Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Secret song»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα κι επιστρέφει με νέα επεισόδια!

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό event της ελληνικής τηλεόρασης, που καθήλωσε και συγκίνησε πάνω...

Βαρύς ο πέλεκυς για τον 21χρονο που το 2021 βίασε τη 18χρονη...

Σε φυλάκιση πέντε ετών καταδικάστηκε προχθές κατά πλειοψηφία από...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Νέα στοιχεία για τον ανώμαλο βίο του αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπαθεί ο 50χρονος φύλακας του...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 6-7 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Να είστε πιο επιλεκτικοί στα άτομα που συναναστρέφεστε και κάνετε παρέα, για να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι. Καταλάβετε τι σας κάνει καλό και τι σας βγάζει εκτός εαυτού, για να ξέρετε τι θα κρατήσετε και τι θα πετάξετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Πραγματοποιήστε ένα ταξίδι που θα σας βοηθήσει να πετύχετε περισσότερα στον επαγγελματικό σας τομέα. Διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας και δείξτε τις δυνατότητες που έχετε και πόσα μπορείτε να καταφέρετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τις στιγμές που θα νιώσετε κουρασμένοι, βρείτε χρόνο να απομονωθείτε πριν εξαντληθείτε τελείως. Δεν βοηθάτε τον εαυτό σας με το να του στερείτε την προσωπική σας ελευθερία. Σταματήστε να συμπεριφέρεστε σαν άβουλα πιόνια στα χέρια των άλλων και πείτε τα πράγματα με το όνομά τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα αυξηθεί κατά πολύ και η γοητεία σας, για να μπορείτε να εντυπωσιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Πραγματοποιήστε επαγγελματικές συναντήσεις, που θα σας επιφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΛΕΩΝ: Συζητήστε με τους συνεργάτες σας κάποιο επαγγελματικό θέμα που σας απασχολεί τον τελευταίο καιρό. Η γοητεία και η λάμψη σας θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε και να πετυχαίνετε με ευκολία αυτά που θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι καλύτερο να έχετε κάτι να ελπίζετε, παρά να γυρνάτε στο παρελθόν που τόσο σας πλήγωσε. Τολμήστε να κάνετε μια νέα αρχή για να έρθει η «άνοιξη» στη ζωή σας σε όποιον τομέα εσείς επιθυμείτε.

ΖΥΓΟΣ: Μην προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα, γιατί δείχνετε πως δεν έχετε σταθερότητα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα συναισθήματα του συντρόφου σας, αλλά καλό είναι να μην αδιαφορείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναπτύξτε τα επιχειρήματά σας, για να καταλάβουν οι άλλοι τι ζητάτε και τι περιμένετε. Μην ανοιχτείτε συναισθηματικά, καθώς η πιθανότητα να απογοητευτείτε θα είναι μεγάλη. Η μέρα είναι κατάλληλη για να προβείτε σε συζητήσεις στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κινηθείτε ευέλικτα και έχοντας κάποια στρατηγική έτοιμη για τα επαγγελματικά σας σχέδια. Μυστικά σχέδια ή συμφωνίες θα έχουν τύχη μόνον αν έχετε οργανωθεί σωστά. Κάντε σωστούς και μελετημένους οικονομικούς χειρισμούς, αποφεύγοντας περιττά έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βγείτε έξω και διασκεδάστε ή καθίστε σπίτι απολαμβάνοντας τη συντροφιά της επιλογής σας. Τα επαγγελματικά θέματα βρίσκουν τον δρόμο τους, με λύσεις που θα είναι για δικό σας όφελος. Αφήστε των έρωτα να μπει τη ζωή σας και πραγματοποιήστε τις πιο κρυφές σας επιθυμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φίλοι και αγαπημένα σας πρόσωπα θα βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό σας. Θα υπάρχει χρόνος για να διασκεδάσετε και να ξεφύγετε από τη βαρετή καθημερινότητα. Ο ερωτισμός δεν θα σας εγκαταλείψει, γι’ αυτό φροντίστε να τελειώσετε τη μέρα ευχάριστα.

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορεί ακόμα να έχετε αρκετό άγχος αλλά η τύχη θα είναι με το μέρος σας, ακόμα και για να ανανεωθείτε. Ακολουθήστε το όνειρό σας κάνοντας τις σωστές επιλογές, ακόμα και αν γνωρίζετε τις δυσκολίες που θα συναντήσετε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...