Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των...

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 25-26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε τα πειράματα και επενδύστε μόνο σε κάτι για το οποίο είστε απόλυτα σίγουροι ή σε κάτι που είναι πραγματικά χρήσιμο. Η καριέρα σας βρίσκεται σε άνοδο, αλλά εσείς είστε αυτοί που θα πρέπει να ρυθμίσετε τα θέματα που την αφορούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενεργοποιούνται θέματα καριέρας και με την κατάλληλη στρατηγική επιλύονται προς όφελός σας. Η επιθυμία σας να νιώσετε περισσότερο τους δικούς σας ανθρώπους μεγαλώνει. Μην ξοδεύετε την ενέργειά σας καβγαδίζοντας για μικροπράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο τομέας των αισθηματικών σας σχέσεων θα είναι αρκετά γόνιμος, καθώς από πλευράς σας θα είστε πιο ανοιχτοί σε προτάσεις, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και μεγάλη ποικιλία γύρω σας όσον αφορά τους πιθανούς ερωτικούς συντρόφους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αρχίζετε να βλέπετε την προσωπική σχέση σας πιο αισιόδοξα και θα κληθείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις γι’ αυτήν. Κοπάζουν οι εντάσεις με τον σύντροφό σας, που τις προκάλεσαν τρίτα πρόσωπα, και το κλίμα ανάμεσά σας φτιάχνει.

ΛΕΩΝ: Ξεκαθαρίστε ασάφειες στις σχέσεις σας με άτομα από το παρελθόν σας. Θα γίνουν προσπάθειες ανάκαμψης από καταστάσεις που σας έχουν καταβάλει και θα τα πάτε καλά, καθώς έχετε μάθει να ελέγχετε το βασικό σας ελάττωμα, τον εγωισμό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάποιες από τις ισορροπίες σας, που είχαν κινδυνέψει να ανατραπούν, αποκαθίστανται και η τύχη έρχεται από κει που δεν το περιμένετε. Ακολουθήστε σοφές στρατηγικές, που καλλιεργούν ένα κλίμα συνύπαρξης με τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ: Εχετε αρκετούς λόγους να χαίρεστε, αφού η ζωή σας αρχίζει να γίνεται συναρπαστική. Απαλλαγείτε από καταπιεστικές καταστάσεις και ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες, ακόμα κι αν συνεχίζουν να σας προβληματίζουν κάποιες έννοιες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι συνθήκες είναι καλές για εσάς και αυτό που θα μονοπωλεί τις σκέψεις σας είναι η προσωπική σας ευθύνη σε ό,τι αφορά δεσμεύσεις και αποδεσμεύσεις. Αποφύγετε παρορμητικές αποφάσεις για να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις των καιρών.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει να κρατήσετε την ψυχραιμία σας για να διατηρήσετε τις καλές εντυπώσεις που με προσπάθεια έχετε δημιουργήσει. Υποσχέσεις και προοπτικές θα εξεταστούν εξονυχιστικά, οπότε προετοιμαστείτε για μια περίοδο δοκιμασιών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν κάποιοι σάς απογοητεύσουν, μείνετε σταθεροί στα όρια που έχετε θέσει. Ενεργοποιούνται έντονα η διαίσθηση, η έμπνευση και η πρωτοτυπία σας. Η ανακούφιση που θα λάβετε ότι κάνατε σωστές επιλογές θα φέρει έναν αέρα αισιοδοξίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απελευθερωθείτε από καταπιεστικές καταστάσεις, κάντε δυναμικές ανακατατάξεις και δώστε στη ζωή σας ποιότητα. Αν δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από κάποιες υποχρεώσεις, προσπαθήστε να τις αντιμετωπίσετε με διαφορετικό πνεύμα.

ΙΧΘΥΕΣ: Αυξάνεται η διπλωματία σας και μπαίνουν σε νέες βάσεις οι επαφές σας με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Οι θετικές πλευρές σας θα αναδειχθούν, οπότε θα προβάλετε καλύτερα τα προσόντα σας και θα φτάσετε γρηγορότερα στον στόχο σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...