Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου, 2026

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 2 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί οι αλλαγές που θέλετε να είναι καθοριστικές, αλλά να θυμάστε πως θα έχουν και ψυχικό κόστος. Μην επιτρέψετε στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες να φθείρουν τις σχέσεις σας. Αντιμετωπίστε τις ψυχολογικές σας μεταπτώσεις και μην αντιδράτε δίνοντας λανθασμένες εντυπώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Μια συζήτηση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας. Στρέψτε την προσοχή σας σε θέματα που θα σας εξασφαλίσουν όχι μόνο τώρα αλλά και μελλοντικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παρουσιάστε εκ νέου ένα σχέδιό σας που δεν υποστηρίζουν οι συνεργάτες σας τροποποιώντας το. Βάλτε εσείς τα όρια σε οικογενειακά σας πρόσωπα που μονίμως θέλουν κάτι από εσάς. Οι οικογενειακές σας σχέσεις θα βελτιωθούν μέσα από διπλωματικές κινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ήρθε η στιγμή να ξεπεράσετε ένα συναισθηματικό πρόβλημα που σας έχει φέρει σε αδιέξοδο. Μην αναλαμβάνετε τις δουλειές όσων δεν συγχρονίζονται με τους ρυθμούς σας, αλλά πιέστε τους. Δώστε προτεραιότητα στην προσωπική σας ζωή και δείξτε κατανόηση στα προβλήματα των γύρω σας.

ΛΕΩΝ: Η ανοχή δεν είναι πάντα ο καλύτερος σύμβουλος. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας ξεπεράστε τα εμπόδια. Μην αφήνετε τα συναισθήματά σας να στέκονται εμπόδιο στα επαγγελματικά σας θέματα. Μείνετε σταθεροί στις θέσεις σας, καθώς οι μπερδεμένες ιστορίες είναι προσωρινές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συνειδητοποιήστε κάποιες αλήθειες σχετικά με τις πραγματικές σας ανάγκες, τη σχέση με τον εαυτό σας, τη νέα τροπή που πρέπει να πάρει μια συναισθηματική ιστορία αλλά και μια επιχειρηματική σας δραστηριότητα.

ΖΥΓΟΣ: Η μέρα είναι ιδανική για να βρεθείτε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε μαζί τους αρκετό χρόνο. Μείνετε κοντά τους και σταθείτε τους στα δύσκολα, γιατί ενδέχεται να δείξουν υπερευαισθησία, ίσως και αδικαιολόγητη επιθετικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, αλλά αντιμετωπίστε τους με κατανόηση. Καταπολεμήστε απαισιόδοξες σκέψεις φιλοσοφώντας λίγο τα πράγματα και περιορίζοντας την τάση σας να αναλαμβάνετε ευθύνες για ό,τι δεν σας αφορά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα ενισχυθεί η πιθανότητα να παραδεχτεί ο σύντροφός σας κάποιο πιθανό λάθος που έκανε και θα πρέπει να τον στηρίξετε και όχι να τον αποθαρρύνετε. Δοκιμάστε να γίνετε πιο διαλλακτικοί στις απόψεις σας και πιο αντικειμενικοί, ακόμα και με φίλους ή με συνεργάτες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα απρόοπτα που θα δημιουργηθούν θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε αρκετά τον προγραμματισμό σας. Συγκεντρωθείτε σε εκκρεμότητες και οικονομικά θέματα και μη ριψοκινδυνεύσετε σε αμφίβολες επενδύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ευκαιρίες βελτίωσης στον εργασιακό σας τομέα θα υπάρχουν και θα πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά ποιες μπορείτε να αναλάβετε, έχοντας υπόψη πάντα ότι οι αλλαγές που θα γίνουν σύντομα θα πρέπει να σας βρουν προετοιμασμένους.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα ενισχυθούν οι επιχειρηματικές σας επιδιώξεις, γι’ αυτό δείξτε υπομονή και μεγαλύτερη ευελιξία απ’ ό,τι συνήθως. Φροντίστε την υγεία, τη διάθεση και την αποδοτικότητά σας χωρίς να απελπίζεστε στην πρώτη απογοήτευση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η πιο εντυπωσιακή γιαγιά της σόουμπιζ για ψώνια στη Γλυφάδα

Μόλις αντιλήφθηκε τον φωτογραφικό μας φακό χαμογέλασε και συνέχισε τη βόλτα της.

Αυτοκτόνησε γνωστός ηθοποιός – Έπασχε από διπολική διαταραχή

Αυτοκτόνησε γνωστός ηθοποιός – Έπασχε από διπολική διαταραχή

«Θα είχα κρεμαστεί απ’ το ταβάνι αν έμενα με έναν άντρα 10 χρόνια»

Η ηθοποιός καλεσμένη της εκπομπής «The 2night show» εξομολογήθηκε πως δεν θα μπορούσε να είναι με τον ίδιο άντρα πολλά χρόνια

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη: Η φωτογραφία αγκαλιά με τον Μπισμπίκη junior και το μήνυμα όλο νόημα

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη πέρασε την Καθαρά Δευτέρα με τον γιο της καθώς ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν για φαγητό με τη Δέσποινα Βανδή και φίλους.

Ρέβης σε άγρια καταδίωξη – Συνελήφθη ο άλλοτε μάνατζερ των Αλεξανδράτου – Ντούβλη

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν χθες το πρωί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων όπου μεταφέρθηκε συνοδεία αστυνομικών ο πάλαι ποτέ μάνατζερ μοντέλων και καλλιτεχνών Σπύρος Ρέβης, έπειτα από επεισοδιακή καταδίωξη στην οποία ενεπλάκη, στην Κηφισιά!

Χαμογελάει ξανά η Άννα Λιβαθυνού – Η selfie, το μήνυμά της και το συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1

Η Άννα Λιβαθυνού μετά την απομάκρυνσή της από την...

«Μετά τα 50 έρχεται η πραγματική φθορά, το κυνήγι της νεότητας είναι βάσανο»

Η γνωστή κυρία της σόουμπιζ καλεσμένη της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη φθορά του χρόνου και πώς τον αντιμετωπίζει.