Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 15 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που δεν σας οδηγούν πουθενά και μην τις δραματοποιείτε. Ακόμα και αν όλα φαίνονται ότι σας πάνε καλά, φανείτε προνοητικοί. Μην είστε υπερβολικά σχολαστικοί σε κάποια επαγγελματικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην απογοητευτείτε, αν ανακαλύψετε κάποιες αλήθειες που δεν σας αρέσουν. Σταματήστε να συζητάτε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, γιατί έχετε αρχίσει να κουράζετε τους άλλους. Περάστε γρήγορα ανούσιες λεπτομέρειες, διότι χάνετε την ουσία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην έρθετε σε σύγκρουση με οικογενειακά πρόσωπα γιατί θα βγείτε χαμένοι. Ρυθμίστε λεπτές οικονομικές υποθέσεις σας, ώστε να σας φύγει ένα μεγάλο βάρος. Ενδιαφερθείτε για άτομα που είναι φιλικά απέναντί σας και σας το δείχνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σκεφτείτε πιο σοβαρά το ενδεχόμενο να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, καθώς έχετε ανάγκη τη στήριξη του συντρόφου σας και δεν πρόκειται να σας την αρνηθεί. Φροντίστε να μην είστε τόσο αρνητικοί σε προτάσεις που θα σας κάνουν.

ΛΕΩΝ: Οι ανατροπές θα είναι απλώς ρουτίνα, γι’ αυτό να είστε προετοιμασμένοι για όλα. Εσωτερικές διεργασίες ίσως σας απομακρύνουν προσωρινά από τους στόχους σας. Ασχοληθείτε με όσους σας έχουν ανάγκη, για να βρείτε καινούργιο νόημα στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην κατηγορήσετε τους άλλους, εάν φταίτε εσείς για κάποια παρεξήγηση. Οι ευκαιρίες είναι πολλές και σημαντικές, αλλά το άγχος δεν σας βοηθάει να τις δείτε. Μην απογοητεύεστε, αν μια υπόσχεση που σας έδωσαν δεν πραγματοποιήθηκε.

ΖΥΓΟΣ: Η ελευθερία κινήσεων θα σας κάνει πιο δημιουργικούς και δεν θα χρειαστεί να καταφύγετε σε πονηριές. Δείτε το συμφέρον σας μακροπρόθεσμα και μην τα βάζετε με άτομα που είναι ανώτερά σας στον εργασιακό χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρεθείτε με ευχάριστους ανθρώπους για να περάσετε μια πολύ όμορφη ημέρα. Παρατηρήστε τους ανθρώπους γύρω σας και αφήστε τους το περιθώριο να πουν την άποψή τους. Ασχοληθείτε με ό,τι έχει απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή σας και μην παρασύρεστε σε ψευδαισθήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Την ενεργητικότητα που έχετε διοχετεύστε την στα επαγγελματικά σας σχέδια. Περιορίστε τους ανασταλτικούς φόβους σας και βάλτε μπροστά τη διαίσθηση και το αγωνιστικό σας πνεύμα. Μην παραβιάζετε τα δεδομένα των οικείων σας, γιατί κάποια διακριτικότητα δεν βλάπτει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν νιώθετε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν, βρείτε καταφύγιο σε ανθρώπους που σας αγαπούν. Προσδιορίστε τι είναι αυτό που σας αρέσει και τι όχι, αλλά μην τα μετράτε όλα στα δικά σας μέτρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε οι δεσμεύσεις σας να μην είναι καταπιεστικές και στο μέλλον. Μην ανοίγετε καινούργιες υποθέσεις, εάν πίσω σας υπάρχουν εκκρεμότητες. Μη μένετε σε θεωρίες και μην αναμασάτε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.

ΙΧΘΥΕΣ: Δεν θα καταφέρετε να πετύχετε αρμονία, ισορροπία και όμορφη ατμόσφαιρα με το να πηγαίνετε συνέχεια κόντρα. Εάν η σχέση με τον σύντροφό σας περνά κρίση, το μόνο που θα τη σώσει είναι οι αμοιβαίες υποχωρήσεις.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....