Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου...

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 19 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Θα δικαιωθείτε γι’ αυτά που πιστεύετε και για αυτά που ελπίζετε. Μπορεί οι εποχές να είναι δύσκολες, όμως εσείς μη σταματήσετε να προσπαθείτε και να εργάζεστε για ένα καλύτερο αύριο. Καθίστε με τα άτομα της οικογένειάς σας και βρείτε λύσεις για τα μεταξύ σας θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μέσα από αναπόφευκτες αντιξοότητες και αναγκαστικές «μάχες» που καλείστε να δώσετε στον εργασιακό σας χώρο, εκμεταλλευτείτε τις καλές στιγμές, που δεν θα λείψουν. Ένα σημείο που πρέπει να προσέξετε είναι η υπερβολή, αν θέλετε να περάσει ένα δίκαιο αίτημά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διευρύνετε τις επαγγελματικές και τις κοινωνικές επιδιώξεις σας, ενώ να αδιαφορείτε για κάποια άτομα που με τη συμπεριφορά τους πολύ συχνά σας προκαλούν. Οι συζητήσεις και οι επαφές του επαγγελματικού χώρου θα σας κρατήσουν απασχολημένους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αναστάτωση που θα υπάρχει θα δημιουργήσει ένα έντονα φορτισμένο κλίμα. Οι συζητήσεις και οι επαφές που θα κάνετε στον εργασιακό σας χώρο θα είναι πολλές. Οι εντάσεις θα επεκταθούν και στον επαγγελματικό χώρο με τους συνεργάτες σας.

ΛΕΩΝ: Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, μόνο και μόνο για να μην αφήσετε καμία συνεργασία να πάει χαμένη. Οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικές για εσάς. Εκμεταλλευτείτε τη γοητεία και τη λάμψη σας για να βρείτε αρωγούς στους αγώνες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν θα μείνετε παραπονεμένοι συναισθηματικά. Φροντίστε να μην είστε απόλυτοι με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί θα υποδαυλίσετε αντιπάθειες και αντιζηλίες. Αναλύστε τα σχέδιά σας, γιατί οι συνεργάτες θα αποδειχθούν αρκετά απαιτητικοί.

ΖΥΓΟΣ: Σίγουρα δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε έδαφος για δυσάρεστα σχόλια. Μην εκτεθείτε σε κινδύνους, γιατί κάποιες μέρες θα είναι άκρως ανατρεπτικές και εκρηκτικές. Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξετε στους λεκτικούς σας χειρισμούς για να μην ξεσηκώσετε θύελλα αντιδράσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην προκαλέσετε τους συνεργάτες σας με ανόητα σχόλια, γιατί θα κινδυνεύσετε στον οικονομικό σας τομέα. Να θυμάστε πως ναι μεν η τύχη είναι τυφλή, αλλά δεν είναι πάντα παρούσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καταπολεμήστε την ανυπομονησία σας και κρατηθείτε μακριά από εντάσεις που θα φέρουν απροσεξίες στις κινήσεις σας και θα καταλήξουν σε λάθη. Είναι κρίμα να βγείτε χαμένοι. Αποτραβηχτείτε, αν δεν σας είναι εύκολο να σιωπήσετε, και περάστε τη μέρα με τον σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τώρα που όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους μη χαλάσετε την ευνοϊκή πορεία σας. Επειδή πολλά μπορεί να αλλάξουν στην προσωπική σας ζωή, φροντίστε να μη βάλετε και εσείς το χεράκι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επενδύσεις χωρίς εγγυήσεις και μέλλον είναι το μόνο βέβαιο ότι δεν σας χρειάζονται. Καλή η διαίσθησή σας, αλλά δεν φτάνει, αν δεν έχετε και λογική. Συντονιστείτε και φτιάξτε εκ νέου τον οικονομικό σας προϋπολογισμό.

ΙΧΘΥΕΣ: Η ευαισθησία σας θα χτυπήσει κόκκινο και τα συναισθήματά σας θα είναι πιο έντονα. Απρόοπτα και ανατροπές τόσο στις σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας. Ανακαλύψτε καινούργιους τρόπους να κινηθείτε και νέες ιδέες για να πετύχετε περισσότερα.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα