Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των...

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 23 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Αναζητήστε τα αίτια, αν κάποιες στιγμές αισθανθείτε ανεπαρκείς σε ορισμένα θέματα που ίσως προκύψουν. Από εσάς εξαρτάται να ανατρέψετε τα σημερινά δεδομένα. Κάθε εμπόδιο για καλό, οπότε μην απογοητεύεστε από μια ερωτική απογοήτευση.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα μηνύματα που παίρνετε είναι καθησυχαστικά, γι’ αυτό μην παρεμβαίνετε προσπαθώντας να καταλάβετε το αποτέλεσμα. Η επιτυχία μιας αλλαγής είναι ένα βήμα πριν. Φανείτε ειλικρινείς με τους άλλους, αφού θέλετε και αυτοί να είναι με εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όσο μεγαλύτερη έμφαση δώσετε στην προβολή σας τόσο καλύτερα θα τα καταφέρετε. Δεν απαιτείται ιδιαίτερη προσπάθεια για να πετύχετε κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Μην επιτρέψετε σε τρίτα άτομα να επεμβαίνουν στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πριν κάνετε οτιδήποτε αναρωτηθείτε πού θέλετε να οδηγήσετε τα πράγματα και μετά πράξτε ανάλογα, αλλά για να είστε και εύστοχοι γίνετε πιο συγκεκριμένοι. Ακούστε προσεκτικά τι έχουν να σας πουν κάποια άτομα της οικογένειάς σας.

ΛΕΩΝ: Οι αποκαλύψεις που θα γίνουν αυτόν τον μήνα μπορεί να είναι η αιτία να προβείτε σε αλλαγές στην αισθηματική σας ζωή, αλλά ό,τι κι αν γίνει, θα σας βγει τελικά σε καλό. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε τα γεγονότα να οδηγήσουν τις εξελίξεις και μην προσπαθείτε να ενεργήσετε σπρωγμένοι από την πίεση και την επιτακτική ανάγκη να προλάβετε ορισμένες καταστάσεις. Σκεφτείτε θετικά και μην αφήσετε το θάρρος να σας εγκαταλείψει.

ΖΥΓΟΣ: Προωθήστε τις φιλοδοξίες σας, μια και κανείς δεν φαίνεται να μπορεί να σας ανατρέψει, αλλά να κρίνετε πάντα με την αίσθηση του μέτρου κι ας έχετε τα κίνητρα για να δράσετε. Αν δώσετε απλόχερα στοργή και αγάπη, θα σας το ανταποδώσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προετοιμάστε το έδαφος για την προσωπική σας εξέλιξη αντιμετωπίζοντας τις εσωτερικές σας συγκρούσεις, χωρίς να παραμερίζετε τα όνειρα και τις ελπίδες σας. Φανείτε δημιουργικοί και λύστε με τη λογική πρακτικά θέματα που σας απασχολούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο φόβος που έχετε ορισμένες φορές σάς βοηθάει να αποφύγετε πιθανούς κινδύνους, αλλά δεν πρέπει να τον αφήσετε να σας εγκλωβίσει, γιατί μόνο με θετική σκέψη και με γνώμονα τη λογική μπορείτε να τον μετατρέψετε σε σύμμαχό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι επιλογές σας πολύ συχνά επηρεάζονται από τρίτα πρόσωπα και γι’ αυτό δεν μπορείτε να νιώσετε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Απαιτείται να πάρετε πρωτοβουλίες για να ξεπεράσετε κάποιες δυσκολίες στις σημαντικές σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όταν δεν έχετε κάτι ουσιαστικό να πείτε, προτιμήστε να σιωπήσετε, γιατί οι άλλοι θα καταλάβουν την αδυναμία σας να επικεντρωθείτε στην ουσία των πραγμάτων. Η εξασφάλιση που ζητάτε από τους συνεργάτες σας δεν θα σας δοθεί σύντομα.

ΙΧΘΥΕΣ: Πρέπει να γίνετε πιο επιεικείς με τον εαυτό σας και να μην ταλαιπωρήστε δίνοντας λύσεις στα προβλήματα των άλλων, αφού κανείς δεν είναι τόσο απροστάτευτος όσο νομίζετε. Προσέξτε τι λέτε και προσπαθήστε να μη ζηλεύετε έχοντας μόνο ενδείξεις.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...