Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Γεωργιανός εξωσχολικός μπούκαρε σε γυμνάσιο της Κυψέλης, χτύπησε μαθητή με σφυρί και...

Σκηνές τρόμου που βλέπουμε συχνά στις ΗΠΑ εκτυλίχθηκαν στο...

Ταξιδάκι στη Ρώμη για τα… πιτσουνάκια Βανδή και Μπισμπίκη

Κάτω από την πανσέληνο της Ρώμης χάρηκαν τον έρωτά...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς...

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 27 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Η υλική αναβάθμιση στον επαγγελματικό και τον οικονομικό...

Ειδικευόμενη γιατρός και νοσηλευτής στα Τρίκαλα είχαν ερωτική επαφή μέσα στο νοσοκομείο

Οι κραυγές ηδονής και τα βογκητά μιας «καυτής» ειδικευόμενης γιατρού και ενός νοσηλευτή, οι οποίοι επιδίδονταν σε θυελλώδεις ερωτικές περιπτύξεις δίπλα στον χώρο όπου νοσηλεύονται κρατούμενοι ασθενείς, αντήχησαν σε ολόκληρο το Νοσοκομείο Τρικάλων!
Αδιαφορώντας για το αν θα γίνει αντιληπτό από τη διοίκηση και τους συναδέλφους τους, το παράνομο ζευγάρι είχε παραδοθεί στη δίνη του πάθους τόσο έντονα που όσοι το άκουσαν επί το έργον πίστεψαν ότι γινόταν… απόδραση από τον θάλαμο κρατουμένων και ειδοποίησαν έντρομοι την Αστυνομία!

Τα ροζ καμώματα του ξαναμμένου ζευγαριού προκάλεσαν μεγάλο σούσουρο στην περιοχή, σε σημείο που ο διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων Κώστας Γρηγορίου διέταξε Ενορκη Διοικητική Εξέταση για να διαπιστωθεί αν είναι απολύτως αληθή όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν την Τρίτη στο ράδιο Ζυγός, τα οποία αναπαράχθηκαν στη συνέχεια από όλα τα τοπικά μέσα, το hot περιστατικό εκτυλίχθηκε στον τέταρτο όροφο του Νοσοκομείου Τρικάλων. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες θέλουν την «καυτή» ειδικευόμενη και τον νοσηλευτή εραστή της να επέλεξαν ως ερωτική φωλίτσα για να… βγάλουν τα μάτια τους ένα από τα δωμάτια που βρίσκονται δίπλα στον χώρο όπου νοσηλεύονται κρατούμενοι!

Σύμφωνα με όσα φέρεται ότι είπαν οι αυτήκοοι μάρτυρες του περιστατικού, το ασυγκράτητο ζευγαράκι τα έδωσε… όλα! Τις κραυγές απόλαυσης που έβγαζαν πάνω στην ερωτική τους έξαψη μπορούσαν να ακούσουν όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον όροφο, από το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό μέχρι τους επισκέπτες που έμεναν στο πλευρό συγγενών τους οι οποίοι νοσηλεύονταν, ακόμη και από τους κρατούμενους των Φυλακών Τρικάλων, που βρίσκονταν σε απόσταση αναπνοής!

Τα βογκητά ηδονής των δύο εραστών ήταν τόσο δυνατά που κάποιοι τρομοκρατήθηκαν, καθώς θεώρησαν ότι προέρχονταν από τον θάλαμο των κρατουμένων! Έτσι, υπό τον φόβο πιθανής απόδρασης ή συμπλοκής, κάλεσαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν στο νοσοκομείο μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτό που αντίκρισαν ανοίγοντας την πόρτα του «αμαρτωλού» δωματίου του 4ου ορόφου θα το θυμούνται για την υπόλοιπη ζωή τους, αφού έπιασαν στα πράσα τον θερμόαιμο νοσηλευτή να «περιποιείται» την πληθωρική ειδικευόμενη γιατρό, η οποία αποδείχθηκε… καθηγήτρια στο σεξ!

Όπως ήταν φυσικό, στη θέα των αστυνομικών το ζευγαράκι «πάγωσε» και η καυτή του συνεύρεση έλαβε άδοξο τέλος. Παρ’ όλα αυτά, δεν γλίτωσε τη σύλληψη, με συνέπεια να οδηγηθεί στα κρατητήρια. Εκτός από το ρεζιλίκι, η ειδικευόμενη γιατρός και ο νοσηλευτής κινδυνεύουν πλέον να χάσουν τη θέση τους, αφού η διοίκηση του νοσοκομείου, μόλις πληροφορήθηκε τι είχε συμβεί, έδωσε εντολή για τη διενέργεια ΕΔΕ. Το σίγουρο είναι ότι θα θυμούνται για πολύ καιρό τις παθιασμένες στιγμές που έζησαν, αλλά και το χουνέρι που έπαθαν!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...