Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 16 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Λειτουργώντας συνειδητοποιημένα ξετρελαίνετε τον σύντροφό σας και τον φέρνετε ακόμα πιο κοντά. Φροντίστε να απέχετε από εντάσεις και πλησιάστε τον σύντροφό σας με τρυφερότητα και αγάπη.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσέξτε τις κρίσεις ζήλιας, καθώς τώρα είναι πιο εύκολο από ποτέ να πέσετε στα δίχτυα του έρωτα. Βρείτε τον σωστό τρόπο να πείτε αυτά που σας προβληματίζουν, ώστε να μη δώσετε λάθος εντυπώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οργανώστε τα επαγγελματικά σας καλύτερα, ώστε να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Εάν κάτι σας χαλάει, μην πέφτει η διάθεσή σας, απλώς έχετε πιο πρακτικό πνεύμα. Πάρτε σαφείς θέσεις στα γεγονότα και μη μένετε αμέτοχοι ή παρατηρητές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν θέλετε να ξεφύγετε από την ανία που σας προκαλούν γνωστά σας πρόσωπα, ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας σχέδια. Προτού πάρετε την οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον σας, ακούστε όλες τις πλευρές τι έχουν να σας πουν.

ΛΕΩΝ: Ακόμα και όταν οι άλλοι δεν έχουν τρόπους, εσείς δείξτε καλή συμπεριφορά. Δώστε πρωτοβουλίες και στους συνεργάτες σας και αλλάξτε νοοτροπία. Για να ισορροπήσετε πρέπει να βρεθείτε με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξεκουραστείτε για να μπορέσετε να ξαναμπείτε σε κανονικούς σας ρυθμούς. Εάν θέλετε να εκτονώσετε τα νεύρα σας, κάντε το με έρωτα, και όχι με καβγάδες και φωνές. Με τους ανθρώπους που ξέρετε ότι έχουν προβλήματα φροντίστε να είστε ευγενικοί.

ΖΥΓΟΣ: Βάλτε προτεραιότητα θέματα που εκκρεμούν και λύστε τα άμεσα. Δεν θα έχετε πια αστάθεια στην ερωτική σας ζωή. Μη λάβετε μέρος σε συζητήσεις στις οποίες θα γίνουν κουτσομπολιά και σχόλια για άτομα που απουσιάζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη στοχεύετε στο… φεγγάρι, γιατί υπάρχει κάτι που δεν αφήνει τη σχέση σας να απογειωθεί. Εάν βρίσκεστε σε μεταβατική περίοδο, μην ψάχνετε αιτίες για να πληγώσετε ο ένας τον άλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφήστε τον χρόνο να λειτουργήσει και μην κάνετε επιθετική πολιτική. Πίσω από τη διακριτικότητα και τις αντιδράσεις ενός συναδέλφου κρύβεται δόλος. Στις σχέσεις που έχετε με ηλικιωμένους συγγενείς να είστε λιγότερο νευρικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείτε φίλους και μην περάσετε το βράδυ σας κλεισμένοι στο σπίτι βλέποντας τηλεόραση. Καταπιαστείτε με κάτι πρακτικό που θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Προχωρήστε στο μέλλον και μη μένετε κολλημένοι σε παρελθούσες καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι απόψεις σας θα συζητηθούν πολύ, αλλά δεν θα σχολιαστούν αρνητικά. Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε τον ένα και μοναδικό δρόμο που οδηγεί στην ευτυχία, γιατί ο πραγματικός σύντροφος της ζωής σας είναι ήδη μπροστά σας και περιμένει τη δική σας κίνηση.

ΙΧΘΥΕΣ: Αφεθείτε στην καθημερινότητα και ξεκουράστε τον νου και το σώμα σας. Περιορίστε τον εγωισμό σας για να γίνετε λίγο περισσότερο ειλικρινής με τον εαυτό σας, ακόμα και αν δεν είστε προετοιμασμένοι να αλλάξετε τίποτα σε εσάς.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...