Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 9 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Οι δυνατότητες δεν περιορίζονται σε έναν και μόνο τομέα, ενώ κάποια από τα σχέδιά σας μπορεί να προχωρήσουν πιο ικανοποιητικά από όσο περιμένατε. Αφήστε στην άκρη αυτά που σας βαραίνουν ψυχικά και ακολουθήστε αυτά που σας γεμίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι ισορροπίες γύρω από τον αισθηματικό και οικονομικό τομέα είναι πραγματικά λεπτές, αλλά η έμπνευσή σας θα βοηθήσει να τις διατηρήσετε. Αφήστε τη δημιουργικότητα και την ευεξία που νιώθετε να προσελκύσουν καινούργιους συνεργάτες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας, δυναμώστε και δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ψυχική ανάταση. Δικαιολογημένα είστε ευερέθιστοι, αλλά τα περισσότερα λάθη γίνονται από νευρικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η συμπάθεια και η υποστήριξη των άλλων δεν θα σας λείψουν, αλλά θα χρειαστεί να κάνετε και κάποιες υποχωρήσεις, καθώς τα περιττά είναι πολλά και τα απαραίτητα λίγα.

ΛΕΩΝ: Για να νιώσετε καλύτερα έχετε ανάγκη ανασυγκρότησης, καθώς με μπερδεμένο μυαλό δεν μπορείτε να οδηγηθείτε σε σωστές αποφάσεις. Κάντε την αρχή και μη φοβάστε τη συνέχεια. Ώσπου να συνδυάσετε τις εσωτερικές με τις εξωτερικές αλλαγές σας θα υπάρχουν διακυμάνσεις στη διάθεσή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η επινοητικότητη και η δημιουργικότητά θα σας βοηθήσουν να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις των καιρών. Επωφεληθείτε από τη συμπαράσταση των δικών σας ανθρώπων. Μόνο ο ξεκάθαρος προσανατολισμός θα σας οδηγήσει σε σωστές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Σίγουρα οι συνδυασμοί που μπορείτε να κάνετε για να απαλλαγείτε από την πίεση και τα άγχη που έχετε δεν είναι πολλοί. Ψάξτε τρόπους απόδρασης, γιατί σίγουρα χρειάζεστε απόδραση. Η έλλειψη στόχων θα σας απορροφήσει ενέργεια και η ψυχική κούραση θα είναι αναπόφευκτη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εμπεδώστε ότι η ζωή έχει απαιτήσεις και αγριέψτε λιγάκι για να ανταποκριθείτε. Χαλιναγωγήστε τα πάθη σας και ο μήνας θα είναι θετικός από πολλές απόψεις. Η ανταπόκριση των άλλων θα είναι για εσάς μια πραγματικότητα που θα σας κάνει λιγότερο επιφυλακτικούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι μετοχές σας σε όλα τα επίπεδα θα αρχίσουν να ανεβαίνουν και θα υπάρξει σημαντική ανάκαμψη σε όλους τους τομείς. Ζητήστε υποστήριξη από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που θα είναι στο πλευρό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Περιορίστε λίγο τις ευαισθησίες σας και ρίξτε το βάρος στην τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων του επαγγελματικού σας τομέα, μια που στον ερωτικό θα συνεχίζετε να είστε υπερβολικοί. Μείνετε με τον εαυτό σας και συνειδητοποιήστε τι ζητάτε από τις σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σταματήστε να τα βλέπετε όλα απαισιόδοξα όταν κάτι δεν πάει όπως θα θέλατε, γιατί έτσι θα χάσετε τα καλά που έρχονται και σίγουρα δεν είστε αδικημένοι από την τύχη. Εντοπίστε τις πραγματικές σας ανάγκες χωρίς να φοβάστε τα συναισθήματά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δείξετε περισσότερη τρυφερότητα και κατανόηση προς τους άλλους, ώστε να εισπράξετε και εσείς τα ανάλογα που θα σας ικανοποιήσουν. Το να παλινδρομείτε στις ίδιες καταστάσεις θα σας στοιχίσει την ψυχική ηρεμία

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...