Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Η «μαύρη αγορά» δοτών σπέρματος

Τη «μαύρη αγορά» των σούπερ δοτών σπέρματος στις ΗΠΑ...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος για τον χωρισμό του: «Είναι ένας μικρός θάνατος»

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος παραβρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 17 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Μη βιάζεστε να εξιδανικεύετε ανθρώπους που γνωρίσατε πρόσφατα. Μια καινούρια γνωριμία θα σας δώσει ελπίδες για το μέλλον και θα σας ανανεώσει. Είναι προτιμότερο να αφήσετε την επίλυση δύσκολων προβλημάτων για μια άλλη μέρα.

ΤΑΥΡΟΣ: Επιβάλλεται να δώσετε προτεραιότητα σε επαγγελματικής φύσης προβλήματα. Μελετήστε προσεκτικά τις προτάσεις των συνεργατών σας, καθώς αλλαγές θα προκαλέσουν αναστάτωση. Χαμηλώστε τους τόνους και μην αφήσετε μια συζήτηση να εξελιχθεί σε μάχη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο πριν νιώσετε πλήξη. Τα ενδιαφέροντά σας πληθαίνουν και σας κάνουν να αισθάνεστε πιο δημιουργικοί. Οι αλλαγές στη ζωή σας είναι προκλήσεις που σας καλούν να αναγνωρίσετε τις πραγματικές σας ικανότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό πριν νιώσετε πλήξη και βρείτε χρόνο για τους φίλους σας. Τα γεγονότα αυτού του μήνα σάς θέλουν δυνατούς και πιο τολμηρούς, ώστε να αντέξετε την αλήθεια ακόμα και στην πιο σκληρή της μορφή.

ΛΕΩΝ: Όταν η ματαιοδοξία σάς παρασύρει και ο ενθουσιασμός σας σάς αποπροσανατολίζει, το πρακτικό σας πνεύμα θα σας επαναφέρει στον σωστό δρόμο. Αξιολογήστε τους μέχρι τώρα χειρισμούς σας σε οικονομικά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι διαφωνίες και οι παρεξηγήσεις θα έχουν τον πρώτο ρόλο και καλό θα ήταν να απέχετε από συζητήσεις, καθώς η ασυνεννοησία που θα υπάρχει θα οδηγεί τόσο εσάς όσο και τους άλλους σε λάθος συμπεράσματα.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε να πάρετε πρωτοβουλίες που θα αφορούν άλλων συμφέροντα, γιατί θα εξακολουθούν να υπάρχουν άτομα που απέναντί σας θα είναι ανταγωνιστικά και δεν είναι υποχρεωμένα να συμφωνούν με τη δική σας λογική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάνετε μια νέα αρχή, αλλά θα πρέπει να είστε έτοιμοι να κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις για να βγείτε κερδισμένοι. Μη συντηρήσετε συναισθηματικές ισορροπίες που θα αναμοχλεύσουν ευαισθησίες, συγκινήσεις και προσωπικές σας ανάγκες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα αιφνιδιαστείτε από τη συμπεριφορά ορισμένων φίλων και γνωστών σας, ενώ θα υποχρεωθείτε να ανανεώσετε κάποιες σκέψεις σας για μια σημαντική σας σχέση. Δείτε την αλήθεια πιο άμεσα μέσα από την εκδήλωση διαφόρων γεγονότων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κινηθείτε προσεκτικά και προνοητικά για να ξεπεράσετε τα εμπόδια αλλά και να προβλέψετε εγκαίρως τις παγίδες. Η μέρα θα είναι κρίσιμη για τις σχέσεις σας, αλλά θα είστε αποφασιστικοί από πολλές απόψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αντικειμενικότητα και ευθυκρισία χρειάζεται να δείξετε για να λύσετε τις διαφορές και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε στις σχέσεις σας. Η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη και εσείς θα έχετε μια περίεργη απροθυμία να δείξετε κατανόηση προς τους άλλους.

ΙΧΘΥΣ: Συναισθήματα φόβου και ανασφάλειας, που είναι και η κρυμμένη σας έννοια, παρόλο που δεν μπορείτε να τα καταπολεμήσετε, θα αρχίσουν να υποχωρούν αισθητά, ώστε να νιώσετε πιο επαρκείς απέναντι στον σύντροφό σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...