Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ασφάλεια, την προστασία...

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Με… γαρίδες αλλά χωρίς Μιχαηλίδου

❱❱ Tο event θα διεξαχθεί στο εστιατόριο του Λαζάρου με… 150 ευρώ το κεφάλι

Από την Βίβιαν Μπενέκου

Δεν έχουν περάσει παρά μόλις λίγες ημέρες από το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «Espresso» για την επικείμενη ομιλία της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνας Μιχαηλίδου σε μέλη της κλειστής λέσχης Club Utile Dulci με… 150 ευρώ το κεφάλι και ήδη μετράμε μία απουσία.

Ο λόγος για την υφυπουργό, η οποία προφανώς μετά το δημοσίευμα αποφάσισε (κάποιοι λένε ότι υπήρξε και «παρέμβαση» του Μαξίμου για αυτή την απόφαση) να μη μιλήσει στο πριβέ ραντεβού των «σύγχρονων δειπνοσοφιστών» (επιχειρηματίες, στελέχη εταιριών, ελεύθεροι επαγγελματίες, πολιτικοί), στις 7 Νοεμβρίου στο Varoulko Seaside. Έτσι λοιπόν μετά το δημοσίευμα στο φύλλο της «Espresso» της 12ης Οκτωβρίου η Δόμνα Μιχαηλίδου ανέκρουσε πρύμναν ακυρώνοντας την ομιλία της. Στην ανανεωμένη πρόσκληση που έλαβαν τα μέλη της λέσχης αναγράφονται τα ονόματα του Γιώργου Προβόπουλου και του ακαδημαϊκού Χρήστου Ζερεφού, όχι όμως της Μιχαηλίδου. Μάλιστα υπάρχει η σημείωση με μικρά γράμματα «η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου, λόγω έκτακτης υποχρέωσης, δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει».

8 φ2 i nea prosklisi

Ως φαίνεται, η υφυπουργός το ξανασκέφτηκε. Γιατί πώς γίνεται να είσαι ομιλήτρια σε πριβέ εκδήλωση με κόστος 150 ευρώ το κεφάλι, την ώρα που για ανέργους τα 150 ευρώ είναι ένα ποσό για να τη βγάλουν για μέρες; Αφήστε που γαρίδες Κοιλάδας και rib eye (διά χειρός Λευτέρη Λαζάρου για τους παρευρισκομένους της εκδήλωσης) είναι λέξεις άγνωστες για εργαζομένους και ανέργους… Κόνσεπτ του τύπου «business, food and wine» δεν τα λες και… φιλολαϊκά!

varoulko E9A06338

Ο Κακλαμάνης γοήτευσε Ουκρανή βουλευτίνα

8 Φ5 IMG 8934

Έχουν δίκιο τελικά όσοι εκθειάζουν τις Ουκρανές ως ωραίες γυναίκες. Μια από αυτές, βουλευτίνα μάλιστα, συναντήσαμε χθες στη Βουλή και διαπιστώσαμε ότι τραβά τα βλέμματα.
Πρόκειται για την Τατιάνα Πλάτσκοβα, η οποία βρέθηκε στην Αθήνα στο πλαίσιο της συνάντησης που είχαν τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Ουκρανίας. Στην ουκρανική κοινοβουλευτική αντιπροσωπία προΐστατο η Τατιάνα Πλάτσκοβα, την οποία συνόδευσε στη Βουλή ο Βασίλης Μπούμπουρας, α’ αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Μπούμπουρα, που δραστηριοποιείται στην Ουκρανία.

Ήταν η πρώτη φορά που ήρθε στην Ελλάδα και ενθουσιάστηκε με τον αντιπρόεδρο Νικήτα Κακλαμάνη, του οποίου το όνομα στα ουκρανικά, όπως το έγραψε η Τατιάνα, έχει το ενδιαφέρον του… «Ευχαριστώ για τη συνάντηση με τον Níkítasu Kaklamanísu, έναν από τους κορυφαίους πολιτικούς της Ελλάδας, πρώην υπουργό Υγείας, 77ο δήμαρχο Αθηνών και σήμερα νούμερο ένα vice speaker της Ελληνικής Βουλής» μας είπε!

Στο μπαρ Φράουλες στο Ρέθυμνο είδε προχθές τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου για το Champions League ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Παρότι Παναθηναϊκός, είδε με ενδιαφέρον τον Ολυμπιακό ανάμεσα σε θαμώνες που υποστήριζαν την κόκκινη ομάδα. Μαζί του ήταν ο πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός. Οι νέοι που ήταν εκεί φωτογραφήθηκαν μαζί του σαν να ήταν ένας από αυτούς…

8 φ6 4930744

Έπιασε τον «Joker» και ο Σπηλιωτόπουλος

ΡΔ

Στη συζήτηση για το «Joker» μπαίνει και ο πρώην υπουργός Παιδείας Άρης Σπηλιωτόπουλος, έχοντας δίκιο σε όλα όσα λέει. Και λέει τα εξής: «Όχι, κύριε Χρυσοχοΐδη, δεν δίνετε κανένα παράδειγμα πολιτικής ορθότητας λέγοντας ότι θα πάτε με τον 15χρονο γιο σας να δείτε την ταινία. Καλώς ή κακώς, υπάρχει νόμος που δεν το επιτρέπει. Και ο νόμος μέχρι να αλλάξει πρέπει να είναι σεβαστός από όλους. Πολύ περισσότερο από όσους διορίστηκαν για να τον προστατεύουν ως προϊσταμένη πολιτική αρχή του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Δεύτερον, καμία πολιτική απαγόρευσης δεν φέρνει αποτέλεσμα. Είναι σαφές ότι για την προστασία της παιδοψυχολογίας απαιτείται να υπάρχουν οι ενδεδειγμένες ενδείξεις καταλληλότητας για τα παιδιά και τους γονείς. Αυτά για να τελειώνουμε, μια και ο δημόσιος διάλογος το έχει τερματίσει προ πολλού το θέμα».

8 φ7 4070190

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...