Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 22-23 Φεβρουαρίου

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν!

ΚΡΙΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα είναι εξαιρετικό για τους περισσότερους από εσάς, αρκεί να ενεργήσετε αποφασιστικά, ώστε να συμβεί κάτι καλύτερο από αυτό που περιμένετε. Οι αναμνήσεις από το παρελθόν θα έρθουν σήμερα και θα σας κατακλύσουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να περάσετε στους άλλους με τρόπο τις επιθυμίες σας, μετριάζοντας την κτητική σας διάθεση, και προσέχοντας τις επιλογές και τις αντιδράσεις σας. Θα έχετε την προδιάθεση να θέσετε νέες προοπτικές σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προχωρήστε στην ουσία των πραγμάτων και να είστε σίγουροι ότι και θα αντλήσετε περισσότερα και θα πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Μη μείνετε μόνο στην αισθητική πλευρά των ατόμων και των πραγμάτων, εμβαθύνετε και στην ουσία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με μικρές υποχωρήσεις τώρα θα λάβετε μεγαλύτερη ικανοποίηση στο απώτερο μέλλον. Οσο ανικανοποίητοι κι αν είστε, θα υπάρξει δέλεαρ για να σας προσελκύσει. Οι πράξεις σας θα λένε πολύ περισσότερα από τις θεωρίες που αναπτύσσετε.

ΛΕΩΝ: Ανήκετε στους μη παραπονεμένους και μπορείτε να επωφεληθείτε περισσότερο από τους άλλους, γι’ αυτό πλησιάστε τους με καλύτερες προθέσεις. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες, εφόσον ξέρετε ότι οι ελιγμοί σας είναι συνήθως δύσκολοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιστρατεύστε προσοχή, κατανόηση, υπομονή και διαλλακτικότητα, καθώς οι εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο θα είναι διάχυτες και δεν γίνεται να αντέξουν όλοι τις ιδιορρυθμίες σας. Θα προβληθείτε μέσω κάποιας κοινωνικής εκδήλωσης.

ΖΥΓΟΣ: Τώρα τελευταία έχει πέσει πολύς σκεπτικισμός, αλλά μπορείτε πλέον να δείτε αυτά που σας απασχολούν και στις σωστές διαστάσεις τους, οπότε ανοίξτε διάλογο. Ενας περίπατος που θα σας αποσπάσει από τα καθημερινά θα σας αναζωογονήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να κλείσετε εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, ώστε να επικεντρωθείτε σε αυτά που σας ευχαριστούν. Ζητήστε από τους συνεργάτες σας να δείξουν υπευθυνότητα και φροντίστε να πηγαίνετε με τη ροή των γεγονότων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η πίεση που είναι πιθανόν να δεχτείτε δεν απαγορεύει την επιτυχία. Προσπαθήστε να γίνετε διαλλακτικοί και προσαρμοστικοί στις καταστάσεις. Μην επενδύσετε συναισθηματικά σε ανθρώπους που δεν σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους με πράξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια καλύτερη περίοδος αρχίζει στη ζωή σας, γι’ αυτό απαιτείται να βάλετε και λίγο χιούμορ για να ξεπεράσετε ευκολότερα τα εμπόδια που σας φαίνονται βουνό. Χρησιμοποιήστε παλιές και νέες γνωριμίες για να προωθήσετε τις φιλοδοξίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει οπωσδήποτε να δείξετε μεγαλύτερη κατανόηση με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας και να αξιοποιήσετε άμεσα τα περιουσιακά στοιχεία σας. Οι αποφάσεις σας θα έχουν πιο ευέλικτη προσέγγιση μέσα από μια καινούργια εμπειρία.

ΙΧΘΥΕΣ: Αρκετές φορές νιώθετε εγκλωβισμένοι στον συναισθηματισμό σας και πνίγεστε, όμως πολύ σύντομα θα υπάρξουν δυνατότητες για περισσότερη ικανοποίηση. Θέλοντας να είστε αυτεξούσιοι στρέφετε περισσότερη δύναμη μέσα σας, παρά προς τα έξω.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 8 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Χαράξτε κοινή πορεία με τον σύντροφό σας και ακολουθήστε την...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 7 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Έχει φτάσει η στιγμή που δεν περνάει το δικό σας...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 6 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Θα επηρεαστεί αρνητικά η συμπεριφορά σας προς φίλους και αγαπημένα...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββάτου 4 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Αναπτύξτε την κοινωνικότητά σας όσο μπορείτε, καθώς η ημέρα προσφέρεται...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 3 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Η διαίσθησή σας δεν θα είναι κακή, καθώς θα έχετε...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 2 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και με τη βοήθειά...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 1 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε για την καλή λειτουργία της υγείας σας και μη...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 30 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Η γόνιμη φαντασία και το ισχυρό ένστικτο θα σας προφυλάξουν...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 29 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί να είστε υπέρ του διαλόγου και της ανταλλαγής απόψεων,...