Πληρωμή του ΕΝΦΙΑ και στα 2.700 καταστήματα του ΟΠΑΠ

Σε ένα από τα 2.700 καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα έχουν τη δυνατότητα να καταφύγουν όσοι επιθυμούν να αποταθούν την ταλαιπωρία που συνεπάγεται η αποπληρωμή των δόσεων του ΕΝΦΙΑ!

Με μια απλή επίσκεψη στο πλησιέστερο κατάστημα ΟΠΑΠ, χωρίς αναμονή και ατέλειωτες ουρές, οποιοσδήποτε μπορεί πλέον να καταβάλει ως αργά το βράδυ τις δόσεις των οφειλών του. H υπηρεσία, μάλιστα, είναι διαθέσιμη ακόμα και τα Σαββατοκύριακα, ενώ είναι σημαντικό ότι η υπηρεσία πληρωμών στα καταστήματα ΟΠΑΠ δεν περιορίζεται μόνο στην πληρωμή του ΕΝΦΙΑ, αλλά και των δόσεων των βεβαιωμένων οφειλών στην Εφορία, συμπεριλαμβανομένων των ρυθμίσεων.

Η υπηρεσία πληρωμών του ΟΠΑΠ περιλαμβάνει, επίσης, την πλειονότητα των λογαριασμών σταθερής – κινητής τηλεφωνίας και ίντερνετ (Cosmote, Vodafone, Wind, Cyta, Forthnet-Nova), ηλεκτρισμού (ΔΕΗ, ΗΡΩΝ, Protergia, Elpedison, Watt & Volt), φυσικού αερίου (ΖeniΘ, Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας) και ύδρευσης (ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ και δεκάδες ΔΕΥΑ σε όλη τη χώρα).

Παράλληλα, δίνεται στον καταναλωτή η δυνατότητα να πληρώσει μέσα σε λίγα λεπτά την ασφάλειά του, τα τέλη κυκλοφορίας, τα ασφαλιστικά ταμεία (ΕΦΚΑ), καθώς και τους λογαριασμούς της συνδρομητικής τηλεόρασης (NOVA, Cosmote TV). Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέσω της tora Wallet, θυγατρικής εταιρίας του ομίλου ΟΠΑΠ. Η tora Wallet έχει αδειοδοτηθεί ως Ιδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος από την Τράπεζα της Ελλάδος και προσφέρει, μεταξύ άλλων, υπηρεσίες πληρωμών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ