Τετάρτη, 30 Ιουλίου, 2025

Γενέθλια για τον Δημήτρη Καλλιβωκά – Έγινε 95 ετών

Ο Δημήτρης Καλλιβωκάς είναι από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς της...

Στέλιος Ρόκκος – Λελέ Γκόφα: Έσβησαν τα κεράκια για την 15η επέτειό...

Ο Στέλιος Ρόκκος και η Λελέ Γκόφα γιόρτασαν την...

Ο Πάνος Βλάχος Δον Ζουάν σε όλη την Ελλάδα

Έπειτα από μια εξαιρετικά επιτυχημένη σεζόν στην Αθήνα, η παράσταση «Δον Ζουάν», με πρωταγωνιστή τον Πάνο Βλάχο, σε σκηνοθεσία τ

Ο ντράμερ Λοβέρδος σε ρυθμούς Ν.Δ.

Η μπάντα Δεύτερη Ευκαιρία του Ανδρέα Λοβέρδου έπαιξε ντραμς στο καταληκτικό δείπνο της Συνόδου των Πρυτάνεων που έγινε στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου.

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 23 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Μην ενεργείτε σαν να είστε μόνοι σας στον πλανήτη Γη, γιατί το ζητούμενο είναι να ενταχθείτε μέσα σε ένα καινούργιο κοινωνικό πλαίσιο και να ζήσετε στους ρυθμούς της εποχής. Με επιμονή και υπομονή θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου και θα δικαιωθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Επειδή θα νιώσετε την ανάγκη να κινηθείτε πιο ελεύθερα σε όλους τους τομείς της ζωής σας, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να προβείτε σε ανακατατάξεις. Δεν θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με τους συνεργάτες σας, αν είστε συνέχεια τόσο πολύ εύθικτοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι λεπτομέρειες θα σας αποκαλύψουν αρκετά πράγματα και, αν τις εξετάσετε προσεκτικά, θα αναβαθμίσετε τη ζωή σας και θα ανακαλύψετε πως η κάθε σχέση έχει τη δική της διάσταση. Από τις γνωριμίες σας θα δρομολογηθεί η καινούργια επαγγελματική σας καριέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να νιώσετε πιο ισορροπημένοι και να βρείτε σε ποια σημεία το κλίμα είναι φιλικό ή εχθρικό, φροντίστε να είστε άψογοι στο επαγγελματικό και στο προσωπικό σας περιβάλλον. Είναι άδικο να κολλάτε στο παρελθόν, τώρα που βρίσκεστε σε μια πολύ δημιουργική περίοδο της ζωή σας.

ΛΕΩΝ: Βρείτε καινούργιες στρατηγικές, ξεχνώντας τους χαμηλούς τόνους. Εάν ακόμα επιθυμείτε να διεκδικήσετε και να αποκτήσετε πολλά, τώρα είναι η ώρα. Φροντίστε να μη σας αποσπάσει τίποτα την προσοχή και μετά προγραμματίστε κάποιο ερωτικό ραντεβού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πειραματιστείτε για να δείτε μέχρι πού φτάνουν οι δυνάμεις σας και για να βελτιώσετε τη ζωή σας. Ο ενθουσιασμός σας θα παίξει σημαντικό ρόλο για να κατασταλάξετε στους στόχους σας. Διευθετήστε όποιες εκκρεμότητες σάς κρατούν μακριά από την πραγματοποίηση των επιθυμιών σας.

ΖΥΓΟΣ: Παραμείνετε ανοιχτοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν και μην αυτοπεριορίζεστε, γιατί κοιτώντας τα πράγματα μονόπλευρα θα χάσετε σημαντικές ευκαιρίες. Πρέπει να είστε ειλικρινείς για να υπάρξει πραγματική ισορροπία στις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ανακατατάξεις που έγιναν τους προηγούμενους μήνες σάς κάνουν πιο προσεκτικούς, ώστε να καταλαβαίνετε πλέον σε ποιους και σε τι μπορείτε να υπολογίζετε. Να είστε πολύ προσεκτικοί σε ό,τι αφορά λεπτομέρειες συμφωνιών που πρέπει να υπογράψετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να διαμορφώσετε το μέλλον σας απαιτείται να κάνετε αλλαγές σε κάποια σημεία, δίνοντας περισσότερη έμφαση στα θέματα που θα αφορούν τις σχέσεις σας. Ανανεώστε τις δραστηριότητές σας και ασχοληθείτε με πιο βασικά και ουσιαστικά πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αλλάξτε από μόνοι σας την τύχη σας, μαθαίνοντας καινούργιες μεθόδους, το περιβάλλον σάς εγγυάται τις απαραίτητες εξασφαλίσεις που χρειάζεστε. Φροντίστε να βρείτε χρόνο για χαλάρωση, αν οι συνθήκες που επικρατούν σας έχουν αναστατώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενδιαφερθείτε για όλα όσα έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα και μην επαναπαύεστε στις δάφνες σας, για να διατηρήσετε την αυτοπεποίθησή σας ακέραια. Μην αλλάζετε τις προτεραιότητες της ζωής σας επειδή το θέλουν τα άτομα του περιβάλλοντός σας.

ΙΧΘΥΣ: Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να αποκαταστήσετε τις χαμένες ισορροπίες, θέτοντας παράλληλα τα όρια απέναντι στις επιρροές που θα δέχεστε. Στηρίξτε έναν φίλο που σας έχει ανάγκη, κάνοντάς το πάντα με διακριτικό τρόπο.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιάννης και Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Δείτε να ποζάρουν πατέρας και κόρη

Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου ζει μόνιμα εδώ και αρκετά χρόνια...

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Βγήκαν τα «μαχαίρια» για το πρώην ζευγάρι

Μια νέα ανάρτηση-καρφί έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετά τη συνέντευξη-χείμαρρος της Ιωάννας Τούνη, που εξιστορούσε στιγμές της προσωπικής

Κώστας Φραγκολιάς: «Με τη Δώρα χωρίσαμε γιατί είχαμε…»

Ο Κώστας Φραγκολιάς σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στον χωρισμό του από τη Δώρα Πατσιώτη αλλά και στην παρέα της εκπομπής «Happy Day».

Η Αννίτα Πάνια ποζάρει στα 55 με μικροσκοπικό μπικίνι

Η Αννίτα Πάνια το Σαββατοκύριακό της έκανε τις βουτιές της φορώντας μαύρο μπικίνι.

Αναστατώνει τα πλήθη ποζάροντας με μικροσκοπικό μπικίνι στα 52 της

Προκάλεσε πανικό στα social media με τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

Αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της στο instagram δείχνοντας το υπερηχογράφημα

Ευχάριστα νέα στη σόουμπιζ! Ποια κυρία ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της;
spot_img
spot_img