Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 28 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Είστε πιο κατασταλαγμένοι όσον αφορά τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας, αφού οι ανησυχίες και οι αμφιβολίες που είχατε για τη σχέση σας ανήκουν στο παρελθόν. Αρκετές από τις απόψεις, τις προτιμήσεις και τις ιδέες σας θα αλλάξουν ριζικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Φανείτε ψύχραιμοι και περιορίστε λίγο την ονειροπόληση και τη φαντασία σας. Η προεργασία στα σχέδιά σας θα διευκολύνει την εργασία σας να γίνεται πιο άνετα και πιο αποτελεσματικά. Οι ιδέες που θα είναι πρακτικές και διαισθητικές θα βοηθηθούν αρκετά από τις συγκυρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε να προβείτε σε ανοίγματα τα οποία ξεπερνούν τις δυνατότητές σας. Μην προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας άτομα που μπορούν να επηρεάσουν την πρόοδό σας. Σεβαστείτε τους νόμους και τους κανονισμούς των άλλων και όλα θα πάνε καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προτιμήστε να αφήσετε αναπάντητα τα σχόλια που θα περιπλέξουν τις συνεργασίες ή τις σχέσεις σας. Δείξτε εμπιστοσύνη σε άτομα τα οποία έχουν δοκιμαστεί στον χρόνο και σας έχουν αποδείξει ότι σας αγαπούν. Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας και βάλτε σε τάξη τα κληρονομικά σας.

ΛΕΩΝ: Φροντίσετε να είστε πιο αποδοτικοί και επανεκτιμήστε ποιες εργασίες σας πρέπει να έχουν προτεραιότητα, ώστε στη συνέχεια να συντονίσετε αναλόγως τις κινήσεις σας. Δώστε προσοχή στις συναλλαγές σας και στον τρόπο με τον οποίο θα χειριστείτε τον λόγο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να νιώσετε ηρεμία, γαλήνη και υπεροχή. Δώστε λύσεις σε πολλά θέματα, κυρίως οικονομικά, και παρά το γεγονός ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο, οι περισσότεροι από εσάς θα δώσετε λύση σε πολλά προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ: Θα έλθουν πολλές αλλαγές στη ζωή σας και θα μειωθεί το άγχος που έχετε για εργασιακά θέματα που σας απασχολούν. Όμως ακόμα έχετε πολύ δρόμο να διανύσετε για να ακολουθήσετε αυτό που πραγματικά θέλετε και σας ταιριάζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επωφεληθείτε τις ημέρες για να εισπράξετε αγάπη, στοργή και υλικά αγαθά από άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος και από στενούς συνεργάτες, αλλά παράλληλα φροντίστε να χαμηλώσετε τους τόνους απέναντι στους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φίλοι και γνωστοί θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε και να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος. Οι σημαντικές αλλαγές στον ερωτικό τομέα θα σας οδηγήσουν σε καλό δρόμο για να κάνετε πραγματικότητα τις επιθυμίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ημέρα είναι ακατάλληλη για να προβείτε σε επεκτατικές κινήσεις και να πάρετε μεγάλα ρίσκα, καθώς ο κίνδυνος των εξαπατήσεων και των απογοητεύσεων θα είναι αρκετά μεγάλος. Τα εμπόδια που θα προκύψουν δεν θα είναι εύκολο να τα προσπεράσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφού η διάθεσή σας να κάνετε μόνο ό,τι σας ευχαριστεί δεν σας βοηθάει να συγκεντρωθείτε, είναι καλύτερα να κάνετε διακοπές παρά λάθη. Για να προχωρήσετε δυναμικά τους επόμενους μήνες πρέπει να διατηρήσετε τη σταθερότητά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που είχατε αφήσει για να ανακουφιστείτε και για να μη διαπιστώσετε ότι για ακόμα μια φορά δεν δώσατε την απαραίτητη προσοχή στις λεπτομέρειες. Προβάλετε το επαγγελματικό προφίλ σας και βρείτε νέες οδούς για να πετύχετε τους στόχους σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...