Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Στο δόκανο της αστυνομίας δύο άτομα για μπαράζ ληστειών σε καταστήματα τυχερών παιγνίων της Θεσσαλονίκης

Οι συντονισμένες ενέργειες κι η άμεση κινητοποίηση των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. οδήγησε στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη δύο ατόμων, 46 και 41 χρονών, την ώρα που επιχειρούσαν να ληστέψουν κατάστημα τυχερών παιγνίων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το βράδυ της 26ης Ιανουαρίου.

Μάλιστα, όπως διαπιστώθηκε, οι συλληφθέντες είχαν διαπράξει επιπλέον εννέα ένοπλες ληστείες σε καταστήματα τυχερών παιγνίων στις περιοχές των Αμπελοκήπων, Νεάπολης, Συκεών, Σταυρούπολης και στο κέντρο της πόλης από τον Νοέμβριο του 2019 μέχρι σήμερα. Η λεία τους ανέρχεται στα 19.120 ευρώ, ενώ είχαν, επίσης, αφαιρέσει από τα καταστήματα δελτία τυχερών παιγνίων αξίας 9.260 ευρώ.

Πώς συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω

Οι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και με την απειλή όπλων, εισήλθαν σε κατάστημα τυχερών παιγνίων στην περιοχή των Συκεών. Η αντίδραση του ιδιοκτήτη και η άμεση επέμβαση αστυνομικών του Α.Τ. ΝεάποληςΣυκεών είχε ως αποτέλεσμα την ακινητοποίηση και σύλληψη του 46χρονου και τον εντοπισμό και σύλληψη του 41χρονου, ο οποίος προσπάθησε να διαφύγει πεζός.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Εγκλημάτωνκατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης για συμμορία, ληστείες και απόπειρα ληστείας κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες έκνομες ενέργειες.

Εδώ μπορείτε να βρείτε την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα