Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 3 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Περιοριστείτε στα μικρά και σταθερά βήματα, οργανώνοντας παράλληλα τα σχέδιά σας, αφού βρίσκεστε σε γόνιμη φάση και οι συμπάθειες που έχετε σίγουρα είναι αρκετές. Κάντε τις απαιτούμενες ενέργειες και κινήσεις που θα σας οδηγήσουν στους επιθυμητούς στόχους.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη λάβετε βεβιασμένες αποφάσεις, επειδή κάποιες στιγμές θα έχετε το αίσθημα ότι έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος και πρέπει να τρέξετε. Από τα τόσα αποθέματα ενεργητικότητας που έχετε, διοχετεύστε ένα μέρος τους στον εργασιακό σας χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ανάκαμψη που περιμένατε σε όλους τους τομείς έρχεται και είστε αρκετά δυναμικοί ώστε να τα βγάλετε πέρα με τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Εάν η θετική σας ενέργεια πέφτει, κάντε μια βόλτα για να γεμίσετε πάλι τις μπαταρίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην προβείτε σε οικονομικά ανοίγματα που είναι πέρα από τις δυνατότητές σας και μη ζητήσετε πολλά από τους άλλους, γιατί θα οδηγηθείτε σε σκαμπανεβάσματα. Μπορεί οι ραγδαίες εξελίξεις να σας κουράσουν, αλλά θα είναι για δικό σας καλό και μόνο.

ΛΕΩΝ: Η λογική θα συνεργαστεί με απόλυτη επιτυχία με τη διαίσθησή σας και θα μπορέσετε, αναμφίβολα, να καταφέρετε αξιόλογα πράγματα σε όλους τους τομείς. Κατασταλάξετε σε αξίες που μπορούν να σας προσφέρουν καλύτερες λύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μέρα δεν προσφέρει μόνο δυνατότητες σε υλικό και πρακτικό επίπεδο, αλλά βοηθάει να κρίνετε και να ξεκαθαρίσετε σημαντικά τις σχέσεις με τους γύρω σας. Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι σε αυτά που ζητάτε για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Οι προοπτικές για τα επαγγελματικά σας σχέδια παίρνουν καλό δρόμο και τώρα, που θα διαμορφωθούν καλύτερες συνθήκες, θα πρέπει να τις αξιοποιήσετε κατάλληλα. Ξεκολλήστε από αρνητικές καταστάσεις και ανοίξτε τα φτερά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βάλτε σε μια τάξη εργασιακά και οικονομικά θέματα. Ξεκαθαρίστε συνεργασίες, χωρίς όμως να παραμελείτε τη συναισθηματική σας ζωή ή τον σύντροφό σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε αγορές που δεν σας είναι απαραίτητες και θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα κάνετε καινούργιες επιλογές. Οι γνωριμίες ή οι αναθερμασμένες σχέσεις έχουν κάτι να σας προσφέρουν. Για να μην προκαλέσετε την τύχη σας και λειτουργήσει σε βάρος σας, σταματήστε να είστε απόλυτοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα καθιερωμένα μπορούν να ανανεωθούν, να βελτιωθούν και να εκσυγχρονιστούν, ενώ θα δείτε καινούργιες ευκαιρίες να εκπληρώνουν τις προσδοκίες σας. Με προσοχή και μεθοδικές κινήσεις οι επαγγελματικές σας υποθέσεις θα προχωρήσουν θετικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειδή πολλά πράγματα θα παιχτούν στο παρά πέντε, μην επιχειρήσετε μεγάλα άλματα στον τομέα που σκέφτεστε, αν δεν έχετε έτοιμο το δίχτυ ασφαλείας. Αναλάβετε πρωτοβουλίες που θα σας δώσουν μεγαλύτερη ισχύ στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΙΧΘΥΕΣ: Τις ελλείψεις που έχετε σε οικονομικά ή συναισθηματικά θέματα θα μπορέσετε να τις καλύψετε, αν σκεφτείτε λίγο πιο ρεαλιστικά και αντικειμενικά. Είναι περιττό να ανησυχείτε για υποθέσεις που δεν μπορείτε να ελέγξετε με κανέναν τρόπο.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...