Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κινείται νομικά το Βρετανικό Μουσείο για τον υπάλληλο που πούλησε αρχαιότητες στο...

Στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας προσέφυγε το Βρετανικό Μουσείο,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο πως η Βικτώρια...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 29 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μέχρι το τέλος της μέρας θα τα έχετε καταφέρει περίφημα. Εξάλλου, η ομορφιά και η εμφάνισή σας στηρίζονται στη γοητεία που ασκείτε μέσα από την επικοινωνία και το παιχνίδι των εντυπώσεων, από το οποίο ποτέ δεν βγαίνετε χαμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Τώρα που αρχίζει ένας καινούργιος κύκλος καταστάσεων, βάλτε νέους στόχους, ελέγξτε τις επιθυμίες σας και μην παρασύρεστε σε ουτοπίες. Αναλάβετε το μερίδιο ευθυνών που σας αναλογεί και μην τα ρίχνετε όλα στους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εγκαταλείψτε κάποιες σχέσεις που επιλέξατε παρορμητικά, γιατί μπορεί να ικανοποιήσατε προσωπικές επιθυμίες, αλλά δεν είναι εύκολο να συνεχίσετε με τον ίδιο ρυθμό. Μη φοβάστε να προχωρήσετε. Η τύχη δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψει ποτέ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί να ψάχνετε πρόσκαιρα υποκατάστατα για ό,τι δεν αφήνει ευχαριστημένους, αλλά έχετε τα περιθώρια να διαισθανθείτε τι ακριβώς είναι αυτό που μπορεί να σας γεμίσει, χωρίς να γκρεμίσετε ό,τι έχετε αυτή τη στιγμή.

ΛΕΩΝ: Με εγωιστικές αντιπαραθέσεις, εκρηκτικές αντιδράσεις και άσκοπες υποχωρήσεις το μόνο που θα πετύχετε είναι να κουραστείτε ψυχολογικά. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης της σχέσης σας, αν καταφέρετε να περιορίσετε το άγχος σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι δεσμευμένοι θα πάρετε αποφάσεις που αφορούν τη σχέση σας με τον σύντροφό σας. Παραμείνετε ήρεμοι και γλυκοί, αποβάλλοντας σκέψεις που στροβιλίζονται στο μυαλό σας και σας εγκλωβίζουν στην αισθηματική περιχαράκωση.

ΖΥΓΟΣ: Δεν ήσασταν ποτέ κτητικοί η ζηλιάρηδες και αυτό θα σας βοηθήσει να εκφράσετε άνετα τα συναισθήματά σας, προβάλλοντας τη γοητεία και τη λάμψη σας. Οι κατακτήσεις που θα έχετε σε γενικό επίπεδο θα προσθέσουν πόντους στην αυτοπεποίθησή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι γνωριμίες σας προβλέπονται ενδιαφέρουσες, καθώς η καλή ψυχολογική σας διάθεση θα σας ωθεί να δείχνετε τον καλύτερο και ελκυστικότερο εαυτό σας. Οι φιλοδοξίες σας θα βρουν πρόσφορο έδαφος σε μια κοινωνική εκδήλωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βελτιώστε τη σχέση σας με τον σύντροφό σας ή με κάποιον με τον οποίο είχατε ψυχραθεί. Μπαίνετε σε μια νέα φάση στη ζωή σας και παρότι ξεπεράσατε τις μεγάλες τριβές, υπάρχουν ακόμα κενά και καλό είναι να μην τα παραβλέψετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα ξεσπάσματα του συντρόφου σας οφείλονται στη μεγάλη πίεση που δέχεται από εσάς. Προσπαθήστε να μην είστε τόσο καταπιεστικοί. Μπορεί τα άγχη σας να αφορούν τη δουλειά, αλλά έχει ανάγκη να του δώσετε περισσότερη σημασία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο σύντροφός σας βγαίνει από μια σκοτεινή περίοδο και χρειάζεται την υποστήριξή σας. Αποφύγετε να πάρετε σπασμωδικές αποφάσεις που θα αφορούν τη σχέση σας κατά τη διάρκεια της μέρας, γιατί θα είναι επικίνδυνο.

ΙΧΘΥΕΣ: Αν δεν φανείτε ψύχραιμοι, οικονομικές υποχρεώσεις μπορεί να γίνουν αιτία για ομηρικούς καβγάδες. Επειδή η επικοινωνία θα είναι δύσκολη, προσέξτε μη λάβετε λανθασμένα μηνύματα. Δώστε σαφείς εντολές για να γίνει αυτό που θέλετε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....