Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο κανίβαλος του Βέγκας

Κομμάτια ωμής σάρκας είχε στο στόμα του κανίβαλος που...

Οι ιστορίες διάσημων γυναικών που σε μικρή ηλικία παντρεύτηκαν μεγαλύτερούς τους αλλά...

Πρόωρα «στέφανα» υπό την επήρεια ναρκωτικών, νεανικά παντρολογήματα που...

Έλενα Κουντουρά: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αυθεντικός»

Συμμετείχε σε τέσσερις από τις πιo σημαντικές επιτροπές του...

Λαχανάκια Βρυξελλών στην κουζίνα της Βέφας Αλεξιάδου

Η Βέφα Αλεξιάδου αποτελεί την «εθνική μας μαγείρισσα» και...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Υστερα από μια εξυγίανση καταστάσεων αρχίστε να προχωρείτε μπροστά, αφήνοντας πίσω πολλές από τις δυσκολίες. Προσπαθήστε να ελιχθείτε σύμφωνα με τον ρυθμό που ακολουθεί ο σύντροφός σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η σχέση σας μπορεί να κυλήσει ομαλά ακόμα και αν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι αρκετές. Πίσω από κάποιες αντιδράσεις υπάρχουν πάντα λογικές εξηγήσεις. Η μεθοδικότητα και η οργανωτικότητα θα σας βοηθήσουν να κλείσετε εκκρεμότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν επιμένετε στην άποψη ότι εσείς είστε οι τέλειοι, τότε μάλλον είστε εκτός τόπου και χρόνου. Οι περιστασιακές δυσκολίες έρχονται για να σας θυμίσουν πως πρέπει να συντονιστείτε. Αφήνοντας τους άλλους να βγάζουν το φίδι από την τρύπα, δημιουργούνται αψιμαχίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δουλέψτε όπως συνήθως, καθώς η υπεροπτική στάση δεν βοηθά να κερδίσετε αυτά που θέλετε. Δείξτε προσοχή προτού κλείσετε συμφωνίες ή  υπογράψετε συμβόλαια,. Πρέπει να κάνετε τις απαιτούμενες αλλαγές, αν θέλετε να δείτε βελτίωση στα επαγγελματικά σας.

ΛΕΩΝ: Μη βιαστείτε να ανακουφιστείτε ακούγοντας λόγια που θα ευχαριστήσουν τα αυτιά σας. Να είστε ελαστικοί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά μέχρις ενός σημείου. Δεν υπάρχει λόγος να προσπαθήσετε να παραπλανήσετε κάποιον συνεργάτη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στα εργασιακά θέματα φροντίστε να είστε αντικειμενικοί και ευέλικτοι. Εάν δεν μπορείτε να συμφιλιώσετε δύο φίλους σας με διπλωματία, καλύτερα να μην ανακατευτείτε. Εάν σας χρειάζεται χρόνος για να σκεφτείτε κάποια πράγματα, ζητήστε το ευγενικά.

ΖΥΓΟΣ: Εμπλουτίζοντας την καθημερινότητά σας με καινούργιες γνωριμίες, θα αναζωογονηθείτε. Βάλτε σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα και όσα θέλετε να πετύχετε θα τα καταφέρετε με ακριβή σχεδιασμό. Ασχοληθείτε αποκλειστικά και μόνο με ό,τι σας ευχαριστεί και δεν σας αγχώνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ψυχρότητα και η αδιαφορία σας τον τελευταίο καιρό έχουν πληγώσει κάποιο αγαπημένο σας άτομο. Η απόδοση που θα έχετε πάνω σε ένα επαγγελματικό σας σχέδιο θα είναι σημαντική και εντυπωσιακή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ανοίξτε καινούργιους δρόμους και αυξήστε τον κύκλο των γνωριμιών σας, ιδιαίτερα εκείνων που στο μέλλον θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά. Καλλιεργήστε πνευματικές δραστηριότητες ή ταξίδια ή διακοπές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολλά πράγματα θα αποκαλυφθούν στην πραγματική τους διάσταση, ενώ οι πρώτες αναλαμπές της οικονομικής ανάκαμψής σας θα γίνουν εμφανείς. Η μέρα θα είναι σημαντική τόσο για την επαγγελματική όσο και για τη συναισθηματική σας πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη δώσετε δικαιώματα ή αφήσετε τα περιθώρια σε τρίτους να σας σχολιάσουν. Δείξτε την αγάπη σας σε άτομα της οικογένειάς σας που την έχουν ανάγκη. Οι προσπάθειές σας θα εκτιμηθούν από ανθρώπους που δεν περιμένατε.

ΙΧΘΥΕΣ: Ειδικά τώρα που τα έξοδά σας έχουν αυξηθεί, προσέξτε τις δαπάνες σας. Προσεγγίστε τον κατάλληλο άνθρωπο και όλα θα γίνουν όπως εσείς θέλετε. Δημιουργήστε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...