Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στον ναό των Μουσών στην Ακαδημία Πλάτωνος, σύμφωνα με Ιταλούς ερευνητές, ο...

Τον τάφο του Πλάτωνα υποστηρίζουν ότι εντόπισαν στην Αθήνα...

Η Πιερίδη με το νέο αγόρι της

«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» λέει ένα λαϊκό διαχρονικό...

Ο τρόπος λειτουργίας του στρατού των χούλιγκαν και τα αντίποινα που οδήγησαν...

Ο «Ιωσήφ», ο μάνατζερ OΜΛΕ του Τρανού, ο «Καρχαρίας»...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 21 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί η πίστη που έχετε προς τους συνεργάτες σας να κάνει θαύματα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τις υποσχέσεις που δίνετε μεταξύ σας. Σταματήστε να φέρεστε εγωιστικά και επιτρέψτε σε έναν φίλο σας να πει την άποψή του.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο,τι θέλετε να πείτε εκφράστε το ευγενικά και θα γυρίσει προς όφελός σας. Μην αφήσετε την ερωτική ζωή σας να τελματώσει και να φτάσει σε αδιέξοδο. Εάν δεν είστε σίγουροι ότι κάτι σας καλύπτει, μη βιαστείτε να δεσμευτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη νιώθετε παραμελημένοι επειδή ο σύντροφός σας έχει μπει σε αγώνα καταξίωσης για την καριέρα του. Αποφύγετε όσο μπορείτε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας που δεν ταιριάζουν με τις ερωτικές σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ξεκαθάρισμα στη σχέση σας. Εάν δεν είστε σίγουροι για τις επιλογές σας, μόνο εσείς είστε οι υπεύθυνοι. Αντί να είστε απαιτητικοί και να δείχνετε κουρασμένοι, προτιμήστε να δείξετε κατανόηση.

ΛΕΩΝ: Αναθεωρήστε απόψεις που έως τώρα σας κρατούσαν μακριά από αυτά που πραγματικά αγαπάτε. Αποδεχθείτε τον σύντροφό σας για αυτό που είναι και μην προσπαθείτε να τον αλλάξετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανακαλύψτε τι θέλετε σύμφωνα με τα δικά σας γούστα και καταπολεμήστε αρνητικές σκέψεις και απαισιοδοξία. Ασχοληθείτε μόνο με ό,τι αρέσει σε εσάς, για να ανανεωθείτε σωματικά και ψυχικά.

ΖΥΓΟΣ: Ακολουθήστε προγράμματα που σας ταιριάζουν, ξεκαθαρίζοντας πρώτα τη θέση σας. Αντισταθείτε με πυγμή και γενναιότητα στις αντιξοότητες του εργασιακού σας χώρου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όταν οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες για να προχωρήσετε, αλλάξτε τακτική. Βρείτε τον απαιτούμενο χρόνο για να εκφραστείτε χωρίς να είστε υπερβολικοί στα συναισθήματά σας. Με το να χρεώνεστε υποχρεώσεις άλλων, δημιουργείτε κακό προηγούμενο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας για να μπορέσετε να δείτε τα γεγονότα να στρέφονται υπέρ σας. Μην πέσετε στην παγίδα να τριγυρνάτε δεξιά και αριστερά, αφού ο αναπάντεχος έρωτας σας ανήκει και αν δεν ήρθε το καλοκαίρι που πέρασε, τώρα χτυπάει την πόρτα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη στηριχτείτε σε καταστάσεις ριψοκίνδυνες που θα χαλάσουν την ψυχική ισορροπία σας. Τολμήστε να κάνετε ανοίγματα, τηρώντας πάντα το μέτρο, γιατί οι αλλαγές που θα κάνετε θα σας βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις του παρελθόντος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφήστε στην άκρη λόγια που σας έχουν πικράνει και σας έχουν πονέσει, γιατί σας γυρίζουν στο παρελθόν. Αναπτύξτε την κοινωνικότητά σας, καθώς η μέρα προσφέρεται για νέες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά.

ΙΧΘΥΕΣ: Στην προσπάθεια που κάνετε να φαίνεστε ευγενικοί αμελείτε την υγεία σας. Κάντε τις απαραίτητες αλλαγές για να διευρύνετε τα ενδιαφέροντά σας, χωρίς να λαμβάνετε τα νέα δεδομένα επιφανειακά.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...