Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββάτου 1 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Ανακαλύψτε τα δημιουργικά σας ταλέντα και περάστε σε φάση μεγαλύτερης δημιουργικότητας. Η ανάγκη για περισσότερη ποιότητα θα σας ωθήσει να πάρετε καινούργιες πρωτοβουλίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην επιτρέψετε σε διαφωνίες να γίνουν εμπόδιο σε άλλους τομείς της ζωής σας που πάνε καλά. Μην επωμιστείτε αποτελέσματα αποφάσεων που έχουν πάρει άλλοι και με τα οποία εσείς συμφωνείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκφράστε στα οικογενειακά σας πρόσωπα τις αντιρρήσεις που έχετε για κάποιο κληρονομικό θέμα. Για να στηρίξετε τις προσπάθειές σας, θα πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το μόνο που θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα είναι να βρείτε μια δημιουργική διέξοδο. Βρείτε ριζικές λύσεις για εργασιακά σας προβλήματα και μην μπαλώνετε καταστάσεις.

ΛΕΩΝ: Η αμοιβαία εμπιστοσύνη είναι η καλύτερη και η απαραίτητη βάση για τη σχέση σας, που φαίνεται να περνάει τεστ αντοχής. Η καρδιά διαθέτει περισσότερη κατανόηση, γι’ αυτό προσπαθήστε να προσεγγίσετε το σύντροφό σας περισσότερο συναισθηματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη ρισκάρετε σε ριψοκίνδυνες και αβέβαιες επενδύσεις και μην εκτίθεστε σε χώρους που δεν γνωρίζετε καλά. Εγκυμονεί κινδύνους να υποστηρίζετε πρόσωπα που δεν γνωρίζετε σωστά.

ΖΥΓΟΣ: Ένας τρόπος για να ανεβείτε ψυχολογικά είναι να ανανεώσετε τον χώρο που ζείτε. Στις κακόβουλες λεκτικές επιθέσεις που θα δεχθείτε από κάποιους απαντήστε τους δεόντως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι περίεργες ψυχολογικές σας αλλαγές μπορεί να επηρεάσουν μια φιλική σας σχέση. Κινηθείτε προνοητικά στις οικονομικές σας κινήσεις, ανταλλάσσοντας απόψεις με τους συνεργάτες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Όταν οι γύρω σας δεν μπορούν να σας καταλάβουν, δεν σημαίνει πως πρέπει να τους παρεξηγείτε. Εάν υπάρξουν κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σας σχέδια, αντιμετωπίστε τις με ψυχραιμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους, χωρίς να πάρετε άμεσα θέση. Μην αφήσετε να σας απορροφήσουν τα οικογενειακά προβλήματα και αντισταθείτε στις απαιτήσεις των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πάρτε πρωτοβουλίες που σας είναι αναγκαίες και αφήστε τους συνεργάτες σας να πουν τις ιδέες τους. Φροντίστε να βρεθείτε με ανθρώπους που μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους.

ΙΧΘΥΣ: Δείξτε ενδιαφέρον σε μια επαγγελματική σας υπόθεση, μαθαίνοντας όλες τις παραμέτρους που την αφορούν. Μάθετε να διακρίνετε τις πραγματικές ευκαιρίες, έστω και αν είναι με τη βοήθεια της διαίσθησής σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...