Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Τρόμος στη Σύρο για τον άντρα με τις… γόβες!

Πραγματικός εφιάλτης των γυναικών που βρίσκει μόνες τα βράδια, τις ακολουθεί, και τους κάνει ανήθικες προτάσεις

Ενας απίστευτα kinky τύπος -προφανώς με ακατονόμαστα βίτσια- τρομοκρατεί τις γειτονιές της Σύρου, όταν πέφτει η νύχτα. Ο ψηλόλιγνος άντρας που φοράει… ψηλοτάκουνες γόβες και γυναικείο κολάν παρενοχλεί μοναχικές γυναίκες, χωρίς όμως να τους επιτίθεται!

 Ο άγνωστος νεαρός άντρας δρα ανενόχλητος εδώ και περίπου ένα μήνα σε σοκάκια και δρόμους, όπου παραφυλάει μέχρι να δει κάποια κοπέλα να κυκλοφορεί μόνη της. Τότε εμφανίζεται φορώντας γυναικείο κολάν και ισορροπώντας με δυσκολία πάνω στις γόβες του, τους κάνει άσεμνες χειρονομίες, τις βρίζει και τους προτείνει να συνευρεθούν ερωτικά. Πολλές φορές μάλιστα τις ακολουθεί με το αυτοκίνητό του, ένα μπορντό τζιπ μάρκας Suzuki Vitara, ή ακόμα και με τα πόδια… αγκομαχώντας!

Ουρλιαχτά

Οι γυναίκες που περπατούν αμέριμνες αιφνιδιάζονται μόλις εμφανίζεται μπροστά τους το περίεργο αυτό θέαμα. Αρχικά δεν αναγνωρίζουν αν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα, αφού ναι μεν είναι πολύ ψηλός για να είναι γένους θηλυκού, από την άλλη όμως είναι ντυμένος με κολάν και τακούνια! Το σίγουρο είναι ότι τα ουρλιαχτά τους ακούγονται τόσο πολύ που ξυπνούν ακόμα και τους περιοίκους στις περιοχές όπου λαμβάνουν χώρα τα περιστατικά, οι οποίοι βγαίνουν στα μπαλκόνια και στις αυλές τους για να δουν τι συμβαίνει.

Οι έντρομες κοπέλες, μη μπορώντας να κάνουν διαφορετικά, το βάζουν στα πόδια, ενώ ο τρόμος συνεχίζεται, όταν ο περίεργος αυτός τύπος τις ακολουθεί με το αυτοκίνητό του. Κάποιες από αυτές, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, είτε έτρεξαν τόσο γρήγορα ώστε εκείνος τις έχασε είτε πρόλαβαν να «τρυπώσουν» σε κάποιο σοκάκι, στο οποίο δεν μπορούσε να μπει το όχημά του. Παράλληλα καλούσαν σε βοήθεια, κάτι που έκανε τον δράστη να εγκαταλείπει τα σχέδιά του και να εξαφανίζεται.

Σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν στο cyclades24, οι περιοχές που μέχρι στιγμής έχει βάλει στο μάτι ο άγνωστος είναι ο Αγιος Δημήτριος, το Καρνάγιο, ο Αγιος Παντελεήμονας και τα Καμίνια. Αν και επίσημες καταγγελίες στις αστυνομικές Αρχές δεν έχουν γίνει, ωστόσο οι άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Ερμούπολης είναι ενημερωμένοι σχετικά με τη φημολογία και επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή στις περιπολίες που πραγματοποιούν. Επίσης παροτρύνουν τα θύματα και όλους όσοι γνωρίζουν κάτι σχετικά με το θέμα να ενημερώσουν την Αστυνομία, κάνοντας έστω ανώνυμη καταγγελία.
Σύμφωνα με το άρθρο 2, εδάφιο δ, ως σεξουαλική παρενόχληση ορίζεται η εκδήλωση οποιασδήποτε μορφής ανεπιθύμητης λεκτικής, μη λεκτικής ή σωματικής συμπεριφοράς σεξουαλικού χαρακτήρα, με σκοπό ή αποτέλεσμα την προσβολή της αξιοπρέπειας ενός προσώπου, ιδίως με τη δημιουργία εκφοβιστικού, εχθρικού, εξευτελιστικού, ταπεινωτικού ή επιθετικού περιβάλλοντος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...