Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 19 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Παρόλο που δεν θα λύσετε οριστικά κάποια σημαντικά...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 11 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Εάν δεν μπορείτε να δείξετε ευγνωμοσύνη στον σύντροφό σας, που είναι αποφασισμένος να σας αφιερώσει περισσότερο χρόνο, τουλάχιστον μην αδιαφορείτε γι’ αυτόν. Αλλάξτε τακτική και μην παίζετε παιχνίδια δύναμης, γιατί θα χάσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Μεταδώστε στους συνεργάτες σας τον ενθουσιασμό που έχετε αυτές τις ημέρες. Μη χαρίζεστε σε κανέναν και αφήστε στην άκρη τον αγώνα σας για καταξίωση. Προβείτε σε αντικαταστάσεις, εάν κάποιες σχέσεις σας έχουν υποστεί ζημιές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να είστε πιο συντηρητικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας, προτού βρεθείτε ξεκρέμαστοι. Το να περιμένετε βοήθεια από φίλους που έχουν ακόμα πιο πολλά προβλήματα από εσάς είναι ανούσιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προτιμήστε να πείτε ευγενικά στους συνεργάτες σας τι είναι εκείνο που σας ενοχλεί. Όσες αξίες δεν σας αντιπροσωπεύουν, βγάλτε τις από τη ζωή σας. Δείτε τις ανάγκες σας και μην ασχολείστε μόνο με τις υποχρεώσεις σας.

ΛΕΩΝ: Μη βγάζετε συμπεράσματα από κακόβουλα σχόλια κάποιων που επιδιώκουν να τα μάθετε. Προσπαθήστε να βρείτε τις σωστές λύσεις σε θέματα οικογενειακά που σας απασχολούν. Ακροβατείτε στα όρια της υπερβολής και δεν χρειάζεται να αντιδράτε σπασμωδικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διώξτε αρνητικές σκέψεις και, αν σας απασχολεί κάτι, μοιραστείτε το. Μην αλλάζετε σχέδια στα οποία έχετε δει πρόοδο για κάποια άλλα που δεν υπάρχουν σίγουρα αποτελέσματα. Εάν νιώθετε κουρασμένοι, βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε και μην τα βάζετε με τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ: Ανταλλάξτε επιχειρήματα σε συζητήσεις του εργασιακού σας χώρου χωρίς να τσακωθείτε. Φανείτε προσεκτικοί στις κινήσεις σας, γιατί δεν σας συμφέρει να ταραχτούν κάποιες ισορροπίες της ζωής σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σε δύσκολους συνεργάτες φερθείτε με τυπικότητα για να μην υπάρξουν προστριβές και εντάσεις. Εάν δεν δείτε ολοκληρωμένη τη δουλειά του συνεργάτη σας, μη βιαστείτε να τον κατηγορήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σε συζήτηση που θίγει άτομα που δεν είναι παρόντα, αποχωρήσετε διακριτικά. Εάν νιώσετε φοβίες, ανασφάλειες και αμφιβολίες να βγαίνουν στην επιφάνεια και να σας γεμίζουν αγωνία, μη φανείτε δύσπιστοι και βάλτε μπροστά για καινούργια σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απελευθερωθείτε από σκέψεις άνευ ουσίας που σας κρατούν σε αδιέξοδο. Αναμοχλεύονται συναισθήματα, πρακτικές σκοπιμότητες και κάθε είδους συναλλαγές και προοπτικές που θα σας αλλάζουν συνέχεια κατεύθυνση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν είστε ικανοποιημένοι με τη σχέση σας, μπείτε στη λογική μιας δέσμευσης ή κάποιας επισημοποίησης, βγάζοντας τελείως από το ημερήσιο πρόγραμμά σας καβγάδες και διαφωνίες. Κάντε τις κατάλληλες κινήσεις και αφήστε τον χρόνο να δουλέψει για εσάς.

ΙΧΘΥΣ: Για να επικοινωνήσετε καλύτερα, συνδυάστε τη λογική με τα συναισθήματά σας. Εκφράστε με ήπιο τρόπο τα παράπονα που δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε και μην αφήσετε τον εαυτό σας να πέσει σε μελαγχολία.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...