Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η Μπρίτνεϊ πληρώνει ακριβά τον πατέρα της

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά...

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

Πένυ Σκάρου: Ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου με τα χρώματα του...

Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ξιφασκία με τον Παναθηναϊκό ΑμεΑ η...

Ο κανίβαλος του Βέγκας

Κομμάτια ωμής σάρκας είχε στο στόμα του κανίβαλος που...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 19 Νοεμβρίου

Κριόs: Καινούργια δεδομένα αλλάζουν τα οικονομικά σας και είναι πολύ πιθανόν να επηρεάσουν τις επαγγελματικές σας προοπτικές, οπότε φανείτε πιο διορατικοί με τις εξελίξεις. Αν πρέπει να πάρετε αποφάσεις και να σκεφτείτε καθαρά, απομονωθείτε.

Ταύροs: Φανείτε διαλλακτικοί με τα γεγονότα και αντιμετωπίστε την ερωτική σας ζωή με υπευθυνότητα και προσοχή. Κάτι αλλάζει και θα πρέπει να προσαρμοστείτε ανάλογα. Κάνοντας πιο συγκεκριμένους τους στόχους σας, θα είναι ευκολότερη η οργάνωσή τους.

Δίδυμοι: Προσαρμοστείτε γρήγορα στις νέες επαγγελματικές σας απαιτήσεις και φροντίστε να διαχειριστείτε με έξυπνο τρόπο κάποιες συναλλαγές. Ασχοληθείτε με το σπίτι σας. Το μόνο που θα πετύχετε αν επωμιστείτε όλες τις ευθύνες, θα είναι εξάντληση.

Καρκίνοs: Να είστε πιο ευέλικτοι σε μια καινούργια κατάσταση που θα αφορά μια συνεργασία σας. Δείξτε ότι μπορείτε να αλλάξετε συμπεριφορά, όταν πρέπει. Η αδιαφορία είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους είναι αρνητικοί απέναντί σας.

Λέων: Οικονομικές ανακατατάξεις θα δημιουργήσουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Τολμήστε να προχωρήσετε περισσότερο. Παραδεχτείτε μερικά από τα λάθη σας και προσπαθήστε να τα διορθώσετε.

Παρθένοs: Να περιμένετε σημαντικές εξελίξεις στην εργασία σας, που θα έρθουν με κάπως περίεργο τρόπο. Δεχτείτε τις με περισσότερη αισιοδοξία και κάντε τις απαραίτητες προσαρμογές. Αρκετοί από τον εργασιακό χώρο θα εκτιμήσουν τις προσπάθειές σας.

Ζυγόs: Προσεγγίστε μια σχέση σας με ιδιαίτερη σοβαρότητα και αξιοποιήστε την κοινωνική σας ζωή. Μια ιδιαίτερη συνάντηση μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο για το μέλλον σας. Κρατήστε μια ισορροπία ανάμεσα στις επαγγελματικές και συναισθηματικές υποθέσεις.

Σκορπιόs: Αναθεωρήστε ορισμένες από τις κοινωνικές σας σχέσεις και αν χρειαστεί προσανατολιστείτε πάνω σε κάποια καινούργια δεδομένα. Η ερωτική ζωή θα σας προβληματίσει ευχάριστα.

Τοξότηs: Δεχτείτε κάποιες σημαντικές επαγγελματικές αλλαγές και παράλληλα προωθήστε οικονομικές συμφωνίες που δείχνουν να βρίσκουν πεδίο στήριξης. Εφαρμόστε τις ιδέες σας προτού τις κοινοποιήσετε για να μη σας αντιγράψουν.

Αιγόκερωs: Να είστε ανοικτοί σε συναντήσεις, επαφές και γνωριμίες, καθώς προτάσεις και νέα σχέδια θα εμπλουτίσουν την καθημερινότητά σας. Προτού βεβαιωθείτε ότι οδηγείστε στην επιτυχία, μην κάνετε κανένα βήμα.

Υδροχόοs: Οι συναλλαγές σας θα είναι ιδιαίτερα αποδοτικές. Εσείς χρειάζεται να επιμείνετε περισσότερο στα κομμάτια του χαρακτήρα σας που είναι ανταγωνιστικά. Προσπαθήστε οι ενέργειές σας να μη θέσουν σε κίνδυνο τη σχέση σας.

Ιχθύεs: Οι έρωτες έρχονται μέσα από καινούριες γνωριμίες, αλλά το εγώ σας χρειάζεται πρώτα τις ανταποκρίσεις του άλλου. Μην την πατήσετε από την πολλή αυτοπεποίθηση. Μην προχωράτε με κλειστά μάτια, γιατί δεν έχουν όλοι τις ίδιες προθέσεις με εσάς.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....