά βήματα. Θα προβληματιστείτε με τα οικονομικά σας, καθώς τα έξοδα θα συναγωνίζονται τα έσοδα και θα εξαρτηθεί από εσάς σε τι κατάσταση θα βρίσκεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλτε τη λογική να κυριαρχεί σε κάθε κίνησή σας, αλλά μην αγνοήσετε τελείως αυτά που θα σας υπαγορεύει η καρδιά σας. Ενισχύστε κι άλλο το πάθος και τον ερωτισμό σας, όμως μην υπερβείτε τα όρια και ανεβάσετε τους τόνους, γιατί θα καταστρέψετε ό,τι έχετε χτίσει.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε να γίνετε υπερβολικοί ή απότομοι, για να μη χάσετε την ορατότητα των στόχων σας. Κινηθείτε προσεκτικά καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας και μην πείτε λόγια που δεν πιστεύετε μόνο και μόνο για να ανταπαντήσετε σε κάτι που ίσως σας ενοχλήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να θυμάστε ότι πρέπει να βαδίζετε με γνώμονα τη λογική. Οι ευκαιρίες θα εμφανίζονται εκεί που δεν το περιμένετε και θα καταφέρνετε να επιβιώνετε χωρίς ιδιαίτερο κόπο ακόμα και σε αυτά που θα σας φανούν πολύ δύσκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην παρασυρθείτε από τον χείμαρρο των αρνητικών συναισθημάτων που θα σας καταβάλουν κάποιες στιγμές, γιατί έτσι θα οδηγηθείτε χωρίς να υπάρχει λόγος σε χωρισμούς με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καλυτερεύουν οι σχέσεις σας σε επαγγελματικό επίπεδο και κατ’ επέκταση και στους άλλους τομείς, γι’ αυτό φροντίστε να προσεγγίσετε ουσιαστικά άτομα που θα σας βοηθήσουν και μη σπαταλάτε ανούσια τον χρόνο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οσο και αν κάποιες φορές σας φανούν δύσκολα τα πράγματα, μην απογοητευθείτε και μην το βάλετε κάτω. Το πλανητικό σκηνικό έρχεται για να είναι σύμμαχος και όχι αντίπαλός σας στις προσπάθειες που κάνετε για να πετύχετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Φροντίστε να κάνετε έναν συνδυασμό που να τα περιέχει όλα σε ισορροπία, ώστε να μην παραμελήσετε ούτε τα σχέδια του επαγγελματικού τομέα, αλλά ούτε ζητήματα που αφορούν τα συναισθήματά σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...