Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Η «σκοτεινή» Eurovision της Γιάννας Tερζή

Αποκαλύψεις για τη «σκοτεινή» πλευρά της Eurovision έκανε η...

H Αχτσιόγλου υπέκυψε στο trend πειρασμό και μας έδειξε ένα άλλο...

Mια... άλλη Εφη Αχτσιόγλου από αυτήν που ξέρουν οι...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ....

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 19 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μη σας αγχώσουν οι εκκρεμότητες που έχετε, προγραμματίστε καλύτερα τις δουλειές σας. Μην αρνηθείτε προτάσεις που θα σας γίνουν για συνεργασίες. Προσέξτε πολύ πριν εμπιστευτείτε ένα πρόσωπο, γιατί τα φαινόμενα κάποιες φορές απατούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν θα κερδίσετε κάτι με το να παραπονιέστε διαρκώς στους φίλους σας. Προσπαθήστε να έχετε περισσότερη υπομονή όσον αφορά κάποια οικονομικά ανοίγματα, καθώς πολύ σύντομα οι ισορροπίες σας θα αρχίσουν να αποκαθίστανται και τα οφέλη θα φανούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο ερωτισμός σας θα αυξηθεί κατακόρυφα, κάτι που μπορεί να κρίνεται πολύ καλό για όσους είστε αδέσμευτοι, είναι όμως αρκετά επικίνδυνο για εσάς που είστε δεσμευμένοι, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να είστε επιρρεπείς στην απιστία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ορισμένες αποκαλύψεις θα σας κάνουν να καταλάβετε καλύτερα τις αιτίες που οδήγησαν στην καθυστέρηση πραγματοποίησης των σχεδίων σας. Ετσι θα μάθετε να ενεργείτε με μεγαλύτερη συνέπεια και κάποιες φορές με τη σκληρότητα που απαιτείται.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε επιπόλαιες ή ακραίες ενέργειες με άτομα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας. Συζητήστε με κάποιο πρόσωπο του εργασιακού χώρου μια οικονομική εκκρεμότητα, ώστε να έχετε επιτυχία και μέλλον στη μεταξύ σας οικονομική συνεργασία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σύμμαχος στο πλευρό σας θα είναι η καλή σας τύχη, που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε πιο εύκολα κάποιες δύσκολες καταστάσεις. Ευνοημένοι θα είστε και σε ερωτικό επίπεδο, αφού οι σχέσεις σας θα αρχίσουν να έχουν καλύτερη πορεία.

ΖΥΓΟΣ: Μην προσπαθήσετε να εκμεταλλευτείτε την τύχη σας ρισκάροντας σε ριψοκίνδυνες επενδύσεις ή τυχερά παιγνίδια. Αντιθέτως, επιβάλλεται να είστε προνοητικοί. Ποτέ δεν ξέρετε αν η τύχη θα σας χαμογελάσει ή θα σας γυρίσει την πλάτη αφήνοντάς σας εκτεθειμένους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει να φέρετε εις πέρας θα μπερδέψουν τις σκέψεις σας και χωρίς να το καταλάβετε θα βάλετε τα ερωτικά ζητήματα σε δεύτερη μοίρα. Μην το κάνετε αυτό στον εαυτό σας, γιατί αξίζετε να ζήσετε όμορφες στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αντιστέκεστε στις προσπάθειες κάποιων ατόμων να σας προσεγγίσουν. Δεν πρόκειται να μείνετε παραπονεμένοι από τα αποτελέσματα, αν δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Ζητήστε τη βοήθεια φίλων για να πραγματοποιήσετε αυτά που έχετε οργανώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βγείτε με άτομα που έχουν θετική ενέργεια για να ξεσκάσετε και να περάσετε όμορφες στιγμές. Μην αφήνετε τη ζήλια να δηλητηριάζει τη σχέση σας με τον σύντροφό σας. Μείνετε μακριά από άτομα που δεν θέλετε παρτίδες μαζί τους, γιατί σας έχουν θίξει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη θυμώνετε για τα λάθη σας, αφού από αυτά μαθαίνετε. Αν θέλετε να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, σκεφτείτε τρόπους να το ικανοποιήσετε. Δώστε έμφαση σε αυτά που σας ενώνουν με τα οικεία σας πρόσωπα για να ξεπεράσετε τις αντιθέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Αφήστε να αναδειχθούν νέες πτυχές της προσωπικότητάς σας και δεν θα χάσετε. Κάντε καινούργιες γνωριμίες, αλλά μην ξεχνάτε να δώσετε βαρύτητα και στις παλιές. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, γιατί ορισμένες ενέργειες είναι πιθανόν να σας ταράξουν.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...