Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 23 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Ενεργήστε με θάρρος, καθώς η τύχη είναι με το μέρος σας και μη σας κυριεύει η ηττοπάθεια, γιατί πρόκειται να γίνουν αλλαγές εκ βάθρων τη ζωή σας. Σε ό,τι αφορά την εργασία σας, φροντίστε να μάθετε όλες τις παραμέτρους ενός ζητήματος που έχει προκύψει.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι αποφάσεις σας δεν πρέπει να καθοδηγούνται από τα συμφέροντα αλλά από τις πεποιθήσεις σας. Μην ξεχνάτε ότι οι αξίες της ζωής καθορίζονται από τα αρχέτυπα. Κάντε παρέα με άτομα που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας και στον χαρακτήρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εξετάστε άλλη μία φορά με τη δέουσα προσοχή τις επιρροές του περιβάλλοντός σας, γιατί η επαναστατική συμπεριφορά σας είναι πιθανόν να προκαλέσει αντιδράσεις. Απαιτείται να πάρετε πρωτοβουλίες και να μη στηρίζεστε τόσο στην εξωτερική βοήθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην υποτιμάτε τα παλιά παθήματα και προσέξτε τον ενθουσιασμό σας. Μπορεί τα ανοίγματα στις σχέσεις σας να ευνοούνται, αλλά τα επαγγελματικά σας θέλουν ακόμα προσοχή. Βάλτε προτεραιότητες στη ζωή σας και μην επωμίζεστε εσείς όλα τα βάρη.

ΛΕΩΝ: Αναδιοργανώστε την καθημερινότητά σας και εκμεταλλευτείτε τις δημιουργικές σας δυνατότητες στον εργασιακό χώρο σας, φροντίζοντας να μην αποσπάται η προσοχή σας. Αφήστε κατά μέρους τις σκέψεις που σας πληγώνουν και δείτε τα πράγματα με αισιοδοξία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρείτε έξυπνες στρατηγικές που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε τους στόχους σας πιο γρήγορα, χωρίς όμως να θεωρείτε ότι τα ξέρετε όλα και χωρίς να υποτιμάτε τη γνώμη των άλλων. Χαλαρώστε διασκεδάζοντας και συζητώντας με τους φίλους σας.

ΖΥΓΟΣ: Εχετε τώρα τη δυνατότητα να προωθήσετε τα επαγγελματικά σχέδιά σας. Εκμεταλλευτείτε τις διασυνδέσεις σας για να βοηθηθείτε και να προβάλετε καλύτερα τη δουλειά σας. Μην εκτίθεστε σε χώρους που μπορεί να σας προκαλέσουν άγχος και εκνευρισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεφύγετε για λίγο από τον κόσμο σας και θα εκπλαγείτε από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στον προσωπικό. Αντιδράστε απέναντι σε τυποποιημένες καταστάσεις που δεν σας αφήνουν να σκεφτείτε ψύχραιμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι σχέσεις σας δεν βελτιώθηκαν ως διά μαγείας, απλώς εσείς αλλάξατε προς το καλύτερο κι έτσι τώρα μπορείτε να βασίζεστε περισσότερο σε αυτές και χωρίς περιττές βιασύνες. Μην επιτρέπετε σε οικογενειακά πρόσωπα να σας επιβάλλουν τις απόψεις τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Γίνετε πιο μοντέρνοι και αφήστε στην άκρη τις παλιές συνταγές για την εργασία σας. Προσπαθήστε να μάθετε νέες μεθόδους για να φτάσετε στην επιτυχία. Επιλέξτε τους άμεσους συνεργάτες σας εξετάζοντας πρωτίστως τα θετικά τους στοιχεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείτε τις υποθέσεις που σας απασχολούν από διαφορετική οπτική γωνία, τώρα που είστε πιο ευαισθητοποιημένοι. Οι αποφασιστικές και δυναμικές ενέργειες σας ευνοούν. Οταν μιλάτε για άτομα που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, να είστε προσεκτικοί.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι ηθικές αξίες των ανθρώπων είναι παρόμοιες, αλλά διαφοροποιούνται στις λεπτομέρειες και με αυτές ακριβώς πρέπει να προσαρμοστείτε, ώστε να έχετε καλή συνεργασία. Συγκεντρωθείτε όσο μπορείτε σε θέματα που θα αφορούν την καριέρα σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...