Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Η «σκοτεινή» Eurovision της Γιάννας Tερζή

Αποκαλύψεις για τη «σκοτεινή» πλευρά της Eurovision έκανε η...

H Αχτσιόγλου υπέκυψε στο trend πειρασμό και μας έδειξε ένα άλλο...

Mια... άλλη Εφη Αχτσιόγλου από αυτήν που ξέρουν οι...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 27 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι δεσμευμένοι αποφύγετε να εγκλωβίσετε τον σύντροφό σας στις δικές σας ανασφάλειες, γιατί αν η σχέση σας δεν βασίζεται στα αισθήματα, μπορεί να διαλυθεί. Δεν σας λείπει η γοητεία και είναι αρκετή για να διατηρήσετε ένα ειρηνικό κλίμα μεταξύ σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η αύξηση των εσόδων σας θα δώσει μια λύση στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζετε. Ενα ευχάριστο γεγονός που θα αφορά κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο θα σας χαροποιήσει, ενώ ένα ταξίδι θα σας ανανεώσει ψυχολογικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι σχέσεις σας με τα πρόσωπα της οικογένειας θα περάσουν κρίση και δεν έχετε τη διάθεση να κάνετε τις κινήσεις προκειμένου να ξεπεραστεί πιο γρήγορα. Προσέξτε μια συνεργασία που είναι στα σκαριά, γιατί δεν θα εξελιχθεί όπως σχεδιάζετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν ο σύντροφός σας σάς ζητήσει δεσμεύσεις, μη διστάσετε να τις αναλάβετε, υπό τον φόβο των ευθυνών ή του περιορισμού της ελευθερίας σας, γιατί δεν έχει σκοπό να σας στερήσει τίποτα από αυτά που συντελούν στην ευτυχία σας.

ΛΕΩΝ: Ενα προσωπικό σας θέμα θα βρει λύση και αυτό θα ανεβάσει τη διάθεσή σας. Φροντίστε να αλλάξετε καταστάσεις που σας αγχώνουν για να έχετε μια δημιουργική περίοδο. Δώστε στο ταίρι σας την ευκαιρία να ορίσει πότε θα συζητήσετε τα κοινά σας σχέδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να αποδεχτείτε τις αλλαγές στον εργασιακό χώρο σας, καθώς αυτή την εποχή δεν σας ευνοούν ανοίγματα και περαιτέρω έξοδα από αυτά που έχετε. Μην αδιαφορείτε, γιατί έτσι δυσκολεύετε περισσότερο τα πράγματα.

ΖΥΓΟΣ: Σκέφτεστε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να προβείτε σε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, αρκεί να έχετε το πάθος να επιτύχετε και να μη μείνετε στα λόγια. Η ψυχική επαφή που αισθάνεστε με ορισμένα πρόσωπα είναι αρκετή για να νιώσετε καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν μείνετε σταθεροί στις αποφάσεις σας, θα κερδίσετε περισσότερα. Θα έχετε την απόλυτη στήριξη ενός ατόμου κύρους στον εργασιακό χώρο, οπότε είναι η στιγμή να αναθεωρήσετε για κάποιες καταστάσεις που τις αφήνατε στην τύχη τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας για να αποφύγετε τις παγίδες που θα υπάρχουν στην πορεία σας για την επίτευξη των στόχων σας. Με άτομα που σας αγαπούν και σας νοιάζονται δεν έχετε κανέναν λόγο να είστε απόλυτοι και απότομοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα προβλήματα και οι εντάσεις στον οικογενειακό σας χώρο θα εξακολουθούν να υπάρχουν, αλλά επιβάλλεται να κοιτάξετε την υγεία σας, γιατί αδιαφορείτε γι’ αυτήν. Πρέπει να μείνετε λίγο μόνοι σας για να δείτε τι φταίει για τις δυσκολίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενας από τους στόχους σας ίσως καθυστερήσει να υλοποιηθεί. Μην αφήσετε τις ευθύνες που αναλάβατε να σας πνίξουν. Μια καινούργια γνωριμία θα σας απορροφήσει, ενώ τα εμπόδια στην εργασία σας θα αναστείλουν τα σχέδιά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Περιορίστε την τάση σας να σπαταλάτε ανούσια τα χρήματά σας, γιατί θα δεχτείτε πλήγμα στον οικονομικό τομέα σας. Οι καταστάσεις που αντιμετωπίζετε εκτός από χρόνο απαιτούν και υπομονή. Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...