Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 19 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Συζητήστε και προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Κατανοήστε πως, καλώς ή κακώς, δεν παρέχονται εξαρχής εγγυήσεις για το μέλλον. Μετριάστε κάπως τις προσδοκίες σας, είναι αρκετά υψηλές και δεν γίνεται να υλοποιηθούν τόσο εύκολα.

ΤΑΥΡΟΣ: Αναλάβετε δράση σε οικογενειακά προβλήματα που χρειάζονται λύση. Ο γρήγορος ρυθμός της καθημερινότητας δεν θα σας αφήσει να νιώσετε πλήξη. Πολεμήστε για τα όνειρά σας, χωρίς να περιμένετε βοήθεια από τρίτους για να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να βρεθείτε με την κατάλληλη παρέα που μπορεί να καταλάβει τους προβληματισμούς σας. Μην υποτιμάτε πρόσωπα που μπορούν να σας βοηθήσουν και εσείς οι ίδιοι τους εμπιστεύεστε. Δώστε αρμοδιότητες και σε άλλους συνεργάτες σας και μην προσπαθείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε επί του παρόντος να δεχθείτε τις καταστάσεις ακριβώς όπως έχουν. Αξιοποιήστε τις συνθήκες που επικρατούν έτσι ώστε να αποβούν προς όφελός σας. Κάντε ουσιαστικά βήματα για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με τον σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ: Το πείσμα σας δεν θα σηματοδοτήσει θετικές εξελίξεις, αλλά θα σας οδηγήσει σε παρελθούσες καταστάσεις. Αποφύγετε την παρέα με άτομα που σας χαλούν την ψυχολογία και τη διάθεση. Ενώ υπερτιμάτε τις δικές σας δυνάμεις, υποτιμάτε των άλλων και αυτό είναι λάθος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείξτε στους άλλους τις πραγματικές προθέσεις σας και τι ακριβώς επιθυμείτε. Ασχοληθείτε με υποθέσεις που εκκρεμούν στον επαγγελματικό χώρο. Η διευθέτηση ενός οικονομικού προβλήματος μπορεί να σας ταλαιπωρήσει.

ΖΥΓΟΣ: Μην παρεξηγείτε και επιτίθεστε στους γύρω σας επειδή δεν μπορούν να σας καταλάβουν. Παραμερίστε παλιές φιλοδοξίες που δεν σας επιτρέπουν να εξελιχθείτε και διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε πως σας αξίζει, χωρίς να χαρίζεστε σε ανθρώπους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί να υπάρξουν προστριβές και εντάσεις, αλλά δεν θα υπάρχουν ακραίες και ριψοκίνδυνες καταστάσεις. Τα πράγματα σε γενικές γραμμές θα κυλούν ήρεμα. Καλυτερέψτε τις σχέσεις με τους γύρω σας και με τον σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διατηρήστε την προσοχή στην επιμέλεια της εργασίας σας, για να μην εκτεθείτε σε αυτόν τον τομέα. Στη συνέχεια γευτείτε αυτό που θέλατε από την αρχή. Κάντε υπομονή, γιατί με τίποτα δεν πρέπει να βγείτε έξω από το παιχνίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν είστε έρμαια της τύχης, απλώς αυτήν την εποχή θα ταλαιπωρηθείτε λίγο, γι’ αυτό φροντίστε να μετριάσετε και τις επιρροές που θα δέχεστε. Ευνοούνται οι σχέσεις και οι συνεργασίες, αρκεί και εσείς να δείξετε πνεύμα συνεργασίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το τονωμένο ηθικό θα σας κάνει να αμύνεστε και να επαναστατείτε, όμως πρέπει να είστε κάπως προσεκτικοί για να μην οδηγηθείτε στην υπερβολή και χάσετε ευκαιρίες που θα αυξήσουν τα εισοδήματά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Κατανοήστε τους άλλους και δώστε σημασία σε αυτά που σας λένε, ώστε να μπορέσουν να σας ανοιχτούν και να σας στηρίξουν. Θα προκύψουν πολλά εμπόδια στα αισθηματικά, κοινωνικά και επιχειρηματικά σχέδιά σας και μόνο με ψυχραιμία θα βρείτε τις σωστές διεξόδους για να προχωρήσετε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...