Το… παιδικό ξύπνημα της Νοτοπούλου!

❱❱ Η πρωινή συνεδρίαση της Βουλής και το ποιηματάκι που θυμήθηκε από τα σχολικά της χρόνια

«Ξύπνα, ξύπνησε, παιδί, κικιρίκου οι πετεινοί…» Με αυτό το παιδικό τραγουδάκι, που συνεχίζει το ίδιο ειδυλλιακά, ξύπνησε… τον εαυτό της για να πάει στη Βουλή η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου.

Πουρνό πουρνό σηκώθηκε και, επειδή είχε πρωινή συνεδρίαση, θυμήθηκε τα πρωινά που ξυπνούσε για το σχολείο της!

Πρωτάκι καθώς είναι στη Βουλή, βάζει το ρολόι της και χαρωπή βγαίνει στον πηγεμό για το Κοινοβούλιο. Συνηθίζει να ξαφνιάζει περίεργα η Κατερίνα Νοτοπούλου, αλλά μήπως έχει πάρει τον ρόλο της πολύ χαλαρά;

«Κικιρίκου»

Βρήκε, μάλιστα, και το ωραίο αυτό παιδικό ποιηματάκι με τον τίτλο «Ξύπνα, παιδί» για να διανθίσει τη βουλευτική της μέρα.

Θα παραθέσω ολόκληρο το ποίημα που ανάρτησε στο Ιnstagram η βουλευτής και θα το αφήσω ασχολίαστο, στην κρίση σας: «…κικιρίκου οι πετεινοί, φύγε, νύχτα σκοτεινή, το πουλάκι κελαηδεί, ξύπνα φάνηκε η αυγή…»

Κουκουρούκου η Βουλή!

Το face app του Μάρδα: Ίδια πόζα 44 χρόνια μετά

img 2079

Το καλύτερο face app το έκανε ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Μάρδας. Συναντήθηκε με παλιούς συμφοιτητές και φίλους του σε ένα ιδιότυπο reunion και φωτογραφήθηκαν στο ίδιο σημείο με την ίδια πόζα… 44 χρόνια μετά.

Από την παρέα φαίνεται να λείπει ένας. Ο Δημήτρης Μάρδας, 64 ετών σήμερα, εμφανίζεται να είναι με μαύρο μούσι, ενώ άλλοι έχουν μουστάκι, μόδα της εποχής.

Ο ίδιος πάντως κρατά το μούσι μέχρι σήμερα. Οι τέσσερις κολλητοί δεν χρειάστηκε να κατεβάσουν εφαρμογή για να δουν πώς θα γεράσουν. Απλά περίμεναν τον χρόνο και να η απόδειξη. Ενα αληθινό face app, δηλαδή.

img 2080

Ζήλεψε τους Βρετανούς ο Σπηλιωτόπουλος

spiliotopoylos

Μέσα στον γενικότερο παραλογισμό που επικρατεί αυτές τις μέρες στη Βρετανία ο πρώην υπουργός Αρης Σπηλιωτόπουλος (φωτό) βρίσκει μια πολύ θετική χροιά – και δεν έχει άδικο.

Λέει λοιπόν ο Αρης ότι στην Αγγλία ο βουλευτής έχει ισχυρή άποψη και δεν είναι αριθμός σε λίστα. «Με την κοινοβουλευτική εμπειρία ετών που απέκτησα, ένα πράγμα είναι αξιοζήλευτο από τον κοινοβουλευτισμό στη Βρετανία.

Ο βουλευτής δεν είναι αριθμός για τον σχηματισμό κομματικής πλειοψηφίας. Είναι θεσμικά ανεξάρτητος στην άσκηση των καθηκόντων του, προτάσσοντας τον όρκο του στην εξυπηρέτηση του εθνικού και δημόσιου συμφέροντος πάνω από τις κομματικές δεσμεύσεις» επισημαίνει ο πρώην υπουργός.

Ο Αρης παρακολουθεί τα δρώμενα στη Βρετανία με ενδιαφέρον για όσα γίνονται εκεί και για επιπλέον έναν λόγο. Το Λονδίνο είναι η αγαπημένη του πρωτεύουσα στην Ευρώπη.

offer

 

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ