Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 19 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Διασκεδάστε με όσους αγαπάτε και μην ασχολείστε με όσους σάς έχουν πληγώσει. Οι δεσμευμένοι θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να περάσετε όμορφα με τον σύντροφό σας, να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να προβείτε σε αλλαγές από κοινού.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε προτεραιότητα σε οικογενειακά θέματα και απαιτήστε ό,τι σάς αξίζει. Οι αδέσμευτοι δεχτείτε προσκλήσεις για εξόδους, ώστε να μη χάσετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε το πρόσωπο που θα κάνει αρκετά ενδιαφέρον τη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι καβγάδες δεν οδηγούν πουθενά, γι’ αυτό μην πηγαίνετε γυρεύοντας. Κρατήστε μια ελαφρώς συντηρητική στάση με τους συνεργάτες σας και με άτομα κύρους, ώστε να μην πέσετε σε παγίδες ή λάθη που θα στοιχίσουν στην ανοδική σας πορεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μετριάστε τον ενθουσιασμό σας, γιατί η υπερβολή μπορεί να σας ρίξει σε παγίδες. Θα προκληθεί αναστάτωση στην καθημερινότητά σας, ενώ οι επαγγελματικές συζητήσεις και συναντήσεις σας θα προσκρούουν σε εμπόδια λόγω της επικοινωνίας σας.
.
ΛΕΩΝ: Η ματαιότητα της ζωής σάς εκπλήσσει και σας φοβίζει, αλλά ακόμα δεν έχετε το θάρρος να αγαπήσετε περισσότερο την περιπέτεια και να μπείτε σε καινούργιο κύκλο, πιο ελπιδοφόρο. Ομως, μην αποθαρρύνεστε, αφού η αναγέννηση δεν αργεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα που ταλανίζουν τις οικογενειακές σας σχέσεις, ενώ τα ζητήματα των δικών σας ανθρώπων θα γίνουν αφορμή να διευρύνετε τους ορίζοντές σας.

ΖΥΓΟΣ: Η μέρα θα σας προσφέρει πολλές οικονομικές ευκαιρίες και προβλέπεται να έχετε τη δυνατότητα να ξοδέψετε ασύστολα, και ας το μετανιώσετε έπειτα πικρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν θέλετε να κατασταλάξετε σε ολοκληρωμένες ιδέες, πρέπει να έχετε βάσεις υλικές και πνευματικές. Θα εξασφαλίσετε τα δικαιώματά σας, ενώ η ηθική σας θα σας κάνει να μην είστε άδικοι με τον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ψυχικά, πνευματικά και σωματικά έχετε κουραστεί αρκετά, αλλά τώρα θα μπορέσετε να βρείτε πιο βολικούς ρυθμούς και αν υπήρξε κάποιο πρόβλημα, θα είναι ακόμα πιο εύκολο να το αντιμετωπίσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποιοι περνάτε μια μεταβατική περίοδο με αλλαγές, που σας υποχρεώνουν να αλλάξετε σκέψη, νοοτροπία και συμπεριφορά. Παράλληλα έχετε την αγωνία να βρείτε λύση ύπαρξης, ωθώντας τη λογική σας να συγκρούεται με τα συναισθήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν η πίεση που δεχτήκατε τον τελευταίο καιρό ή οι συγκυρίες έβλαψαν μια σχέση που αξίζει και έχει μέλλον, τώρα θα μπορέσετε να λύσετε τις παρεξηγήσεις. Κάντε ό,τι χρειάζεται για να βοηθήσετε τον εαυτό σας να έχει μια καλή φυσική κατάσταση.

ΙΧΘΥΕΣ: Προσπαθήστε να ξεκουράζεστε, να μην είστε απρόσεκτοι και να μη σπαταλάτε την ενέργειά σας άσκοπα. Την τύχη την έχετε σχεδόν πάντα με το μέρος σας, αλλά από μόνη της δεν μπορεί να κάνει και θαύματα. Βοηθήστε τη για να πάρετε ανταλλάγματα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....