Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Η 25χρονη και η πολυγαμική οικογένεια των… ζόμπι!

Πολυγαμική έγινε η 25χρονη Φελίσιτι Κάντλεκ, καθώς μεγάλωσε την...

Ο αληθινός Φόρεστ Γκαμπ: Έτρεξε από την μια άκρη της Αφρικής στην...

Σαν να ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ, άνδρας πήγε τρέχοντας...

Χάρης Σιανίδης: «Θέλω το team της ”Beautiful People PR” Events να την...

Ο Χάρης Σιανίδης είναι ο ιδρυτής και εμπνευστής της...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 30 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Μη δίνετε διαστάσεις σε άσκοπες κόντρες, γιατί ίσως η μονοτονία της σχέσης σας να γίνει αιτία για καβγάδες. Τα κοινωνικά ανοίγματα θα σας δώσουν ευκαιρίες να διευρύνετε τον κύκλο σας με ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Φανείτε υποχωρητικοί εκεί που πρέπει, γιατί η διαλλακτικότητα θα σας βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση. Η σύγχυση που θα προκύψει έχει τις ρίζες της στις παρεμβάσεις τρίτων. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και ίσως παρατηρηθεί κινητικότητα στο πορτοφόλι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για το καλό της σχέσης σας λειτουργήστε ενωτικά και μην το βάζετε κάτω με το παραμικρό. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων για να μην μπορεί ο σύντροφός σας να σας καταλογίσει ευθύνες. Τα επαγγελματικά ζητήματα αρχίζουν να αποδίδουν αυτά που περιμένατε εδώ και καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε να εκτεθείτε κάνοντας κινήσεις για τις οποίες θα χρειαστεί να απολογηθείτε. Με τη λογική να επικρατεί βγάλτε συμπεράσματα για θέματα που σας απασχολούν. Ένα φιλικό πρόσωπο θα παίξει καταλυτικό ρόλο σε μια συζήτηση που θα έχετε με τον σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ: Μπείτε στην ενεργό δράση και ασχοληθείτε με απόλυτη μυστικότητα με τα μακρόπνοα σχέδιά σας. Η μέρα έχει αρκετές παγίδες, γι’ αυτό κρατηθείτε μακριά από κάθε λογής αδικαιολόγητο εγωισμό. Μετρήστε σωστά τις αξίες της ζωής και μετά καταστρώστε το δικό σας πρόγραμμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ζητήστε από άτομα που συνδέεστε με κάποιον τρόπο μαζί τους να πράξουν όπως εσείς. Ακόμα και αν έχετε να αντιμετωπίσετε μεγάλες δυσκολίες, θα τα καταφέρετε. Δώστε έμφαση στα έντονα συναισθήματά σας, δείχνοντας τις ουσιαστικές ανάγκες σας.

ΖΥΓΟΣ: Το μυαλό σας θα συνεργαστεί άριστα με τη διαίσθησή σας και έτσι το αποτέλεσμα θα είναι κάτι παραπάνω από καλύτερο. Δεν είναι εποχή για ήρωες, γι’ αυτό μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε κάθε είδους υπερβολές και να θυμάστε ότι σε όλα πρέπει να έχετε μέτρο. Εδραιωθείτε καλύτερα στον εργασιακό χώρο, ενώ θα πρέπει να δώσετε περισσότερη προσοχή σε νέα άτομα που σας πλησιάζουν με σκοπό τη συνεργασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φανείτε περισσότερο συντηρητικοί στις καινοτομίες ή στα ανοίγματα του επαγγελματικού χώρου. Αφήστε το χθες και σκεφτείτε το σήμερα. Απίστευτες ευκαιρίες θα σας δοθούν και πρέπει να είστε έτοιμοι να βοηθήσετε τον εαυτό σας ποικιλοτρόπως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφεθείτε μέχρι να καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα για το τι σας συμφέρει. Οπλιστείτε με ψυχραιμία για να αντιμετωπίσετε οικογενειακές και επαγγελματικές διαφορές. Κάντε ριζικές αλλαγές, κυρίως στον χαρακτήρα σας και αποβάλετε ό,τι κακό και επίπονο υπάρχει γύρω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βάλτε μια τάξη στο χάος που έχει προκληθεί στη συναισθηματική σας ζωή. Δώστε ό,τι καλύτερο μπορείτε, όμως μην περιμένετε άμεση ανταπόδοση, κατανόηση ή παραδοχή για το πόσο χρήσιμοι είστε στο οικογενειακό περιβάλλον σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Να είστε επιφυλακτικοί με συνεργάτες και φίλους που σας έχουν απογοητεύσει στο παρελθόν. Είστε αρκετά εύστροφοι ώστε να δίνετε λύσεις στον εαυτό σας, γι’ αυτό μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα στηριζόμενοι στα λόγια τρίτων.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...