Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Σκότωσε την σύζυγό του και το… έκαψε στα μπουζούκια

Μια ιστορία ερωτικού πάθους, που πνίγηκε στο αίμα, συνταράσσει από τις 3 χθες τα ξημερώματα την τοπική κοινωνία της Αλικαρνασσού, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Από τη Μαρία Μεϊμάρη

Τυφλωμένος από ζήλια, ο 54χρονος υδραυλικός Κοσμάς Λ. εκτέλεσε με καραμπίνα την κατά 21 χρόνια νεότερη σύζυγό του Αδαμαντία Α., με την οποία λίγο πριν διασκέδαζε σε ουζερί

Καθεμιά από τις πτυχές του ανατριχιαστικού εγκλήματος είναι και μια γροθιά στο στομάχι. Σύμφωνα με το cretapost.gr, το μοιραίο βράδυ το ζευγάρι διασκέδαζε στο ουζερί ενός ξαδέρφου του 54χρονου στον Άγιο Νικόλαο, έχοντας μαζί και το μόλις τεσσάρων ετών αγοράκι του, το οποίο, κατά τις ίδιες πληροφορίες, έχει προβλήματα υγείας.

Επιστρέφοντας στο σπίτι, οι δυο τους άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και ξαφνικά ο 54χρονος Κοσμάς Λ. άρπαξε την κυνηγετική καραμπίνα του και κατευθύνθηκε στο παιδικό υπνοδωμάτιο, όπου βρισκόταν η 33χρονη Αδαμαντία. Στη συνέχεια την πυροβόλησε δύο φορές στην κοιλιά και στον θώρακα, ενώ το παιδί τους ήταν ξαπλωμένο σε έναν καναπέ λίγα μέτρα πιο μακριά!

Υπάρχουν αντιφατικές μαρτυρίες για το τι ακολούθησε αμέσως μετά το φονικό. Σύμφωνα με μία από αυτές, αφού άφησε το παιδί στο σπίτι ενός συγγενούς, ο συζυγοκτόνος πήγε στα μπουζούκια! Λίγο αργότερα θαμώνες του νυχτερινού μαγαζιού, που γνώριζαν τον δράστη, πήραν τηλέφωνο στην Αστυνομία και μετέφεραν όσα τους είχε πει.

10 11 φ2 egklima sizigoktonia20 768x575 1

Σύμφωνα, ωστόσο, με μαρτυρίες γειτόνων που επικαλείται το neakriti.gr, αμέσως μετά το ειδεχθές έγκλημα ο 54χρονος έφυγε τρέχοντας με το τεσσάρων ετών αγοράκι, φωνάζοντας στην αδερφή του ότι σκότωσε την άτυχη Αδαμαντία! Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το θρίλερ συνεχίστηκε αρκετές ώρες ακόμη, ώσπου ο συζυγοκτόνος παρέδωσε το παιδί σε συγγενικό του σπίτι στην περιοχή του Κατσαμπά και παραδόθηκε μαζί με το όπλο του, ομολογώντας το έγκλημα.

Το ζευγάρι είχε συχνά ομηρικούς καβγάδες εξαιτίας της παθολογικής ζήλιας του 54χρονου υδραυλικού για την 33χρονη Πατρινή, η οποία είναι κόρη αστυνομικού. Παρόλο που καμάρωνε, λέγοντας σε όλους ότι έχει δίπλα του «ένα μανεκέν», η ζήλια τού θόλωνε το μυαλό και τον έσπρωχνε να ξεπεράσει τα όρια, σε σημείο αρκετές φορές να χρειαστεί να επέμβουν οι γείτονες για να γλιτώσουν την όμορφη Αδαμαντία από τα χέρια του.

Ενδεικτικό της τεταμένης σχέσης που διατηρούσε το ζευγάρι είναι πως, έπειτα από έναν ομηρικό καβγά που είχε πριν από δύο χρόνια, η 33χρονη είχε φύγει από το σπίτι και είχε πάει στο πατρικό της στην Πάτρα. Πριν από 20 ημέρες είχε κληθεί, επίσης, η Αστυνομία να επέμβει, όμως ακόμη και μετά το συγκεκριμένο περιστατικό η αδικοχαμένη γυναίκα είχε επιστρέψει στον σύζυγό της, σφραγίζοντας τη μοίρα της!

Επίσης, ο 54χρονος φέρεται ότι παρακολουθούσε κάθε κίνηση της 33χρονης, τοποθετώντας ένα καταγραφικό μέσα στο σπίτι και μικρόφωνα ακόμα και στο αυτοκίνητό του, ενώ παρακολουθούσε και τη δραστηριότητά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο 54χρονος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

10 11 φ3 νν3

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...