Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Συμπλοκή συμμοριών μια… ανάσα από το σπίτι του Χρυσοχοΐδη

Εκτεταμένη κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων προκάλεσε ένα έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ αγνώστων, που έγινε λίγο μετά τις 10 τη νύχτα της Κυριακής σε μικρή απόσταση από το σπίτι του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Σύμφωνα με τους περιοίκους, μια μικρή ομάδα από περίπου πέντε ή έξι άτομα συνεπλάκη στη συμβολή των οδών Δημητρακοπούλου και Λυκούργου στην Καλλιθέα. Ο αστυνομικός, ο οποίος εκτελούσε καθήκοντα σκοπού έξω από την κατοικία του υπουργού, ενημερώθηκε από περαστικούς, ενώ και το Κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε τηλεφωνικές κλήσεις για τη συμπλοκή από πολίτες. Μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙΑΣ και συμβατικά οχήματα έλαβαν σήμα να μεταβούν στο σπίτι του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Η συμπλοκή είχε ως αφορμή την αντιπαράθεση μελών αντίπαλων ομάδων του υποκόσμου που αλληλοκατηγορούνταν για την κλοπή μιας μοτοσικλέτας. Οι εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο αποχώρησαν όταν αντιλήφθηκαν την κινητοποίηση, χωρίς οι αστυνομικοί να προχωρήσουν σε προσαγωγές.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.





Μποζουκια Αθηνα