Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 17 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Η ελλιπής επικοινωνία μπορεί να προκαλέσει ασάφειες που θα σας φέρουν σε αδιέξοδο. Επιλύστε όσο γίνεται πιο σύντομα θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα, γιατί όσο τα αφήνετε τόσο πιο πολύ θα γίνονται το μόνιμο θέμα απασχόλησής σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Προτιμήστε να μιλήσετε ανοιχτά για ό,τι σας ενοχλεί, γιατί αυτό που φταίει και οδηγείστε σε παρεξηγήσεις είναι ότι δεν τολμάτε να εκστομίζετε αυτό που θέλετε. Ασχοληθείτε με επαγγελματικές υποθέσεις σας που απαιτούν ειδικές ενέργειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή σας αρέσει να είστε αποφασιστικοί όσον αφορά τον ερωτικό τομέα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάρετε γρήγορες και πιθανά λανθασμένες αποφάσεις. Δείτε μια σχέση που υπάρχει στον ορίζοντα από άλλη οπτική γωνία, περισσότερο φιλική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χρειάζεται να κινητοποιηθείτε για θέματα που σας αφορούν και μπορούν να σας αποδώσουν οικονομικά οφέλη στο άμεσο μέλλον. Φέρτε τα δημιουργικά σας ταλέντα στην επιφάνεια για να βοηθηθείτε στα καινούργια σχέδια που θα καταστρώσετε.

ΛΕΩΝ: Για να πετύχετε αυτά που θέλετε εκμεταλλευτείτε την επιμονή σας και αφήστε στην άκρη τον εκνευρισμό και την ανασφάλειά σας. Μην επιτρέπετε στους γύρω σας να αμφισβητούν την αξία σας και λάβετε υπόψη τις συμβουλές φίλων που σας ξέρουν καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για την επίτευξη των προσωπικών και των επαγγελματικών σας στόχων πρέπει να βάλετε σε εφαρμογή όλα τα μέσα που διαθέτετε. Δεν είναι φρόνιμο να μεταφέρετε την πίεση και τον εκνευρισμό της δουλειάς σας στον οικογενειακό σας χώρο.

ΖΥΓΟΣ: Μην καταβάλλεστε από σκέψεις που το μόνο που πετυχαίνουν είναι να σας προκαλούν άγχος. Θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σας, γι’ αυτό κρατηθείτε μακριά από περιττά έξοδα ή επεκτατικές κινήσεις που δεν έχετε μελετήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πριν δώσετε τα χέρια σε μια συνεργασία πρέπει να προβληματιστείτε. Οι εντάσεις που θα δημιουργηθούν θα επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σας και μόνο αν φροντίσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας δεν θα σπάσουν τα νεύρα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σε ό,τι αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάντε πιο προσεκτικές επιλογές και κινήσεις. Απαιτείται να δείξετε προσοχή και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, καθώς δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους κάποια μικροπροβλήματα με την υγεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τολμήστε να πείτε ό,τι έχετε έξω απ’ τα δόντια, γιατί όταν προσποιείστε δεν είστε ο εαυτός σας. Ερχονται αλλαγές στις οικογενειακές σχέσεις σας, αλλά φροντίστε να είστε συγκρατημένοι για να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις με άτομα που αγαπάτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειδή τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα, πρέπει να είστε προσεκτικοί σε αυτά που λέτε. Η επικοινωνία σας θα κυμανθεί σε ιδιαίτερα καλά επίπεδα και θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να προβείτε σε καινούργιες γνωριμίες και να εδραιωθείτε κοινωνικά.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να μην πλήττετε και ψυχοπλακώνεστε βρείτε τρόπους να περνάτε εποικοδομητικά. Ενισχύστε το αίσθημα της σταθερότητας στις σχέσεις σας, πρέπει όμως να είστε γενναιόδωροι με τα αισθήματά σας, αν δεν θέλετε να προκληθούν ρήξεις.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...