Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 26/06/2020

ΚΡΙΟΣ: Ενεργήστε με σύνεση και αυτοπεποίθηση. Μπορεί αν ανοίξετε τα χαρτιά σας την κατάλληλη στιγμή να αποφύγετε ενέργειες αντιπάλων που δρουν παρασκηνιακά. Η δύναμη και η ασφάλεια που επιθυμείτε στη ζωή σας θα έρθουν σταδιακά.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι επιδιώξεις που έχετε στον εργασιακό χώρο αρχίζουν να υλοποιούνται. Μετριάστε την έπαρση, ελέγξτε τα νεύρα σας και αποφύγετε να δώσετε αφορμές για σχόλια. Με ψυχραιμία και ορθή σκέψη θα καταφέρετε να λύσετε τα προβλήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ήρθε η ώρα για εκκαθαρίσεις και δεν έχετε πολλά περιθώρια για υποχωρήσεις και συμβιβασμούς. Προσεγγίστε δυναμικά αυτό που θέλετε να πετύχετε και βάλτε μια τάξη. Μη χαλάτε τη διάθεσή σας για πράγματα που μπορούν εύκολα να διορθωθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να ενεργοποιήσετε όλη σας τη θέληση για να πετύχετε μια καλύτερη αξιολόγηση στον εργασιακό χώρο από τους συνεργάτες σας. Θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα η δημιουργικότητα και η καλή διάθεσή σας.

ΛΕΩΝ: Μείνετε σταθεροί στις θέσεις σας χωρίς να γίνεστε προκλητικοί και εριστικοί. Οι διαπληκτισμοί με άτομα που δεν είναι έτοιμα να ακούσουν την αλήθεια είναι ανούσιοι και χωρίς αποτέλεσμα. Είναι ωραίο να κάνετε όνειρα, αλλά πρέπει να δείτε πώς μπορούν να γίνουν και πράξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι παρακινδυνευμένο άλλα να λέτε και άλλα να κάνετε. Η συνέπεια, η υπευθυνότητα και η αμεσότητα θα σας σώσουν από διάφορες επικοινωνιακές παγίδες. Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ένα ευχάριστο περιβάλλον στον εργασιακό χώρο.

ΖΥΓΟΣ: Θα έχετε αρκετό χρόνο να μείνετε με τον εαυτό σας και να κάνετε έναν απολογισμό της κατάστασης. Φανείτε επιφυλακτικοί στα οικονομικά και μην πάρετε ριψοκίνδυνες αποφάσεις. Θα σας φανεί χρήσιμο να κρατήσετε μια επιφυλακτική στάση απέναντι σε νέα πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να αποφύγετε κακοτοπιές δείχνοντας ενδιαφέρον και κατανόηση στα άτομα που αγαπάτε. Μην είστε εριστικοί με όσους έχουν σχέση με τον εργασιακό χώρο σας. Προχωρήστε σε καινούργια σχέδια για το μέλλον σας και μην κολλάτε στα ίδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Να θυμάστε πως, αν θέλετε να περάσετε καλύτερα, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε με υπομονή και αισιοδοξία. Ελέγξτε την υπερβολική δραστηριότητά σας και εκτονωθείτε με υγιείς τρόπους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορείτε να αρνηθείτε μια πρόταση ή να ματαιώσετε ένα από τα σχέδιά σας, αφού θα υπάρξουν άλλες ευκαιρίες. Μην αφήνετε τις ανησυχίες να σας κόβουν τη χαρά. Δώστε αρμοδιότητες και στους άλλους, αλλά μην τους αφήνετε χωρίς έλεγχο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσέξτε τις επενδύσεις σας, τις αγοραπωλησίες και κυρίως αυτούς που επιδιώκουν να σας ζημιώσουν. Στις προσωπικές σχέσεις μην είστε εύθικτοι και καταπιεστικοί. Αποφύγετε με κάθε τρόπο άτομα που είναι ανταγωνιστικά απέναντί σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Φανείτε προνοητικοί και αισιόδοξοι, χωρίς να διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια ανθρώπων που έχουν αποδείξει ότι σας αγαπούν. Μην προχωρήσετε σε σημαντικές ενέργειες. Σε υποθέσεις που γνωρίζετε καλά την πορεία τους, μην υποχωρήσετε ακούγοντας λόγια του αέρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Λιάγκας σε TV αμόκ – Χαμός στα social μετά το βρίσιμο του παρουσιαστή στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής

«Αστραψαν και βρόντηξαν» οι χρήστες του διαδικτύου κατά του Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκε η επίθεση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην αρχισυντάκτριά του, την οποία δεν δίστασε να βρίσει on air ενόσω είχαν μια συζήτηση με την ομάδα του στο «Πρωινό».

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Στέφανος Ληναίος – Έλλη Φωτίου: Μία αγάπη βγαλμένη από παραμύθι – Χωρίστηκαν μετά από 69 χρόνια

Ο Στέφανος Ληναίος και η Έλλη Φωτίου υπήρξαν από τα πιο αγαπημένα και αχώριστα ζευγάρια του καλλιτεχνικού κόσμου.

Τα γυρνάει ο σύντροφος της Μυρτώς – Τα μηνύματα τα ξημερώματα και η πρόσκληση στο μοιραίο δωμάτιο

Σε αντιφάσεις φαίνεται να πέφτει ο σύντροφος της αδικοχαμένης...

Έφυγε από την Κεφαλονιά η μητέρα της Μυρτώς – Ψυχολογικά ράκος

Η οικογένεια της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή...

Δείτε τον Μιχάλη Μανιάτη στο Κολωνάκι να περπατάει με μπαστούνι

Ο Μιχάλης Μανιάτης πέρα από σπουδαίος ηθοποιός αν και δεν σπούδασε ποτέ και υπήρξε και ωραίος άντρας.