Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 10 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Οι αστείρευτες ιδέες σας θα αρχίσουν να σας κάνουν ακαταμάχητους, αλλά οι υπεκφυγές ορισμένων θα σας κουράζουν και ίσως αλλάξετε τακτική. Μια ευχάριστη γνωριμία θα σας γεμίσει χαρά και θα αναπτερώσει το ηθικό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η τυπικότητα του συντρόφου σας μπορεί να σας εκνευρίζει, αλλά σας παρέχει ασφάλεια. Δείτε την καθημερινότητα πρακτικά και μη δυσανασχετείτε από τώρα επειδή έχετε ελάχιστο ελεύθερο χρόνο. Πολλές φορές η ανία σάς κουράζει και σας κάνει να βαριέστε τα πάντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην κάνετε επενδύσεις που θα βάλουν σε κίνδυνο τον οικονομικό σας τομέα. Αποφύγετε διαλόγους που δεν οδηγούν πουθενά και φορτίζουν αρνητικά το κλίμα. Ψάχνετε συνέχεια για ύποπτες κινήσεις, όταν αφήνετε τη ζήλια να σας τυφλώνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με άστοχες ή λάθος κινήσεις προκαλείτε την τύχη σας και είναι άδικο. Επαναφέρετε την ισορροπία στη σχέση με τον σύντροφό σας με έναν ουσιαστικό διάλογο. Αφήστε μια σοβαρή επαγγελματική υπόθεση στα χέρια αυτών που ξέρουν καλύτερα από εσάς.

ΛΕΩΝ: Μην αναμειχθείτε σε σχόλια, ειδικά για ανθρώπους που δεν είναι παρόντες. Μένοντας μακριά από ριψοκίνδυνες επενδύσεις, θα δείτε τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται. Ασχοληθείτε αποκλειστικά με την ανανέωση της συναισθηματικής ζωής σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη συνεχίσετε μια κόντρα στον εργασιακό χώρο που θα δημιουργήσει κακό προηγούμενο. Αλλάξτε στάση στα επαγγελματικά θέματα και στις συναναστροφές που έχετε. Εκφράστε τα συναισθήματά σας και μην ασχολείστε μόνο με τα επαγγελματικά.

ΖΥΓΟΣ: Για να υπάρχει συνέχεια, πρέπει να αποδεχθείτε τις απόψεις των άλλων. Κρατήστε μια συγκεκριμένη τακτική για να ξεπεράσετε ένα οικογενειακό πρόβλημα. Βάζοντας μπροστά τη λογική, θα καταφέρετε να αλλάξετε τις αρνητικές εντυπώσεις των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συγκρατήστε τον εκνευρισμό σας, αφού δεν σας οδηγεί εκεί που τελικά θα θέλατε. Προσπεράστε και αδιαφορήστε για ανθρώπους και καταστάσεις που σας προκαλούν άγχος. Μην κάνετε περιττές σπατάλες και άσκοπα έξοδα για να μην έρθουν δύσκολες μέρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σκεφτείτε θετικά και μην αφήνετε απαισιόδοξες σκέψεις να σας χαλούν τη διάθεση. Χαλαρώστε και διασκεδάστε, γιατί ύστερα από τόση δουλειά το δικαιούστε. Η διάθεσή σας για νέα σχέδια θα έχει υποστήριξη από τους συνεργάτες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Περιορίστε στο ελάχιστο έως καθόλου συναλλαγές με άτομα που δεν εμπιστεύεστε. Μην επιτρέψετε στους γύρω σας να εκμεταλλεύονται την ανεκτικότητά σας. Βελτιώστε τις συνθήκες εργασίας σας ξεκινώντας από αλλαγές στον χώρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποιες από τις ανακατατάξεις στον επαγγελματικό τομέα θα σας βγάλουν κερδισμένους. Βρείτε καινούργια ενδιαφέροντα που θα σας δώσουν ενέργεια και θα σας γεμίσουν δύναμη. Μειώστε το άγχος και δείτε τα επαγγελματικά σας θέματα με καθαρό μυαλό.

ΙΧΘΥΕΣ: Βρίσκεστε σε μια φάση της ζωής σας που προτιμάτε να έχετε σταθερές σχέσεις, από το να νιώθετε μόνοι σας έχοντας δίπλα σας περιστασιακές που μπορεί να σας δίνουν προσωρινά ζωντάνια, αλλά στην ουσία καταναλώνουν τη θετική σας ενέργεια.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...