Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 26/06/2020

ΚΡΙΟΣ: Ενεργήστε με σύνεση και αυτοπεποίθηση. Μπορεί αν ανοίξετε τα χαρτιά σας την κατάλληλη στιγμή να αποφύγετε ενέργειες αντιπάλων που δρουν παρασκηνιακά. Η δύναμη και η ασφάλεια που επιθυμείτε στη ζωή σας θα έρθουν σταδιακά.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι επιδιώξεις που έχετε στον εργασιακό χώρο αρχίζουν να υλοποιούνται. Μετριάστε την έπαρση, ελέγξτε τα νεύρα σας και αποφύγετε να δώσετε αφορμές για σχόλια. Με ψυχραιμία και ορθή σκέψη θα καταφέρετε να λύσετε τα προβλήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ήρθε η ώρα για εκκαθαρίσεις και δεν έχετε πολλά περιθώρια για υποχωρήσεις και συμβιβασμούς. Προσεγγίστε δυναμικά αυτό που θέλετε να πετύχετε και βάλτε μια τάξη. Μη χαλάτε τη διάθεσή σας για πράγματα που μπορούν εύκολα να διορθωθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να ενεργοποιήσετε όλη σας τη θέληση για να πετύχετε μια καλύτερη αξιολόγηση στον εργασιακό χώρο από τους συνεργάτες σας. Θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα η δημιουργικότητα και η καλή διάθεσή σας.

ΛΕΩΝ: Μείνετε σταθεροί στις θέσεις σας χωρίς να γίνεστε προκλητικοί και εριστικοί. Οι διαπληκτισμοί με άτομα που δεν είναι έτοιμα να ακούσουν την αλήθεια είναι ανούσιοι και χωρίς αποτέλεσμα. Είναι ωραίο να κάνετε όνειρα, αλλά πρέπει να δείτε πώς μπορούν να γίνουν και πράξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι παρακινδυνευμένο άλλα να λέτε και άλλα να κάνετε. Η συνέπεια, η υπευθυνότητα και η αμεσότητα θα σας σώσουν από διάφορες επικοινωνιακές παγίδες. Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ένα ευχάριστο περιβάλλον στον εργασιακό χώρο.

ΖΥΓΟΣ: Θα έχετε αρκετό χρόνο να μείνετε με τον εαυτό σας και να κάνετε έναν απολογισμό της κατάστασης. Φανείτε επιφυλακτικοί στα οικονομικά και μην πάρετε ριψοκίνδυνες αποφάσεις. Θα σας φανεί χρήσιμο να κρατήσετε μια επιφυλακτική στάση απέναντι σε νέα πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να αποφύγετε κακοτοπιές δείχνοντας ενδιαφέρον και κατανόηση στα άτομα που αγαπάτε. Μην είστε εριστικοί με όσους έχουν σχέση με τον εργασιακό χώρο σας. Προχωρήστε σε καινούργια σχέδια για το μέλλον σας και μην κολλάτε στα ίδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Να θυμάστε πως, αν θέλετε να περάσετε καλύτερα, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε με υπομονή και αισιοδοξία. Ελέγξτε την υπερβολική δραστηριότητά σας και εκτονωθείτε με υγιείς τρόπους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορείτε να αρνηθείτε μια πρόταση ή να ματαιώσετε ένα από τα σχέδιά σας, αφού θα υπάρξουν άλλες ευκαιρίες. Μην αφήνετε τις ανησυχίες να σας κόβουν τη χαρά. Δώστε αρμοδιότητες και στους άλλους, αλλά μην τους αφήνετε χωρίς έλεγχο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσέξτε τις επενδύσεις σας, τις αγοραπωλησίες και κυρίως αυτούς που επιδιώκουν να σας ζημιώσουν. Στις προσωπικές σχέσεις μην είστε εύθικτοι και καταπιεστικοί. Αποφύγετε με κάθε τρόπο άτομα που είναι ανταγωνιστικά απέναντί σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Φανείτε προνοητικοί και αισιόδοξοι, χωρίς να διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια ανθρώπων που έχουν αποδείξει ότι σας αγαπούν. Μην προχωρήσετε σε σημαντικές ενέργειες. Σε υποθέσεις που γνωρίζετε καλά την πορεία τους, μην υποχωρήσετε ακούγοντας λόγια του αέρα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...