Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...

Χειροπέδες στον άφαντο «Ιησού του Bitcoin»

Στην Ισπανία ξετρύπωσαν οι αμερικανικές Αρχές τον λεγόμενο «Ιησού...

Σάλος με τη μέθοδο περιποίησης που κάνει η Κιμ Καρντάσιαν!

Η «μέθοδος βαμπίρ» για την περιποίηση του προσώπου που...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 25 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Είναι σίγουρο ότι θα έχετε επιτυχία στην επικοινωνία σας με τους άλλους και αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να προνοήσετε τι θα αποφύγετε, ώστε να μην επαναλάβετε τα λάθη των προηγούμενων χρόνων. Αποφύγετε τα περιττά έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι σχέσεις με τα φιλικά και τα οικογενειακά σας πρόσωπα φαίνεται πως θα παίξουν βασικό ρόλο στη διαμόρφωση της καθημερινότητάς σας και με διάφορους τρόπους θα αποδειχθούν χρήσιμες στις τρέχουσες υποθέσεις σας. Μην παραμελείτε την υγεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα αποκτήσουν μεγαλύτερη βαρύτητα. Ενδέχεται να ανασυρθούν από το παρελθόν ιστορίες που είχαν ξεχαστεί. Εκμεταλλευτείτε το γεγονός για να ξανασυναντηθείτε με φίλους ή συνεργάτες, με τους οποίους είχατε χαθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με τη βοήθεια των συμπτώσεων και κάποιων απρόσμενων γεγονότων θα αποκτήσετε πολύτιμους υποστηρικτές στις κοινωνικές και τις επαγγελματικές σχέσεις σας, και μέσα από αυτές θα βρείτε κίνητρα για να καταστρώσετε καινούργια σχέδια.

ΛΕΩΝ: Αν δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις χωρίς εριστική διάθεση, ζητήστε τη βοήθεια αγαπημένων σας προσώπων που μπορείτε να στηριχτείτε πάνω τους, για να μην καταλήξετε να πολεμάτε τους άλλους και κυρίως τον ίδιο σας τον εαυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα βγείτε κάποιες φορές από το πρόγραμμά σας και θα ωθηθείτε να βγάλετε από μέσα σας παράξενα συναισθήματα και αρκετές ιδιοτροπίες. Προσπαθήστε να τα συγκρατήσετε όσο μπορείτε για να συνεχίσετε να είστε πρωταγωνιστές.

ΖΥΓΟΣ: Λειτουργήστε διπλωματικά, αν κάποια βασική επιθυμία σας δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Μη βιαστείτε να θεωρήσετε ότι θα ζήσετε μία από τα ίδια, γιατί το πλανητικό σκηνικό έχει σκοπό να σας δώσει μια γεύση από όσα θα συμβούν στη συνέχεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χρειάζεται να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας, να γίνετε πιο διεκδικητικοί και να τονίστε την αισιοδοξία σας. Δείτε αυτά που πραγματικά επιθυμείτε και κλείστε καινούργιες συμφωνίες για να ολοκληρώσετε πολλά από τα σχέδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να είστε καθ’ όλα έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις επικείμενες αλλαγές που θα συντελεστούν στη ζωή σας, αλλά και στον καινούργιο σας εαυτό, που πλέον θα αποκτήσει διαφορετικό τρόπο σκέψης και άλλους στόχους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μέσα στο πρόγραμμα που θα διαμορφώσετε βρείτε χρόνο για ξεκούραση, ώστε να οργανωθείτε καλύτερα, να κλείσετε υποθέσεις που είναι μάταιο να συνεχίζονται και να αποφύγετε εσωτερικές συγκρούσεις για το αν είναι σωστές οι αποφάσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει να δώσετε άμεσες και αντικειμενικές λύσεις όταν αυτές θα ζητηθούν, ακόμα κι αν χρειαστεί να απομονωθείτε. Βάλτε τις επιθυμίες σας σε μια τάξη, προσέχοντας παράλληλα να μην παρασυρθείτε από την κινητικότητα που θα υπάρχει γύρω σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Υποστηρίξτε τα σχέδιά σας ανοίγοντας ένα καινούργιο κεφάλαιο επιτυχίας στη ζωή σας. Διοχετεύστε την ενέργειά σας στον επαγγελματικό και τον κοινωνικό χώρο, ώστε η αποδοχή των άλλων να λειτουργήσει θετικά και καταλυτικά στην επίτευξη των σκοπών σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...