Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Στον ναό των Μουσών στην Ακαδημία Πλάτωνος, σύμφωνα με Ιταλούς ερευνητές, ο...

Τον τάφο του Πλάτωνα υποστηρίζουν ότι εντόπισαν στην Αθήνα...

Η Πιερίδη με το νέο αγόρι της

«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» λέει ένα λαϊκό διαχρονικό...

Ο τρόπος λειτουργίας του στρατού των χούλιγκαν και τα αντίποινα που οδήγησαν...

Ο «Ιωσήφ», ο μάνατζερ OΜΛΕ του Τρανού, ο «Καρχαρίας»...

Πανικός στο Romeo με Λε-Πα, Κοκκίνου, Μεταξά

Με το δεξί και διώχνοντας κόσμο άρχισαν οι νυχτερινές...

Η Τζένη Μπαλατσινού «ζήλεψε» τη Μαρέβα

❱❱ Η Μπαλατσινού παρουσίασε τη νέα συλλογή εταιρίας ρούχων, τα οποία βάφτισε Jenny!

Από την Βίβιαν Μπενέκου

Κάν’ το όπως η Μαρέβα, για την Τζένη Μπαλατσινού. Η σχέση της συζύγου του υπουργού Υγείας με τη μόδα είναι γνωστή και επειδή ακριβώς είναι γνωστή, επέλεξε να δώσει το όνομά της σε ρούχα.

Διάλεξε δηλαδή μερικά από τα κομμάτια της νέας συλλογής γνωστής εταιρίας ρούχων και τα βάφτισε Jenny! Βαδίζοντας στα χνάρια της Μαρέβας Μητσοτάκη, θέλησε και η Τζένη να καμαρώνει στις βιτρίνες τα δικά της ρούχα.

Προχθές αυτή η -ομολογουμένως ενδιαφέρουσα- συλλογή παρουσιάστηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών και ενθουσίασε όσους την είδαν.

Άλλωστε, η σύζυγος Κικίλια ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα των 90s. Πάνω της τα φορέματα «λάμπουν», όπως η ίδια. Τουλάχιστον αυτό σχολίασαν οι παρόντες στην παρουσίαση του νέου επαγγελματικού βήματος της Τζένης. Η άλλοτε «θεά» της πασαρέλας φόρεσε ένα από αυτά τα φορέματα (σατέν, με σχέδια σε αποχρώσεις του γαλάζιου) και μαγνήτισε τα φλας! Τελικά, μία φορά μοντέλο, για πάντα μοντέλο – τώρα με τη στήριξη και του Βασίλη Κικίλια.

φ2 3385 8102019

Αποστάσεις από τα… ροζ συννεφάκια

μητσοτακης

Τα… ροζ συννεφάκια δεν αρέσουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Το τελευταίο που θέλω είναι να βρεθούμε σε ένα “ροζ συννεφάκι” που να λέει ότι λύθηκαν όλα τα προβλήματα» είπε ο πρωθυπουργός στους βουλευτές του χθες. Πέρασαν κιόλας οι 100 πρώτες μέρες της Ν.Δ. και οι βουλευτές το… γιόρτασαν παρέα με τον πρωθυπουργό, που μίλησε στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα ακριβώς για το έργο αυτών των 100 ημερών.

«Κάνετε τους πολίτες στις περιφέρειές σας κοινωνούς του κυβερνητικού έργου. Αλλά και την κυβέρνηση, κοινωνό του προβληματισμού και των αιτημάτων των πολιτών» προέτρεψε ο Κυριάκος τους νεοεκλεγέντες βουλευτές του, συμβουλεύοντάς τους να μη… στρογγυλοκαθίσουν στο «ροζ συννεφάκι» των πρώτων ημερών, αλλά να δουλέψουν μεθοδικά για τους πολίτες που ζητούν λύσεις.

Φυσικά, άλλη μία φορά ο «σταρ» της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ήταν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, που είχε σύντομη κουβεντούλα με τη Φωτεινή Πιπιλή και τον Γιάννη Τραγάκη.

Δυνατή η Νόνη, τρεις μέρες μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο και την κρίσιμη επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, ήταν παρούσα στην ψηφοφορία για τον Παπαγγελόπουλο.
Ηταν από τους πρώτους μάλιστα που ψήφισαν για τη συγκρότηση ή μη προανακριτικής επιτροπής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, σχετικά με την υπόθεση Novartis. Μαθαίνουμε ότι συνάδελφοί της από όλες τις πτέρυγες μόλις την είδαν έσπευσαν να της ευχηθούν περαστικά.

Τα σκήπτρα στην κόρη του

βουλή

Μπορεί ο ίδιος να αποσύρθηκε από την πολιτική, αλλά παρέδωσε τα σκήπτρα στην κούκλα κόρη του. Ο λόγος για τον πρώην υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο, την πολιτική ιστορία του οποίου συνεχίζει η κόρη του Μαρία (ή Μέι, όπως τη φωνάζουν οι φίλοι της) Λυκουρέντζου.

Η Μαρία είναι μέλος της ΟΝΝΕΔ από γεννησιμιού της, ενώ πήρε μέρος και στο τελευταίο προχθεσινό συνέδριο, παρουσία και του μπαμπά της, που καμάρωνε. «Από γενιά σε γενιά μεταλαμπαδεύονται οι αξίες και οι αρχές του ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού. Σήμερα, 45 χρόνια μετά την ίδρυση της Ν.Δ., συναντηθήκαμε στο 12ο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ δύο γενιές, εμείς οι ιδρυτές και τα παιδιά μας. Είναι ο πυρσός που περνά χέρι με το χέρι από γενιά σε γενιά…» μας λέει ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος, που χθες μάλιστα συναντήθηκε και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σε μια εθιμοτυπική συνάντηση.

Ως γνωστόν, ο Ανδρέας Λυκουρέντζος, που παρέδωσε τα ηνία της πολιτικής στη Μέι, διετέλεσε υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, υπουργός Υγείας και γραμματέας της Ν.Δ. Τώρα το μήλο, η Μέι δηλαδή, έπεσε ακριβώς κάτω από τη μηλιά.

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...