Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Η Κιμ Καρντάσιαν στον Λευκό Οίκο για να της κάνει τη… Χάρις

Με την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις συναντήθηκε στον...

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοιμάζει μαγειρίτσα με μοσχάρι

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Μαριάννα Τουμασάτου: «Κάθε καλοκαίρι μάς χώριζαν τα Μέσα με τον άντρα μου»

H Μαριάννα Τουμασάτου, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Happy...

Θα τα πούνε στο Άγιον Όρος

Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο θα έχει το ερχόμενο Σάββατο ο πρώην υπουργός Πέτρος Ευθυμίου, που -ως γνωστόν- είναι και ο συντονιστής Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας του Κινήματος Αλλαγής. Οι δυο τους θα βρεθούν στο Άγιον Όρος, στη γιορτή για τα 200 χρόνια από την έναρξη των εργασιών ανοικοδόμησης του νέου καθολικού της Ιεράς Μονής Ξενοφώντος.

Από την Βίβιαν Μπενέκου

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα πραγματοποιήσει εκεί προσκυνηματική επίσκεψη από τις 19 έως τις 22 Οκτωβρίου 2019. Πρόκειται για την έβδομη κατά σειρά επίσκεψή του στην Αθωνική Πολιτεία. Θα διανυκτερεύσει στη μονή Ξενοφώντος και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου θα χοροστατήσει της πανηγυρικής θείας λειτουργίας.

Ο Πέτρος Ευθυμίου, καλεσμένος του γέροντα της μονής, Αλέξιου, μαζί με τον πρόεδρο των Φίλων Αγίου Όρους Κώστα Κούρτη και τον πρέσβη Δημήτρη Παρασκευόπουλο, θα ζήσει αυτή τη μοναδική εμπειρία στο «Περιβόλι της Παναγίας» και θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει με τον Οικουμενικό Πατριάρχη.

Για μπιρίτσα στον πεζόδρομο

τσιπρας2

Με μπιρίτσα στο χέρι, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε με νέους για το αύριο του κόμματος. Ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Πάτρα πήγε για ποτάκι σε πολύ γνωστό μπαρ στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου και είχε τη ευκαιρία να τα πει με τη νεολαία.

«Κόμμα που δεν ξεκινάει από τους νέους, δεν συγκινεί τους νέους, δεν δίνει χώρο στους νέους δεν μπορεί να έχει μέλλον και προοπτική. Καλούμε τους νέους να πάρουν τον ΣΥΡΙΖΑ στα δικά τους χέρια και να φτιάξουν τον ΣΥΡΙΖΑ της νέας εποχής» δήλωσε, κρατώντας το… μπιρόνι του στα χέρια ο πρώην πρωθυπουργός.

Περήφανος για την αδελφή του

βαρβιτσιώτης

Την αδελφή του καμάρωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Η μικρή, όπως λέει ο ίδιος, αδελφή του Ελένη έγραψε μαζί με τη συνάδελφό της Βικτόρια Δενδρινού το βιβλίο «Η τελευταία μπλόφα: Το παρασκήνιο του 2015, οι συγκρούσεις, το Plan B», που έγινε το μπεστ σέλερ του φετινού καλοκαιριού.

Τα δύο κορίτσια της δημοσιογραφίας παρουσίασαν προχθές το βιβλίο τους και το «παρών» έδωσαν τόσο ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης όσο και πάτερ φαμίλιας, ο πρώην υπουργός Γιάννης Βαρβιτσιώτης. «Είμαι τόσο περήφανος για τη μικρή μου αδερφή! Καταπληκτική επιτυχία το βιβλίο και έχω μεγάλο σεβασμό για το έργο σας» είπε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός.

Το βιβλίο βασίζεται σε τουλάχιστον 230 ώρες off the record συνεντεύξεων με 95 πρωταγωνιστές των γεγονότων που σημάδεψαν τη χώρα από τον Ιανουάριο έως και τον Ιούλιο του 2015.

Τον… μπόλιασαν

πατούλης εμβόλιο

Τσιμπήθηκε χθες ο Γιώργος Πατούλης, αλλά όχι από έρωτα.

Εμβολιάστηκε για τη γρίπη, δίνοντας πρώτος -και ως γιατρός που είναι- το καλό παράδειγμα του εμβολιασμού των πολιτών. «Εμβολιαστείτε γιατί χανόμαστε» είναι το σύνθημα.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...